dişlerinin arasındaki kürdanıyla; (bkz:
jean tigana).
(draco, 27.04.2007 11:44)
100 metre öteden dişindeki maydanoz nedeniyle tanıyabileceğiniz göbekli insandır.
keyif sigarasını biraz önce söndürmüş, özenilesi insandır.
(bkz:
beytiyse eğer herşeye değer)
bazılarının, ağzının etrafındaki kalıntılardan yediği kebabın adana mı urfa mı olduğunu tahmin edebileceği insan.
elindeki kürdanı ikide bir ağzına sokar çıkartır. kebaptan aldığı o muhteşem duyguyu çevresine belli ettirmeye çalışır sanki ,muhtemelen yanına yaklaşamazsınız zira leş gibi soğan kokar. sanki kebap yememiş kebapla sevişmiş gibidir.
ağzında karanfil bulunması muhtemel insandır.
yanına yaklaşılması güç bir insandır.lakin yediği soğan veya sarımsaklardan gücünü alarak kendisine 3 metrelik bir güvenlik duvarı yapmıştır. yaklaşının ammına koyar bu güvenlik duvarı. lakin bazıları da +usta bana kebap ver ama içinde soğan maydonoz olmasın der. aklın sıra düşünceli insan davranışı yapacaktır. kebaptan o tadı alamamaış bir zihniyettir tasvip etm,yoruz.
+usta bana bol zerzavat bol haşarat bir buçuk çek.
kokar.
ama değer.
(loomy, 21.09.2007 21:24)
ağzı karanfil,elleri kolonya kokar.
*
bir süre sonra üzerine bir ağırlık ve uyku bastıracak olan insan.
(ceyus, 22.09.2007 02:06)
göbeği şişmiş bir şekilde kepapçıdan ayrılan insan modelidir.
dişinde hala et parçalarıyla sırıtması mümkün olmadığından mecburen eline kürdan sıkıştırılmış kırolar da bu gruba dahil olabilir.
oturduğu sandalyeden uyuşuk bir şekilde kalktıktan sonra, "abi niye bu kadar yedik yaa?" diye çevresine soran şahıslardan birtanesidir. ardından, "abi yok bundan sonra bu kadar yemiyelim göbek aldı başını gidiyor" gibi cümleler duyulmaya başlanır. ama herkes mutludur. mide bayram etmekte, eller ise delici özelliğe sahip nerede üretildiği belli olmayan kolonyanın ferahlığını hissetmektedir.
"off çok yedim, şiştim" diyen insandır.
hemen akabinde nargileye gitmesi halinde durumunu tam anlamıyla tatmin insana çevirecek olan insandır.
muhtemelen gideceği yerde soda içicek olan insan.
buram buram soğan kokmuyorsa birşeylerin eksikliğini çeken insandır yani bendenizdir kendileri
mide fesadı çekmesi muhtemel kişidir
yüzünde gülümseme vardır, mutludur.
vejeteryan olması sebebiyle sadece arkadaşlarını kırmamak için gitmiş, ancak içerideki et kokularından midesi alt üst olmuş, midesinin bulantısı yüzüne vurup yüzü karmakarışık olmus insandır.
başkasına göre geğirtisi iğrenç kokan insandır.