komisyonu cevap verme gereği duyan kişilerden oluşan zirve.*
ağustosta kayseride okuyan yazarlar memleketlerine gittiği için en uygun zamanı şimdi görmüş olsalargerek.
ikincisinin erciyeste mangal zirvesi olarak beklendiği zirvedir.
kayserinin yerel dansının* tanıtılması için crazy dance in kayseri folklor grubunun beklendiği zirvedir de.
o tarihlerde kayseride olabilsem kesinlikle katılacağım zirve...vizeler olmasa memlekette uzatırdım tatili ama...ah be ben olsaydım gadasını aldıklarımla memleketimden bi çok şiyi gonuşurduk... memleketimde bi zirve yapılacak ve ben yokum ölüm ben sözlük valla ya
bugün mekanla görüşülmüştür. yerimiz cam kenarı rezervasyonu yapılmıştır. büyükşehir burda da çalışıyor. on kişi sayı verdim ama arttıkça artıyoruz.. sevindirici.
duyduğuma göre kız popülasyonunun yüksek olması beklenen zirveymiş. para denkleştirebilirsem atlayıp geleceğim. gerekirse bir günlük tren yolculuğu da çekerim. off kızlar çokmuş lan, acayip heyecanlandım.
edit edit, bi dakka lan: yalan olm, inanmayın sakın. gittim baktım zirvetöre, hepsi erkek. oha bin kilometre yol gidecektim az kalsın. ben en iyisi kız mesenesi arıyım nette bir yerlerde. ok tşk bye.
gelen mailleri incelerken kerrigan'ın mesaj yolladığını görüp, geç de olsa haberdar olduğum zirve. eğer ki itüde yazar olup uludağda yazıyor olmam ortamı bozmayacaksa katılabilirim diyorum şimdilik.