gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · apertura 2009
  3. · colin kazım richards
  4. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · yasaklanması gereken şeyler
  9. · karaçay türkleri

kayseri eğitim sen in hitler için helva dağıtması  

1. allahım bu da mı benim ülkemde olacaktı cinsinden kayseri eğitim-sen şubesi nin "faşist" israil i protesto etmek için yaptıkları "demokratik" eylem...

kaş yapalım derken göz çıkarmak bu olsa gerek tabirinden bir davranış.

yakında okullarda hitler fotoğrafları da asılırsa şaşırılmayacak eylem...
    (demouser, 16.02.2009 23:15)
  2. 4 yıldır kayseri'de yaşayan biri olarak hiç şaşırmadığım bir durum. karadenizdeki temellerin de çoğunun kayseri kökenli olduğuna eminim.

-memleket nere?
    +kayseri
    -tamam o zaman, baştan söylesene sen şunu...
    (spitzer, 16.02.2009 23:19)
  3. obamanın seçimi kazanmasının ardında kutlamalar yapıp kurban kesen insanların yaşadığı yurdumda, bu olay karşında soğukkanlılığımı yitirmediğimi rahatlıkla söyleyebilirm.
    (fallout, 16.02.2009 23:20)
  4. israile gösterilen tepkilerin ne denli yalan olduğunun göstergesidir. olay bir kesimin düğmeye basmasıyla, çok daha fecilerinde sesi çıkmayanların yalandan dolandan yaptıkları artislenmelerden ibaret olduğunun süper bir örneğidir. ırakta, afganistanda kaç milyon insan öldürülmüştür bu a ke pe döneminde a be de tarafından diye sormak ve külhan beylernin o zaman neden ortalıkta salak artislikler peşinde koşmadığını öğrenmek isterim ey %47. hadi olayın insanlık olayı olmasının zaten yalan olduğu bellide, ırak ve afganistandakiler de müslümandı. milyonlar katledilirken çıkmayan ses, hangi tesadüf eseri filistin için çıkmaya başladı?

ip ucu:
    (bkz: 29 mart)
    (smerjin, 16.02.2009 23:25)
  5. (mosquito hunter, 28.04.2009 20:13 ~ 20:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil