kendisi besiktas sampiyon olmazsa bileklerimi keserim demiştir bir süre önce,alışkanlıktandır bu lafını da yutmuştur,kek kek konusur fakat kendini her programda dinletir,böyle de bir yeteneği vardır.
konyaspor teknik direktörü tevfik lav'ın ölümünden sonraki bir bjk maçında "konyaspor teknik direktörünü kaybetti o geri gelir, ama beşiktaş puan kaybetti o gelmez" diyen insan evladı*
devlet memuru zihniyetindeki spor yazarı. sırf ne saçmalayacağını merak ettiğim için göz atarım ne yazmış diye. şimdi de bilgin gökberk'in trt'ye tişört-kot ile çıkmasına takmış.
sabah gazetesindeki bugünkü yazsında kendisini nostradamus ilan eden beşiktaşlı köşe yazarı.
"rıdvan dilmen çok iyi yorumcu, golleri bile önceden söylüyor diye fenerbahce teknik direktörü olsun deniyorsa ben de real madrid'in başına geçerim" buyurdu kendileri.
egoist adam.eskiden daha mantıklı yazardı.son iki yılda iyice raydan çıktı,açık açık saçmalamaya başladı.ahmet çakar'a laf yetiştirmeye çalıştırmak yordu herhalde...
bugün rıdvan dilmen hakkında yazdığı küçük yazı bile buram buram egoistlik kokuyordu,tabii yine pure shit kıvamındaydı.hadi,rıdvan zaten aşmış gol tahmin etmekte,sen daha onu yapamadan nasıl real madrid'e gideceksin be kazım amcam?
ne kadar iyi bir insan olsa da yazdıkları oldukça tutarsız, futbol bilgisi de en fazla herhangi bir kahvedeki amcalar kadardır. buna rağmen 2. ve 3. ligdeki bir çok gereksiz ve gelecek vaad etmeyen oyuncuyu tanır. sabah gazetesi iddaa eki'nde yaptığı tahminler ya 1 e 300+ oranında olur ya da 1 e 4 civarında. yine de hiç bir kuponunun tuttuğu görülmemiştir. yine de kanserle olan savaşından dolayı ona saygı duyulmalıdır ve kanımca iyi bir adamdır. ahmet çakar bir santra programında kendisini uzakdoğudaki bir arkeolag'a benzettiğini söylerek bizleri yarmıştır. ayrıca kendisi kahramanmaraşlıdır..
son iki haftadır santra programına telefonla katılanan ama neden böyle olduğunu bir türlü öğrenemediğim, ülkemizin yetiştirdiği klasik (!) futbol yorumcusu.
evinin balkonundan portakal alırken nasıl olduysa kalça kemiğini kıran gazeteci. yorumcusu olduğu santra programı onun eksikliğini oldukça hissediyor ve bunu da ahmet çakar sık sık dile getiriyor. yaşadığı talihsiz kazadan sonra köşesinden şöyle bir yazı yazmıştı on beş dakika kadar gülmüştüm ; ''x geldi ve bana yazıp yazamayacağımı sordu , nasıl soru bu dedim. elbette yazarım ben diğerleri gibi kıçımla yazmıyorum ya.'' bir de santranın ilk bölümlerinden birinde gilberto silvan'nın bir maçta rakibin ayaklarını makasa alıp kırmaya teşebbüsüne ''hiçbir şey yok devam et'' diyerek de şahsımı kahkalara boğmuştur kendisi.
tarihe not düşmek lazım; hakan şükür'ü eleştirmekten sıkılıp hakaret boyutuna varan yazılar yazdığı, sayısız "gençlere bırak" çağrılarına bir yenisini eklediği beyanlarının akabine hakan şükür 11 ekim 2006 türkiye moldova maçı'nda 4 gol birden atınca "o'na o golleri ben attırdım, onu ben motive ettim yazılarımla" demişti..
tamam beşiktaş tarihini kendi hayatından daha iyi bilir, camiadan herkesi tanır ama futboldan hiç mi hiç anlamayan bir mahluktur ki herhalde gülmek için olacak yazılarını okumaktan kendimi alıkoyamam..hadi futboldan anlamazlığını geçtim, düzyazı özürlüsüdür de..yazıları devamlı maddeler hatta ve hatta fıkralar(2.madde c fıkrası).
bu son gelişmeleri okuduktan sonra santraprogramı sırasında kendisine ettiğim laflardan dolayı üzüntü duymama sebep olmuş abimizdir.
allah şifa versin diyecemde..neblim..
...
yaw yazacak şey gelmedi aklıma..sinirlerim bozuldu...
"-bakın, ben hem sosyalistim hem de beşiktaşlıyım" diyen spor yazarı. yazılarında tutarsız olsa da, kansere karşı mücadelesiyle ne kadar kartal yürek olduğunu göstermiştir.
kanserin sağlam kalan tek organı olan akciğerine sıçraması üzerine doktorların 6 ay ömür biçtiği spor yazarı. kendisi şuan için "4 ay hastanede yaşayacağıma 2 ay bodrum da yaşarım" diyerek tedaviyi reddetmiş ve bodrum'a yerleşmiş.
yazılarında büyük tutarsızlıklar olsada hayata sarılışı ve mücadelesi gerçekten taktir edilesi. kendisine acil şifalar diliyorum.