21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 851 tane
günün başlıkları: 851 tane
- ·oğlum bak git (19)
- ·
- ·
- ·survivor anıl (4)
- ·
- ·
- ·gazimağusa (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·yesilelbiselikız (4)
- ·
- ·uludere katliamı (3)
- ·
- ·kadın peygamber (12)
- ·
- ·
- ·axe (3)
- ·
- ·mefkud (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·behzat ç (40)
- ·cumhurbaşbakan (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·hulk vs thor (2)
- ·
- ·
- ·youtube (2)
- ·petrol mavisi (2)
- ·
- ·eluch (2)
- ·
- ·
kediler geldi mart ayı zirvesi
- 3 mart'ta thales'de yapılacak zirvedir. çokkkkkkk uzaklardan gelen misafirlerimize hem hoşgeldin diyelim hem de baharı karşılayalım istedik.
http://www.itusozluk.com/... - uzaktan gelecek biri olarak üzerime alınıp varım dediğim zirvedir.
ay heyecanlandım yine, iyi mi? - çok uzaklarda olacagım için katılamıyacağım zirvedir.
van nere istanbul nere.. - http://www.itusozluk.com/...
- en güzel organizator lord'a hakkında şu soruyu sormak istediğim zirvedir: rakı olacak mı lord?
- (bkz: rakısız muhabbet olur mu)
- (bkz: hatırlatma)
http://www.itusozluk.com/... - uzun bir zaman sonra, organizasyonunda aktif rol aldığım zirvedir. enteresandır, şu sözlükte en uyuz olmam gereken kişiyle * ortak düzenliyoruz.
mekanı filan ayarlattı bana, koştur koştur, bi de zirve düzenliyorum diyo. neyse.
nametag konusuna gelince, valla kalbinizi kırarım. - http://www.itusozluk.com/...
herkesi beklediğimiz zirve. - sırf bunun için katediyorum yolları dediğim zirve.
- başındaki kediler atılsa daha hoş duracak zirve ismi. "kediler geldi" olarak okumaktan kendisini alamıyor insan zira.
- aahahahahhahaahahaha... şaka sanmıştım ben bu zirveyi. birileri şaka yapıyordur, sözlüğü sabote etmeye çalışıyordur falan sandım. inciciler vardır sandım bu işin arkasında ama yok... bildiğin varmış böyle bir zirve. ahahaahahahahaaha... hayır hayır... lütfen şaka olsun. birileri çıkıp "ce eeee" falan diye bağırsın, haykırsın. bunun gerçek olduğunu düşünmek bile göğüs uçlarıma umutsuzluk tohumları ekmekte. haberiniz olsun gençler.
gelmiyorum evet. - biscolata erkeklerini komiser cemal geliyor diyerek ikna ettiğim ancak komiser cemal'in kesinlikle gelmeyeceğim açıklamasından sonra deveti iptal etmek zorunda olduğum zirvedir.
- komiser cemal'in davet edilmediği zirvedir. efenim biz kediler olarak yolumuzu bulacağız. arkadamızdan çok miyavlayacaksın ama ıhıh.
belediye versin sn slk diyip dönüp gideceğiz. - komik bir tarafını göremediğim zirve.
normal bir zirve yani. nesi garip anlayamadım. hayır bir gariplik varsa bileyim de gelmeyeyim yani. ehe - gayet yağmurlu kapalı bir havada gerçekleşecek zirvedir.
http://www.itusozluk.com/... - masanın ucunda ben oturuyordum, yanımda ise parfümünden sarışın olduğunu tahmin ettiğim bir kadın. dizim kuru bacaklarına değiyordu. içim eriyordu ama kafamı kaldırıp bakmadım. bari biraz masanın altından bacaklarına bakayım dedim. amannn allahım oydu. lordofthething. sözlük erkeklerinin günlerce bacaklarını düşünüp cinsel fantezi dünyasının sınırlarını zorladığı kadın. bacağından tanımıştım.
lord: linç var dediler geldim.
ben: efendim.
lord: linç var dediler de ondan geldim zirveye. yoksa gelmezdim.
ben: haaa, evet.
lord: pek bir çekingensin kaptan. sen neden geldin?
ben: şey benim bir nick hikayesi var da belki onu anlatıp kız falan kaldırırım. ama zerk de gelmiş baksana, bize bişey kalırsa artık.
ahh zerk. sinir oluyorum bu adama. göteleğin teki. yalan yok, biz burda sabahtan akşama iki kız düşürücez diye türlü türlü şahsiyetsiz dolaplara giriyoruz, çevirmediğimiz dalavera kalmıyor; ama bu adam hiçbir sikim yapmadan bütün kızların göz bebeği. herif resmen ''alırım elinizdeki kızı bakar kalırsınız'' felsefesinin sözlükte vücut bulmuş hali. görünce bizi yanımıza geldi, elini uzattı sıktım. lord da elini sıkmak için yeltendi ama nedense onun elini sıkmadı.
lord: aaa! neden benim elimi sıkmıyorsun zerk.
zerk: yanlış anlamayın. umreden geldim de. kadınlara dokununca abdestim bozuluyor. neyse, naber kaptan?
bir iki bişey söyleyip geçiştirdikten sonra kaçtım onların yanından. yakışıklı adamın yanında durursan kız düşüremezsin usta. bütün ilgiyi kendine çeker pezevenk. o yüzden topuklarımı kıçıma vurup arazi oldum. az ilerde kartakaçmıştavuk ve de te fabula narratur vardı. samimi insanlara benzedikleri için bir yanlarına uğrayayım dedim. de te fabula, kartakaçmıştavuğa cep telefonundan böyle duygusal, senfonik, kimsenin bilmediği, google'da aratsan bulamayacağın bir grubun şarkısını dinletiyordu.
de te fabula: sizinleyken zaman adeta parmaklarımın arasından ince elenmiş kum taneleri gibi akıyor hanımefendi.
kartakaçmıştavuk: ayy çok teşekkür ederim efenim.
ben: meraba siz tavuksunuz di mi? nasıl gidiyo, alıştınız mı trollüğe?
kartakaçmıştavuk: evet ben oyum. ama ben troll değilim ya insanlar öyle sanıyo.
ben: neyse yahu bişey sorucam kuzum. geçen ev yapımı vibratör diye birşey yazmıştınız. onun üzerine biraz bal döküp kullansak acaba sorun olur mu?
kartakaçmıştavuk: neden olsun yahu. kişisel tercih meselesi tabi. sürün istediğinizi.
zerk: nimetle şaka olmaz kaptan!
ben: yuh amına koyim zerk. ne kulak varmış sende de. taaa ordan bağırıyorsun. tamam anladık. bak şurda daha önce kaldırılmamış bir kız var. hadi git kaldır onu.
de te fabula: tamam arkadaşım burda bişey konuşuyoduk lafa girdin bişey demedik. bir de mekanın taa öteki ucuna bağırıyorsun. havasını bozdun amına koyiyim iki dakkada buranın.
ben: neyse yahu, cinolaa28'i gördünüz mü?
de te fabula: nerden görelim yahu? evde duygusal birkaç yazı yazıyordur heralde.
bu laflar çok ağır gelmişti. ayrıldım yanlarından. ilerde zirve fotoğraflarında sürekli gördüğüm iki adam ile iki kadın sohbet ediyordu. heathcliff,herzevekil, kıskanmayankıskançhatun ve tommy girl. selam vermek istedim ama utandım. daha önceden tanışmadığım insanlarla hemen muhabbet kurabilen birisi değilimdir ben. yalnız çaktırmadan ulan tommy girl hakkaten güzel mi acaba diye şöyle bir bakayım derken peluspenguen yanımda bitti.
ben: aaa naber pelus?
pelus: ......
ben: noldu neden konuşmuyosun küs müyüz?
pelus: artık sadece formspringten soru cevaplıyorum. ordan sor.
ben: allah allah! neyse yahu asılan olmuyo di mi? bana söyleyebilirsin bak.
pelus: bir kadın olarak kendimi koruyabilirim sanırım kaptancım. neyse, amerikadan bana bir kız ayarla demiştin ya. ordan bulamadım ama bak arkanda bir kız var çok güzel. hadi git konuş onla.
arkamı döndüm. 20 metre kadar ilerde hayatımda gördüğüm en güzel kız duruyordu. dişlerimi sıktım, yutkundum ve sanırım o an o kıza aşık oldum. bir cesaretle ona doğru yürümeye başladım. kafamda ilk kuracağım cümleleri tasarlamanın gerginliğiyle prensesime doğru ilerlerken raymond tango ve gabriel cash ancak casuslarda görülebilecek bir titizlikle önümü kesti.
tango ve cash: vayy kaptan naber usta?
ben: iyidir hacılar sizden naber? internet sitesi kurmuşsunuz hayırlı olsun.
tango ve cash: sağol usta. sen de mi partiden sıkıldın?
ben: usta niye aynı anda konuşuyorsunuz bir bok anlamıyorum. neyse siz şimdi bir sürü acayip hikaye anlatır beni alıkorsunuz. ben bir kız gördüm onun yanına kaçıyorum. hadi görüşürüz.
onlardan kurtulup kızın olduğu yere baktığımda şok geçirdim. kız yoktu. 20 saniye içinde nereye gider diye düşünürken kapıdan bir adamla çıkarken gördüm onu. koştum adamı kolundan tuttum.
ben: bırak ulan o kızı!
tepki vermedi. cebinden bir not çıkarıp elime tutuşturdu. olayın şaşkınlığıyla onları bırakıp notu okudum.
''kusura bakma azizim. erotik auram ve vajinal bakışlarımın kurbanı oldum yine. affet beni azizim.
esen kalınız..''
içimden ''hassiktir,komiser cemal'' diye geçirirken; arkamdan yaklaşan birinin elini omzumda hissettim. ''noldu, götoğlanı gibi kaldın!'' dedi. ''markus, usta lütfen sırası değil. moralim çok bozuk'' diyerek markus antonius'u götoğlanı gibi orda bırakarak mekanı terkettim. arkadan markus'un ''hergele'' dediğini belli belirsiz duydum.
bugün yapılan zirve. yine zirveden hiçbir kız düşüremeden mahçup bir ceylan gibi boynumu bükerek döndüm. - efenim rahat bırakılması gereken bir aydalar...
- özlemini duyduğum olaydır. erzurum'un soğuğunda kediler yaşam mücadelesi vermekten düzüşemiyor bile vay arkadaş
- 10 numara zirveydi. o değil de, şimdi zirveyi kim organize etti bilmiyorum. neden mi?
en başta heathcliff sanıyordum ki, zirveden tam çıkarken lordofthething ile vedalaşırken; "zirveme geldiğiniz için teşekkür ederim." dedi. sarhoş galiba dedim. olmadı ben sarhoşum o zaman, yanlış duydum kesin. kovandan bakarız artık.
o değil de, heathcliff uçakta müslüman olmuş. pilavlı gün için fırsat doğdu bize. yalnız sting doğduğuna pişman oldu sanırım.
scyrone one, vercignatorix, atilla the hun ve herzevekil iyi ki gelmişler. o değil de, vercignatorix'in "olum arada mesaj at lan!" demesi resmen içimi parçaladı lan. bundan sonra seni rahatsız edeceğim bol bol. ahh ah. zaten seni gördüğümde ilk sorum askerliğin hakkında olmuştu. unutur muyuz sandın seni abi?
gelelim sana kıskanmayankıskançhatun. ulan hatun. sevilmez misin sen? sevilirsin. iyi güldük, iyi eğlendik. e o sarhoş halinle keşke deldirmeseydin kaşını. sonra gel bana "acıyooor" tripleri. gecenin bir yarısı "ceeeeeeee" diye mesajlar.
zirvede çok hatun vardı ama gidemedim yanlarına. neden diye sormayın, ben de bilmiyorum gerçekten. tommy girl bile gelmiş. vay be. hacı oysa ki muhabbetimiz vardı, iki sohbet ederdik. kesin körüm ben arkadaşım.
düzenleyenlerin ellerine sağlık. - gayet eğlenceli bi zirveydi. ben normalde arkadaşlarımla buluşacağım için gitmicektim sierra kişisine de sen gidersen gelirim demiştim ki herif beni metrobusteyken haberdar etti. allahtan hazırlanmıştım hemen çıkıp gidebildim. lordun sıcakkanlılığıyla cidden harika bi zirveye dönüştü olay çünkü kimseyi tanımıyorum diye bi gerginlik vardı. sürekli telefonla uğraşmama kızan heathcliff'e de özürlerimi iletirim.
not: sayın sierra hatunlarla ilgilenememenin sebebi benim yanımdan bi dakka bile ayrılmamış olmandı. iste bu yüzden kankasin olum sen. seviyorum seni. - kedilerin birbirini düzmesidir. onlarda candır rahat bırakmak gerek.
- zirve fotoğrafları eklenmiştir.
http://www.itusozluk.com/... - yaptığım nametaglerin parasını organizasyondan tahsil edemediğim, dolayısıyla battığım zirvedir. icra mühendisleri gelip götüme haciz koydular. başka bişey daha koydular da, neyse...
ağır ironi.
lordofthething denen şahsiyetin, zirve düzenliyorum ayağına her haltı bana kilitlemesinden mütevellit başıma bela oldu arkadaş. 40 sefer soruldu mekan tamam mı diye, tamam dedik. tam saattinde de ordaydık. nick nick yorum yapmıycam şimdi, yalnız kumpel arkadaşımızın benden bigün önce gidip "burda zirve varmış" deyip, ordaki salaktan "yok öyle bişey" cevabını alması hoş olmamış.
zaten pek de bişi hatırlamıyom, ne kattınız lan içkime?
en son dükkandaki çırağın, sözlük hatunları tarafından kaldırılmakta olduğunu gördüm. yazar olcam diyo deyyus, babayı olursun.