belki ilginizi çeker
  1. · kayseri almer
  2. · gelmiş geçmiş en iyi 10 otobüs hattı
  3. · ipeksaray
  4. · anneanne lafları
  5. · hd iskender
  6. · pastırma
  7. · türk dil kurumu
  8. · marco pascha
  9. · erciyes üniversitesi
  10. · recep ivedik
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · erkekte ses tonu
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  4. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  5. · yeşim salkım
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  8. · 22 temmuz 2007 genel seçim sonuçları
  9. · marsupilami

kayseri park  

1. kayseri'de yeni açılmış bir alışveriş merkezidir.
    yaralara merhem gibi gelmiştir. mağazalarda kayseri işi pazarlık sona ermiştir. indirim sezonu gelmiştir ki kaymak gibi.
    (bkz: alışveriş çılgınlığı)
    (kerrigan, 19.07.2006 16:53)
  2. migros, armada.. vs gibi bir mekan işte... sapur supur insanları görürsünüz...
    (seqtomik, 14.02.2007 15:59)
  3. (bkz: f1 pisti)
    (deniz büyücüsü, 14.02.2007 16:04)
  4. kayseri almer gençliğinin de yeni gözdesi.
    (petrucciante, 09.08.2007 15:15)
  5. bir nevi kapalı park. sadece elde yenip yere atılan çekirdek eksik.
    (papazeriği, 09.08.2007 15:55)
  6. gece ışıklandırmasıyla daha bi harika görünen alışveriş merkezidir.bu arada kayseri belediyesinin şehrin görünümüyle ilgili yaptığı emekleri takdir etmek gerekir. özellikle geceleyin o tarihi kale nin ve hilton oteli nin bulunduğu meydanın ışıklandırması muazzam ötesi muazzamdır.
    (jonturk35, 09.08.2007 16:10)
  7. kayseri'nin ihtiyacı olan, ankamall tadında alış veriş merkezi. mekan alparslan mahallesindedir.
    (endoplazmik retikulum, 13.09.2007 00:05)
  8. kayserili görmemiş lise gençliğinin yeni gözde mekanı. çakma tikky cenneti.
    (freier, 10.10.2007 23:41)
  9. food court unda bir kıza göz göze gelebilmek için ard arda 4 tur atabilen insanların bulunduğu mekan.
    (bkz: abazan kıro ve karşı cinsle iletişim kurma çabası)
    (mitican, 27.10.2007 23:48)
  10. alışveriş merkezi olmasının dışında kayserili için sosyal aktivite merkezidir. çoluğunu çocuğunu yanına alan insanlar, burayı gezerek stres attığını ve en vahimi sosyalleştiğini düşünür.
    (sinenum78, 28.10.2007 01:05)
  11. (bkz: istinye park)
    (tremonti, 28.10.2007 01:07)
  12. içinde sadece tek mekanı tuttuğum, geri kalan yerlerde yine tipik "sosyalleşme" hadisesinin yaşandığı, güzel olmak için bir ton makyaj yapıp biraz da değişik giyinen kızlarla, ne ayak olduklarını hala çıkaramadığım erkeklerin ikili oyunlar oynadığı mekandır.

yakında, yıkılan stadyumun yerine yapılacak bir benzeri yüzünden, iyice boşalacağını da düşünmeden edemiyorum. kısfmet.
    (şiirbaz, 28.10.2007 02:11)
  13. kayserinin yüksek gelir grubuna hitap eden alışveriş merkezi olmuş, tüm mağazaların yer değiştirmesine yol açmıştır. lüks tüketim kayseri park ve çevresine kaymıştır.
    (cappuccetto verde, 31.03.2008 15:12 ~ 13.05.2008 10:41)
  14. sigara yasağı konusunda ne yapacağını kestiremeyen kafelere sahip mekan. bir gün gidiyorsunuz sigara yasak, ertesi gün serbest. hatta gün içinde bi kaç kez yasaklanıp yasağın tekrardan kaldırıldığı da oldu. maç izliyoruz bi kaç arkadaş, geldi garson elimizden sigaraları aldı söndürdü. evet hiçbişe demeden hatta izin bile almadan elimden aldı kaçarcasına. hadi gol yesek o sıra sinirden yüzüne bassam sigarayı! ne olacak? ben suçlu olcam tabiki. neyse yasaklandı falan dediler, içmedik bizde devre arasına kadar. devrede üç arkadaş balkona çıktık ve kıçımız dona dona içtik sigaralarımızı. bi geldik ki milletin keyfine diyecek yok. hepsinin ağzında bir sigara, keyif yapıyorlar. yasak geri kalkmış. ve ortamın suçlusu da ben oldum, neymiş efendim, iki dakika sabredememişim dışarı çıkma fikrini ortaya atmışım. ne şerefsiz adamım ben.
    (cackpo, 01.01.2009 15:16)
  15. bugün yangın meydana gelen alışveriş merkezi. en üst katta oturmuş yemeğimizi yiyorduk, arkadaşlardan birisi eve gitmek için aramızdan ayrılmış merdivenlerden aşağı iniyordu. bi kaç saniye sonra yanımızdan ayrılan arkadaş telefonla arayarak ''kaçın la yangın çıkmış burda'' (gayet ciddi bir şekilde) dedi. olayın üstüne biz de indik. neyseki büyük çapta bir yangın değilmiş. yalnız ne bir anons, ne de bir yangın alarmı verilmemesi dikkatimizi çekti. avm çalışanları ellerinde telsiz bi otarafa bi butarafa koşarken insanları uyarıyordu sadece. hatta insanları dışarı çıkarma yerine, elinde kamera bulunan ve etrafı çeken birisine kamerayı kapatması konusunda uyarı yapan bile vardı, asıl görevi oymuş gibi. mağazada çalışan bir arkadaşımızın yanına haber vermeye gittiğimizde tamamen şok olduk. herkes akın akın dışarı çıkarken mağazadaki müşteriler hala 3 taksit mi yaptırsam 5 taksit mi yaptırsam diye kafa patlatıyordu, yangının çıktığını bile bile. tamam büyük çaplı bir yangın değildi ama her hangi bir patlamanın olmamasına, ya da yangının doğalgaz hattına sıçramamasına kimse garanti veremezdi. anlaşılan canımız pek değerli değil bu ülkede, hatta kimilerine göre hiç değil.
    (cackpo, 03.01.2009 22:28 ~ 22:32)
  16. caanım kayseri de gidilecek mekan azlığı yüzünden açıldığı zamandan bu yana kadar sürekli gittiğim, hayatımıza biraz olsn renk katan güzel bir alışveriş merkezidir kayseri park.şehirdeki en güzel sinema salonları da buradadır.ama son zamanlarda nedense gitmek hiç içimden gelmiyor.birkaç ay oldu uğramayalı.gide gide sıkıldım galiba.
    (çıtırpaneharcı, 09.01.2009 10:14)
  17. kayseri gibi bir yerde maalesef ikamesi olmadığı için şehrin en gözde yeri. orda bulduğunuz bir ürünün fiyatı 20 lira ise aynı ürünü çarşıda aynı isimli mağazada 15 liraya rahatlıkla bulabilirsiniz. gereksiz mekan.
    (thelordofthedrinks, 09.01.2009 10:26)
  18. (bkz: south park)
    (jineps, 09.01.2009 10:33 ~ 10:37)
  19. 2 ay evvel kalk bok varmış gibi izmir'den çık, kayseri'ye yerleş(bok var ki yerleştik), herkes kayseri park kayseri park desin.
    nerdeyse yolda karşıma çıkan herkes önce bi kayseri park! diyor, sonra "yiğenim bi el atale arabayı yitek" diyor, "nöördün hacı" diyor....
    niyeyse hiç de cazip gelmiyor çıkıp gitmek, hele şu soğukta... evden bakkala çıkmaya üşeniyorum lan ben!
    (dallak barbeque, 09.01.2009 16:40)
  20. anladığım kadarıyla kayseri'de tüm şehir sathında eşiniz dostunuzdan birini bulamadığınızda bu avm'de anons yaptırmak suretiyle kendisini food court'ta falan bulabiliyorsunuz. o derece herkesin doluştuğu izlenimi verdi ancak bu davranışa da hak verebiliyorum.
    (wondrous, 15.02.2009 12:36)
  21. (bkz: gelin belin bok var)
    (mevelitost, 25.10.2009 19:06)
  22. artık öyle bir hale gelmiştirki durum kayseri park yokken biz ne yapıyoduk acaba diye soruyoruz kendimize.cidden biz ne yapıyoduk yaa??şimdiyse gözümüz yollarda kayseri forumu beklemekteyiz .
    (half sole, 25.10.2009 20:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil