belki ilginizi çeker
  1. · haşgeryar
  2. · lahburger
gündem
  1. · ugg
  2. · google wave
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · yeşim salkım
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · kar yağarken hissedilen duygular
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · steve buscemi
  9. · hafıza kartına kuran yükleyip muska yapmak

kebabı dünyanın en güzel yiyeceği sanan insanlar  

1. yanılırlar. lahmacundur o. kokoreç de var aslında. kahvaltı veya brunchtan bahsetmek gerekirse simit vardır bir de. ama simit tek başına olmaz, çayın peynirin hazır olacak yanında. ha birde kaliteli olduğundan emin olduğunuz et döner de harika bir şeydir. hele dürüm olursa.

cheatau briand benim taşşaklarımı yesin.
    (jai vu, 08.11.2009 12:41)
  2. hiç iskender yememiş olabilirler. ya da ne bileyim bol acılı adana dürüm yememiştir. makarna, pizza, yok suşi bilmem ne bunların yerini tutar mı allasen!? fransız mutfağı ne ki, xxx usulü yyy'li omlet, baharatlı xx usulü çorba. mutfak mı bu şimdi? ybsg.
    (gözyasi sisesi, 08.11.2009 12:46)
  3. baştan sona kadar haklı insanlardır. fransız mutfağını bilmeden güzel yazmakta ilginç aslında çünkü fransız mutfağı gerçekten güzel değildir. türk mutfağı dünyanın en güzel mutfaklarındandır; bunu sadece ben söylemiyorum, çoğu yabancı da böyle düşünüyor. kasmıyalım s'il vous plaît.
    (bellezza, 08.11.2009 12:47)
  4. başımızdakiler yetmedi bir "ironican" daha türedi başımıza hayırlı olsun. bunun da en kısa sürede hayranları olsun. hakkında olumsuz görüş bildiren yazarların hemen altına müridleri "bla bla'nın ironilerinden anlamayan yazar modeli" diye bkz'lar versin böyle döngüyü yaşayıp gidelim mına koyum ne güzel.

tanım: güzel insanlardır.
    (sammythesalmon, 08.11.2009 12:51)
  5. hiç haşgeryar tatmamış insandır. bir güzel temizleyeceksin, tuzunu ve sosunu kararında hazırlayıp servis edeceksin. ohh mis
    (yüzme bilmeyen su samuru, 08.11.2009 12:57 ~ 12:57)
  6. ciddiye alınmaması gereken insanlardır. herhangi bir yemekte güzellik, lezzet, koku vs bunlar kişiye göre farklı algılanacağı için kebap da kimisine "nefis", kimisine de "ıggghh iğranç" gelebilir. dolayısıyla aslında "x dünyanın en güzel yemeğidir" diyenler dikkate alınmamalıdır.
    şimdi ben de çıkar derim ki; kayseri mantısı dünyanın en güzel yemeği. ve fakat bu sadece bana göre böyle olabilir, ya da bana katılan insanlar çıkabilir.
    neyse bırakalım herkes istediğini yesin.
    (püreselleşen patates, 08.11.2009 12:59)
  7. (pel, 08.11.2009 14:57)
  8. kendi çapında doğru düşünür insandır bir bakıma. neticede farklı tatlar tatmamış elaman.
    (devastating, 08.11.2009 15:04)
  9. pilav-yoğurt yedikten sonra kararını tekrar gözden geçirmesi gereken insandır.
    (sıradan kireç önleyici, 08.11.2009 15:13)
  10. toplanıp "adana" isimli şehri kurmuşlardır.
    (janken, 08.11.2009 15:14 ~ 15:15)
  11. (bkz: lahburger)
    (finch, 08.11.2009 17:47)
  12. zeytinyağlı taze fasulye yememiş insanlardır.

koskoca arda turan'ın bile en sevdiği yemek o. adam dünyaları kazanıyor da "anamın taze fasülyesi" diyor, başka birşey demiyor.
    (yannis, 08.11.2009 17:52 ~ 17:54)
  13. kuru fasülye-pilav-soğan-cacık 4'lüsünü deneyince kararı değişecek insanlardır.
    (be realist demand impossible, 08.11.2009 17:54)
  14. kimisi de suşiyi en güzel yiyecek sanıyor. en azından ondan iyidir kebap. varsın kebap en iyi yiyecek olsun. ama yine de kokoreçi tek geçerim.
    (bu hikayedeki mal benim, 08.11.2009 18:16 ~ 19:52)
  15. kebabın dünyada yedikleri en güzel yemek olduğunu düşünen insanlardır..hani zevkler renkler tartışılmaz olayında ki veya kime göre neye göre olayındaki gibi..adam en güzel yemek bu diyor ve bunu inanarak söylüyor..adama göre böyle demekki..afiyet olsun adam
    (nicksiz adama kız verilmez bizde, 08.11.2009 18:22)
  16. en çok yediği/sevdiği 2-3 yemeği dünyanın en güzel yiyeceği/yemeği sanan 3-5 milyar insandan biridir...
    dünyanın yamuk yumuk olmasından da en çok onlar sorumludurlar; daha yaratıcı ve keyif arayıcı yemek sentezlerine açık olsalardı, dünya bu günkünden daha iyi/güzel/adaletli olurdu.
    ne diyorum/bok yiyorum yaa...
    (hanisankiolaki, 08.11.2009 18:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil