at, eşek gibi canlılara tecavüz eden, cinsel ilişki kurmaya çalışan hayvanatları daha önce görmüştük. şimdi ise bir emekli öğretmen bu eylem sonucu yargılanmış. anlayamıyorum kıyamet mi yaklaşıyor, insanlar azıyor mu bazı zamanlarda? en iyisi haberin tamamını okuyun.
http://haber.gazetevatan.com/...
aslında normal bir olay hatta işin bir öğretmen tarafından yapılması, olayı oldukça sıradanlaştırmıştır nazaretimde. ama kafaya takılacaksa keçinin tecavüze uğraması değil, öğretmenin emekli olmasıdır. tahmini olarak ilk görev yeri doğuda olan bu öğretmenimizin, okulunu ikide bir keçiler basmaktadır. görev yaptığı okulda ihata duvarı bulunmamaktadır e haliyle keçi sürüleri okula girip duvarları kemirip hatta ve hatta sınıfa düstursuz girmektedirler. daha sonra ''bir gün ananızı sikecem'' küfrünü savurmasına rağmen yıllar sonra bu arzusunu gerçekleştirmiştir.
ama hala 60 yaşına kadar neden beklediğini çözemedim.lakin bu işi ben 2 hafta önce halletmiştim. büyük bir muamma gerçekten.
keçinin tahrikiyle, gerçekleştiğini düşündüğüm bir olaydır.(bkz:
ağır tahrik)
angela'nın küllerindeki ahçının kariyerindeki ilerlemeyi engelleyen kara bir leke.
(agoni, 29.05.2008 15:12 ~ 15:13)
klasik bir zoofili vakasıdır...
ağır tahrik indiriminden faydalanması gerekmektedir öğretmenimizin..
buna şu şekilde karar verdim.bizzat deneyimleyerek...
geçenlerde işten çıktım eve doğru yürüyorum.bizim ayşe teyze vardır mahallelimiz eskiden kalma bir evi vardır bahçeli..içinde de kümes..ayşe teyzenin evinin önünden geçerken oynak ruhlu bir tavuğun yanımdan yürüdüğünü farkettim.önce özellikle yaptığını farketmedim.tavuktur dedim.ama sonra anladım ki ayan beyan bana kırıtıyor..kafamı tavuğa doğru çevirmemle beraber yerden yem yiyorum ayağına kıçını bana doğru çevirip bık bık şeklindeki tahrik edici ses tonuyla beraber önümde domalıp domalıp kalktığını gördüm.tüm açıklığıyla koca göt deliğini bana göstererek beni tahrik ediyordu..vücudumu bir sıcaklık bastığını farkettim.kafamı çevirdim gözümü kapattım tekrar açtığımda hala olanca gayretiyle eğilip kalkıp bana kur yapıyordu..yem yiyor gibi davranmaya çalışıyor olması beni daha da tahrik etti.ama kandırmasına yetmedi tabii ki..
hızla bahçeye daldım.istediğini ona vermeye kararlıydım..kafasından tuttum önce sonra çığlıklarına aldırmadan sabaha kadar onu becerdim..bunu istemediğini belirtecek hiç bir şey söylemedi..o gün bu gündür seviyeli ilişkimiz devam ediyor...
demem şu ki şu beyinsiz tavuk bile beni tahrik etmek için kırk takla atmışken inek,koyun,keçi,köpek kim bilir neler yapmaz...kısacası adamları bu yüzden hemen cezalandırmayalım.ağır tahrik unsurunu gözönünde bulunduralım...
sudan'da keçiyle evlenerek paçayı kurtarabilirsiniz. ama başlık parası istiyormuş kızın babası. 15 bin sudan dinarı yani 50 dolar.. keçiye duvak bile takmışlar. onlar erdi muradına..
kaynak:
http://haber.mynet.com/...)
"tecavüz" burada belki fazla kaçan bir kelimedir. kimse keçiye sormuyor. ya o da istediyse? ya kendi rızasıyla beraber olduysa? iftira olabilir.
(bkz:
hayvan sevgisi)
ek olarak belirtmeliyim ki bunu yapan kişi keçiyle evlendirilerek cezalandırılmalı. genelde böyle sonuçlanmıyor mu yoksa tecavüzler?
keçinin hayvanlığı. inat edeceğine verseydi tecavüz neyin olmazdı. inat mk işte.
"vakit'çilerin deyimiyle komplodur komplo.keçi rüştünü ispatlamış mı bari?" (bu habere yorum yapan thomas wilson dan alıntıdır)
-efenim keçiye tecavüz ettiğiniz doğru mu?
+evet. ama ben tecavüz etmeseydim orospu olup eşeklere katırlara vericekti
bu da bir şey mi? geçenlerde kahramanmaraş adliyesi sabaha karşı çırılçıplak bir arabanın üzerinde yakalanan adam ile çalkalanıyordu. adam yeni araba görünce dayanamıyormuş. savunması bu idi. hem o araba ilk de değilmiş. üstünde uyuyakalmasaydı muhtemelen yakalanmayacaktı da. ne günlere kaldık ya rabbim!
the animal orijinal adlı bildiğimiz hayvan filminde
rob schneiderın gerçekleştirdiği eylemdir. adamcağız keçiyi bulmazdan önce posta kutusuna vuruyordu nitekim. daha sonra keçi çocukları oldu sanırım.. yanlış hatırlamıyorsam baya oldu izleyeli.
(idiot, 15.11.2008 15:20 ~ 15:20)