pek sevdiğimiz gülse birsel'in boy takıntısı olduğunu düşünmeme neden olan sözcük. bir senarist dizinin her bölümünde kendisine "kazulet gibi kadın" dedirtir mi yahu? öyle bir pompaladı ki beyinlerimize bu lafı, artık kendisinin 1. 90 filan olduğunu zannetmekteyiz.
iri yarı, hantal gibi manaları olan kelime. kadınlar için kullanıldığında sevimsiz, sopa yutmuş gibi olan, cilvesi işvesi olmayan manasında kullanılır.
çok çok şirin, çok çok canayakın, pek muhabbet edilesi, çok geyik yapılası hatun kişi! neydi o abik gubik sabah programı? "sabah şekerleri" miydi? halt etmiş efenim! bu kazulet kişisinin yanında halt etmiş seda sayanmış, sabah vıcığıymış falan... hatun sayesinde kafein tüketimim azaldı, metabolizmamın hızı arttı, uykulu süklüm püklüm halimden eser kalmadı!
efenim pek cici kendileri... böyle tadınızın tuzunuzun kaçık olduğunu hissetmeye görsün! hızır mübarek hızır! "yok bişey mırın kırın kem küm" yapsanızda ipe ipe alıyor lafları ağzınızdan, gerekirse kerpetenle çekiyor; içinizdeki balçık neyse temizleyiveriyor! evet evet, bünyenizde 5 kat daha fazla hijyene sebep oluyor bu hatun! kefilim!
ha söylemeden geçemeyeceğim ki, bu hatun kişinin işyerinde bir güvenlikçi vardır.. felaket tellağı! adamın ağzından bir hayırlı laf çıkmıyormuş! buna rağmen her sabah neşeli oluşundan bir de bu neşesinden günde 3 doz bünyeme enjekte etmesinden ötürü kendilerini tebrik ediyorum burdan, öpüp öpüp selam ediyorum! *
edit: ama kötü bir huyu var, geceleri beni arayıp ahizeye üfürerek taciz ediyor efenim, durduramıyoruz!
gülse birsel'in o kadar kendimle barışığım ki kusurlarımla bile sürekli dalga geçiyorum heh heh tavrının simgeleşmiş kelimesi.
"japanese version - bonus track:"
"o kadar umrumda değilsin ki bu yüzden sürekli bunu dile getiriyorum" 04.53 (birsel)
" benim boyum uzun, daha önce söylemiş miydim part 2" 02.26 (birsel)