gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · aşk
  4. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  7. · dünyanın en seksi şarkısı
  8. · itüdeki lezbiyenler
  9. · tanrıya sorulacak tek soru

kediden korkan kız  

1. sayıları oldukça fazladır
    o şirin yaratıklardan bi insanoğlu nasıl korkabilir anlamıyorum
    anacım fare misin niye korkuyosun kediden???
    (usiyin, 11.04.2008 15:24 ~ 13.04.2008 23:35)
  2. kedilerle kötü anıları olan kız olması kuvvetle muhtemeldir..köpekten korktuğunu itiraf edemeyip çekiniyorum diyen erkektense çatır çatır söyler ama ne fayda..yavru kedi bile görse kilitlenip kalır ve normal şartlar altında başka hiçbir şekilde çıkaramayacağı inanılmaz çığlık sesini koyverir..
    üstelik karşılıksız korku değildir,kedi milleti de bu türü görünce korkup bir yerlere sıçrar ki genelde kıza doğru bir hamle olur..işte o zaman bir kızdan nasıl fare sesi çıkar sorusunun canlı yanıtı da izlenir..
    (mnemosyne, 11.04.2008 15:33)
  3. yaz aylarında açık mekanlarda asla rahat edemiyen ve etrafındaki insanlarada huzur vermeyen kızdır. daha 3 kilometre ötedeki kediyi görüp "ayyyy buraya geliyooo" diye oturduğu yerden fırlar.
    (billy, 11.04.2008 15:43)
  4. neden kediden korktuklarını anlamamakla birlikte bir de bunalrın muhabbet kuşlarından korkan bir üst modeli vardır kiii evlere şenlik.
    (yolkolik, 11.04.2008 15:52)
  5. leş bir durumdur,acaba kendilerinden daha tatlı mı diye korkuyorlardır?
    hoşlarına mı gitmiyordur karşı cinselerini bir mır mıra kaptırmak.
    hadi bakalım.
    (kutup ayısının insani yönü, 11.04.2008 16:02)
  6. "salak" gibi bir hitabı hakedecek herhangi bir şey yapmayan hatun.
    açık havada mangal keyfi yaşayamaz bu hatunlar. kedisi olan arkadaşlarının evlerine kediyi bir odaya kapatması için haber yollamadan gidemezler. bazıları için korkudan ötedir. kuyruklarına, bedenlerinin aldığı şekillere, seslerine bile tahammül edemezler, bakamazlar, mideleri kalkar, başları döner. kimileri böyle kızlara "salak" der. ama bu hatunlar, kendi istekleri dışında gelişen bir şey için, başkalarına da değil, birebir kendilerine hayatı zehir eden bir şey için, bunu duymayı haketmezler.
    (sleeplessbeauty, 11.04.2008 16:19 ~ 16:24)
  7. en asil duygunun insanıdır. kediler gariptir, donuk ve sinsi bakışları, gözleri korkutabilir insanı, hem ne zaman ne yapacağı belli değildir kedinin. bir kız kedilerden korkmasa bile sevmeyebilir kedileri, bu da kedi sevmeyi bir şirinlik, iyilik göstergesi, bir doğa sevgisi olarak algılayan bünyelerden çok daha samimi bir davranıştır. bir de aslında korkmadığı halde ilgi çekme amaçlı dehşete kapılma rolleri yapan kızlar vardır ki onlar hiç bahsetmeyeceğim.
    (chev chelios, 11.04.2008 16:42)
  8. burda kedilere yaklaşamamaktan, köşe bucak kaçmaktan bahsediyoruz değil mi? kediler kirli hayvanlardır. pire, kene taşırlar. pire ve kene de bizimle başedemeyecek kadar küçük yaratıklardır. ama korkarız onlardan. pis olandan korkmaktır bu. titiz bir insan yaklaşamaz kedilere. doğaları böyledir napsınlar? ayrıca kediler çok güzel hayvanlardır ama namkördürler.sevmek istediğim bir kedinin, beni, göbeğimden tırmalamışlığı vardır. göbeğim kanamıştı. neden korkmayım ki?
    sinsidirler hem. bana emanet edilmiş bir kedi, emanet olduğunu bile bile evden kaçıp, beni müşgül duruma düşürmüştür. reva mı bu yani?
    kedilerin manevi dünyası diğer hayvanlara göre daha karışıktır. bu yönleriyle zarar verebilirler insana. bundan da korkarım ben. swh
    (mia wallace, 11.04.2008 16:45)
  9. (general olma hevesi kursağında kalan adam, 11.04.2008 16:49)
  10. fobilerin abartılı korku olduğunu biliyoruz değil mi? mantıksal açıklaması yoktur. çoğunlıkla çocuklukta yaşanan ya da anlatılan ürkütücü olayların bilinçaltımızdaki izleridir.
    yaşantımızı zehir edecek boyuttaysa birkaç seanslık terapiyle ve korkunun üzerine giderek azaltılabilir.
    yoksa boşverelim gitsin. hiç korkusu olmayan, insan olur mu?
    (çekirdekailem, 11.04.2008 16:56)
  11. mart ayında sayıları artamaktadır.
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 11.04.2008 17:25)
  12. her türlü insan dışı varlıktan korkan yaratıktır ben kediden korkupta iguana besleyen kız görmedim şahsen.
    (felixpanthera, 11.04.2008 17:44)
  13. kediden korkmak başka şey, tiksinmek başka, sevmemek başka şey.kız, erkek farketmez her durumda da.

kediden korkulur; tırmalar, ısırır, sinsice yaklaşıp garip hırıltılar eşliğinde gözünüze dik dik bakar.anlamazsınız ne zaman saldırıya geçeceğini.

kediden tiksinilir; böyle o yumuşacık kaygan vücuduna dokundukça derisinin altındaki kemiklere temas edilmesi ,pipisini pıtısını yaladığı dille ellerinizi yalaması fikrine dahi katlanılmaz.

kediler sevilmez; hayvanın doğası gereği özgür ruhludurlar ve birşeyi zorla yaptıramazsınız, nankör yaftası yapıştırılır hemen yaratığa.

ama kediler hayvanlar aleminin güzellik kralı ve kraliçeleridir, bu gerçeği de kimse değiştiremez.
    (casillasmania, 11.04.2008 18:01 ~ 18:02)
  14. (kubuluk, 11.04.2008 18:13)
  15. güç gösterisi yaparken kedi görüp çığlık çığlığa kaçan erkek kadar karizmayı çizdirmemiş kızdır, edebiyle korkup kenara çekilmiştir.
    (bunu da gördüm ya ölsem de gam yemem.)
    (ikiileribirgeri, 11.04.2008 19:17)
  16. sinsidir nankördür sevimsizdir korkunçtur o kedi denen yaratık.korkmam ama çekiniyorum/iğreniyorum/alerjim var yalanını söylemeyecek kadar merttir kediden korkan kız.en azından kediden korkan erkekten iyi durumdadır...
    (sakıncalı piyade, 11.04.2008 20:49)
  17. normal boyutlardaysa bir fobi söz konusu olabilir lakin bahsi mevzu olan büyük bir kediyse (bkz: vaşak) (bkz: kaplan) (bkz: çita) gayet normal bir durumdur. yadırganmamalıdır. ayıptır.
    (lolla, 11.04.2008 22:15)
  18. (cemre, 11.04.2008 22:40)
  19. ailesinde arızalı insanlar bulunan kız olması muhtemel olan kızdır ( hepsi için değil ).
    öyle anne babalar varki sokakta hayvan gördüklerinde '' ay pis dokunma, kaka o '' nidalarıyla küçücük beyinleri yıkıyorlar, ondan sonra bu küçücük insanlar büyüyor, ya kedi köpek tekmeleyen piskopat oluyorlar ya da korkak.
    (juliette, 11.04.2008 22:41)
  20. özellikle yaz aylarında bir türlü rahat edemeyen kızdır,işi zordur.sürekli açık mekanlarda takılmak gerektiğinden ,oturduğu her yerde kedileri gözlemek zorundadır.etrafındaki dingillerin "yuh be bu küçücük kedinin nesinden korkuyosun,o da kendi şeyinden korkan bir yaratık ehe ehehe" sorularını bıkmadan usanmadan cevaplamak zorunda olan kızdır.salak bu fobi,ondan kat kat büyük olduğumu biliyorum fakat bu onunla karşı karşıya geldiğimde; beni parçalamak üzere yaratılmış hayvanı boyutlarda dişleri,iğrenç bakışları olduğunu düşünmemi engellemiyor.evet gördüğümde yolumu değiştiriyorum,evet teki üstüme atlasa yere yığılırım,bu hayvanla aynı odada kalıcama en vahşisinden aslan,kaplanla,en zehirlisinden beni vakumlayabilecek kapasitede olan yılanla kalmayı tercih ederim.korkuyorum bu göt hayvanlardan .sizin gibi mememin üstüne yatırıp,orasını burasını mıncıklayıp aayy ne şirin şeysin sen yaa mik mikleyip sevişemiyorum diyerek isyan eden kızdır.ayrıca bu fobisini yenmek isteyen,en azından sokakta gördüğünde yolunu değiştirmeyecek seviyeye gelmek isteyenleri de var aralarında.biliyorum.
    (moonchild, 08.08.2008 14:40)
  21. kız arkadaşım bunlardan biridir, hatta yanlışlıkla kediye dokunursa ciyak ciyak bağırır da. sebebini hala çözemedik ama şöyle tuhaf birşey gelmişti başıma.
    kadıköy'de mühürdarın arka taraflarında ufak tenha bir restorana girmiştik. restoran sahibinin kedisini gören kız arkadaşım radarları açmış sürekli kediyi kesiyor nerde diye. yemeği zehir ettikten sonra birer kahve söyledik. garson kahveyi masaya koyarkan benim el gayri ihtiyari olarak masanın altıntan kız arkadaşın bacaklara gitti ve bizim kiz feryat figan havalara fırladı. bu arada garsonun elinde kahve süt ne varsa masanın üzerinde. şok olan garsona sevgili "ya kedi bacaklarıma süründü" diye durumu izah etmeye calışırken ben de "ehe, yok benim bacağım yanlışlıkla değdi galiba" gibi salak bir şekilde durumu kurtarmaya çalıştım ama garsonun suratındaki pis sırıtkan ifade gözümden kaçmadı tabi. ya işte kediden korkan, şeftaliye dokunamayan bir kızcağızdır canım benim.
    (stochelo, 24.08.2008 02:27)
  22. geçmişinde kedi tarafından şiddete maruz kalanları, bir nebze de olsa haklı kızlardır. fakat '' ayh ben tiskinirrrrimmm, tüylü tüylü ıykk '' diyenleri ellerimle katletmek istiyorum. hele bir de sokakta falan görünce tekme atmaya kalkanları var ki, onlar hakkındaki düşüncelerimi kelimelere dökmek istemiyorum..
    (juliette, 24.08.2008 02:39)
  23. (bkz: dendelis)
    (natalya casta, 24.08.2008 10:40)
  24. pussyden korkan pussydir.
    (tarzan, 24.08.2008 12:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil