onlarca insanın arasında kendini yalnız hisseden erkektir. bu yalnızlığının çaresini kedilerde bulmuştur. kalbinde biriktirdiği tüm sevgiyi kedilere harcar. hemcinsleri tarafından yadırganır. çoğu "bırak bu dişican işleri gel sana köpek alalım!" diyerek havlarlar ama boşunadır.
kedilerle kadınlar oldukça benzerdir.
* bu da kedileri sevmesinin bir başka nedenidir. bu erkek hem kadınları hem de kedileri çok sever...
edit: (bkz:
başlık başıma kaldı)
(papazzz, 09.12.2007 21:11 ~ 19.05.2008 23:39)
ilginç bi şekilde hatunlar tarafından ilgi çekici bulunan erkeklerdir.
ne zaman bir yerde kedi sevmeyegöreyim, hoş bakışlar almaya başlıyorum etrafımdan.
kedi seviyor da olabilir.
(eolys, 09.12.2007 22:09)
hayvansever bütün erkekler gibi ilgi çeken, sempati uyandıran erkektir. sokakta kedi seven, kediyle karşılıklı(?) pati atmaya varan bir diyalog kuran erkek görelim mesela, kızlarımızın ona bakmayacağı varsa da bakar. ayrıca her kız hayvansever bir adamla birlikte olmak ister. kedi köpek yaklaşınca tekmeleyen, hoştlayan piştleyen bütün erkek modelleri (
modellemenin dayanılmaz hafifliği) bütün kızlarda negatif (direk iğrenç işte) bir etki bırakır.
(bkz:
doğayı sevelim anafikri ile giri yazmak)
yazar notu: genellemeler etrafta görülen her on kızdan sekizine dayandırılarak yapılmıştır. yüzde yirmiler eksilemeyin.
4 yaşında tanıştığı kedi milletiyle bu yaşına kadar bağını koparamayan erkektir. 20 yıldır 100'e yakın kedi besleyendir. kapı açan, musluktan su içen, merdivenleri milletin sırtına atlayıp beleş çıkmaya bayılan, sinirlenince
ibrahim tatlıses kadar türkçe konuşabilen ilk kedisini unutamayıp, bir daha o kaliteyi tutturamayan erkektir. memleketten ayrı olduğu uzun süre sonunda eve döndüğünde bir sürü şekerlik abidesi yavru kediyi görüp sevinendir.
kızlara kendimi beğendirmek için yazmadım kanıtım var editi: (bkz:
@2111836)
ilginç yapılarından dolayı, kediler kadınlara huy olarak benzer.bu sebepten dolayı kedileri severim. çoğu zaman üniversitede de bacaklarımın arasına dolanırlar. bazen yavruları ben çimlerde otururken bacağıma zıplar ve kıvrılır. yavrulardan bir tanesi ise ben ayakta manufacturing processes notlarına bakarken ayağımın üzerine gelip tünediği bile olmuştur. dolayısı ile ben ilgi göstermesem de bu sevimli yaratıklar bana ilgi gösterirler. ve bunun yan sonucu olarak birbirinden güzel hatunlarla, havadan muhabbet açıp numaralarını dahi aldığım olmuştur.ve aynen katılıyorum: kedi seven erkekler,eğer hoş bir de adamsa, kızların gözünde daha sempatik ve çekici hale gelir. şimdi soruyorum size, kedi sevmenin bir erkek için kötü tarafı ne olabilir?
*
bu kadar "kızlar bayılır" geyiğinden sonra sırf karıya kıza hava olsun diye türeyen modellerinin piyasaya sürüleceğinden korktuğum herifcan kişisi.
girilerin birçoğundan da anlaşılabileceği gibi kedi seven değil aslında kadın seven erkektir. trübünlere oynar şerefsiz. yolda filan kedi gördüğünde "amanda aman ne şirin geah pisi pisipisi, ayy yavruuuum pek şirinsin sen ya" gibi hopaşinanay tepkiler verir. ama neden? çünkü yanında, yakınlarında bir yerde etkilemeye çalıştığı bir kadın vardır. siz hiç boş bir sokakta yalnız başına yürüyen bir erkeğin kedi sevdiğini gördünüz mü?
kadınlar sümük sevsin biz erkeler hepimiz sümüğümüzü yeriz vallahi.. öyle de acayipiz.ama ben kedileri içten severim,kedim bile var benim evde. adı yumak, böyle minicik, şipşirin birşey. allahım bir görseniz öyle inanılmaz ki. böyle ipin ucunu görünce dayanamıyor, başlıyor hoppidik hoppidik hoplamaya.. of ya bak sevesim geldi canım benim yaaa..
(yaqui, 26.03.2008 10:15 ~ 13:22)
platonik aşklara eğilimi olan erkekler bu sevgiye dahil olanların genelini kapsayabilir. halbuki erkeklerde yaygın olan zevk köpek sahibi olmaktır. bunda karşılıklı çıkar ilişkisi güdülür. genellikle ya kendisini koruması, ya evini koruması ya da kızların "aaa ne şeker köpek yaa" demesi için beslenir.
ancak kedi sevmek kolay iş değildir. her zaman sevgi bekler, okşanmak ister, karnı acıktığında miyavlayıp durur. bazen huysuzlanıp tepenize biner, oranızı buranızı cırmaklamaya başlar, kaplan kafesinden çıkmış bakıcıya döndürür sahibini. bazen yemeğinin üzerine ilave mama eklemek istediğinizde pençelere hedef olabilirsiniz, doğasında vardır, kediler art niyetli varlıklardır. tüm bunları karşılık beklemeksizin yerine getirir sahip erkek.
kedi seven erkekten zarar gelmez, karşılıksız sevgiyi dahi kabullenmişlerdir.
ayrıca hangi erkek kadın sevmez!
benim bir kedim bile olmadı diye yakınıp onları beslemeye çalışan erkektir.
erkek seven kedi tarafından belirli hareketlerine göz yumulan kişidir.
kendisiyle kedi karakteri arasında yakın bağ kuran erkektir.
nasılsa her ikiside nankördür,dengesizdir ve siz onu sevmeye çalışırken birden sizi dönüp tırmalayabilir.
kedi seven erkek ve kediler arasında garip bir bağ vardır kediler anlar herşeyi mesela benim bir arkadaşım var her fırsatta kedi sever,hadi kedi sevmeye gidelim diye tekliflerde bulunur çok sevimlidir gerçi bu durum ve bu kediler bana düşmanken onun kucağında hemen uyuyuverirler hatta o olmasa bile kediler gelir sınıfa bu arkadaşın çantasını bulur üstüne yatar bütün ders burada uyur, hatta bunla da yetinmez sevimli kediler bu arkadaşın sırasının yanına pislerler çözemesem de bir çekim var aralarında.