belki ilginizi çeker
  1. · dost kazığı
  2. · dursun ali erzincanlı
  3. · kazıklanmak
  4. · wagamama
  5. · güvenilen dağlara kar yağması
  6. · kalp ağrısı sebepleri
  7. · stefanel
  8. · pegasus airlines
  9. · adsl in çok yavaş olması
  10. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · marjinal isim meraklısı aile
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · boylumlama
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · kesme şeker yemek
  9. · 10000 rpm hızla konuşan hatun modeli

kazık yemek  

1. kazığa oturtulmak eylemi.
    (skuba, 26.04.2004 05:47)
  2. bir arkadaştan ya da güvenilir bir insandan beklenmeyen bir art niyet eylemi ile karşılaşaral zor duruma düşmek edilgen durumunda çoktandır yapılmış olan eylem.
    (skuba, 26.04.2004 05:48)
  3. art arda icra edildiğinde "vay anasını düşeni de düzerlermiş" dedirten eylem.
    (skuba, 26.04.2004 05:48)
  4. maddi oldğunda afiyet olsun dedirten manevi olduğunda ise insanın canına okuyan eylem
    (kalaki, 26.04.2004 16:37)
  5. şık bir mekanda yenen kaliteli bir yemeğin üzerine* gerçekleştirilen eylem
    (mavio, 26.04.2004 16:48)
  6. (bkz: kazıklanmak)
    (nepenthe, 13.04.2006 04:01)
  7. yenilme sayısının sözel karşılığı tecrübe olan fiil.yemek fiili, akla ağız yoluyla ilişkelendirilebilecek bir durummuş gibi görünmesine neden olsa da aslında vücutta bunun gercekleşmesini sağlayacak başka geçiş yolları olduğu bilinir.ve evet doğrudur; kazık yemek, o en cilveli yoldan olur. yan etkileri, hemoroid memesi kadar belirtileri, sosyal hayatta oturup kalkma şekilleriyle anlaşılabilir.yenilecek kazık dışarda durmaz düsturundan hareketle fazla kasmamak yeğ olmalıdır..
    (jemand, 13.04.2006 04:47 ~ 04:49)
  8. (bkz: dost kazığı)
    (bambuk, 17.05.2006 18:14)
  9. kazık yediğinde bile hala "olmaz, o bana bunu yapmaz!" diyorsan, kazığın en büyüğünü yemişsin demektir... üstelik, beklemediğin birinden beklemediğin bi anda yediğin kazık seni öyle bi vurur ki seni perte ayırırlar*...
    (steinmetz, 02.04.2007 00:28 ~ 00:28)
  10. eğer bir olaya,duruma veya insana körü körüne gidiyorsan ve kendine yakıştırdığın şeyden bunu görüyorsan bunun adına kazık yemek değil, kendim ettim kendim buldum denir, şikayet edilmesi ve sızlanması anlamsızdır. ancak hiç beklenmedik bir durumdan olaydan bu çıkıyorsa bunun adına yine kazık yemek değil, ummadık taş baş yarar denir, kafanız da fena halde yarılır.
    (spaindustrial, 02.04.2007 00:36)
  11. insanlara güvenmenin sonrasında çıkan doğal sonuç
    (han, 02.04.2007 01:08)
  12. güvenin ve sevginin bir bedelidir. hiç beklemediğiniz bir insan size ticari yada manevi bir kazık atar bu berbat bir histir ne yapacağınızı şaşırırsınız. karşı taraftan çok insan kendine kızar ulan bir daha güvenmiyeceğim tanımadan kimseyi sevmeyeceğim dersiniz ama bilirsiniz ki huylu huyundan vazgeçmez vardır gene ufukta sizi bekleyen pırıl pırıl sivri kazık uçları. ama olsun siz kazıklamayın onlardan olmayın...
    (oldz, 12.05.2007 09:28)
  13. sinirden dudaklarımı kemirmeme ve kendimi dünyanın en enayi insanı olarak görmeme sebep olan durumdur. bir süre önce bozulan telefonumu tamir için götürdüğüm telefoncu meğer bana okkalı bi kazık atmış da haberim yokmuş. benden tamir parası 200 ytl alan bu alçak adam, telefonuma tamir namına hiç bir şey yapmamış. aksilik bu ya telefon tamir aşamasındayken, sınavlarım olduğundan okula dönmek zorunda kaldım. bu alçak adam bana telefonun yapıldığını ancak ufak bir sorunun kaldığını, o sorunu da herhangi bir telefoncuya götürüp halledebileceğimi söyledi. vaktim olmadığından telefonu almak zorunda kaldım. telefonu götürmediğim telefoncu kalmadı ve sonucu tahmin edersiniz telefon yapılamadı. ben 200 ytl kazıklandığımla kaldım sansa da o alçak adam, tatilde oraya gidip adamın boğazına yapışmak farz oldu.
    (papazeriği, 29.12.2007 15:51)
  14. bir mekanda yemek yedikten sonra doymadığınızı hissettiğiniz anda yenilince sizi 3-5 gün tok tutacak kadar doyurabilen yeme eylemidir kendileri.

+abi ben doymadım ya
    -olm ben de doymadım galiba.
    *hesap gelir*
    +abi ben doydum 1 hafta yemek yemem.
    -siktir lan bişey mi yedin de doydun 2 saniyede.
    +abi 250 ytl hesap geldi.
    -bak bi anda ben de doydum. bu hafta yemek yemem lan ben bu toklukla.
    +sıkıyosa ye para kaldı sanki a.q.
    (merhemsiz kel, 10.12.2008 05:57)
  15. bir süre sonra kazığın sadece ucunun sivri olduğunu gün geçtikçe kalınlaştığını hissettiren duygu
    (shard, 25.02.2009 17:40)
  16. pek bi güzelmiş, istanbul her gün sahte dostluklarıyla her gün farklı tadlarla bunu öğretiyor,yediriyor... ben de afiyetle yiyorum
    (abdüş şuküfe, 11.04.2009 15:04)
  17. iyi bir tarafı vardır. tek bir kazık yersiniz, o kazığı, dünyanın en büyük kazığı zannedersiniz ya, oysa daha büyükleri sıradadır. işte eskiden okkalı sandığınız o kazık, sizi gelecek devasa kazıklardan korur. en baştan durumu çakar, uyanık ve aheste giderseniz foyalar meydan çıkar ve yeni kazıklar sıyırıp geçer. eski kazığın artık miniminnacık görünmesi, yanınıza kâr kalır.

bitmedi...bir artısı daha var. o kazığı fark edip yememek, karşınızdakine attığınız en büyük kazıktır. iyi günlerde olsun.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 16.07.2009 20:44)
  18. her defasında bir üst modeliyle karşılaşacağınızdan emin olmanız gereken, her defasında daha da güçlendiren... eylem mi? olay mı? durum mu? ya da hepsi. her neyse, iyi ki var.
    (mandalinaya parmağımı soktum parmağım şişti, 16.07.2009 22:03)
  19. kendine kızıyorsun. nasıl güvendim, nasıl bunun geleceğini göremedim diye hayıflanıyorsun. ego falan kalmıyor ortada. hakkaten okkalı bir kazıksa, kendini zavallı gibi hissediyorsun. ciddiyim, dürüst olalım, sanki ben bu işleri beceremiyorum diyorsun. bu işleri derken hayattan bahsediyorsun. ''ya ben bu hayat olayını henüz anlayamadım.'' neşeden öte ağlamaktan beri. ne yapıcağını bilemez bir halde boş boş duruyorsun. ee peki şimdi nolucak? kendine kızıyorsun. ''nasıl bunun geleceğini göremedim?'' işte öyle de bizden bir eylemdir kazık yemek. can gibidir. ara sıra iyi mi gelir?
    (en yavas kaplumbaga, 23.10.2009 04:37)
  20. şu an herkese karşı yaşadığım güven sorununun tek sebebi.
    soğutur.
    (bençokdüşündümişiniçindençıkamadım, 23.10.2009 08:33)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil