kayser sozerle sevişmek istemek   

adana çık aradan

1. uuuuuuuuuu:

bilmeyen var mı kayseri?

tanım:

sözlük yazarı olan ya da olmayan dişi ve erkeklerin, kayser'in de dediği gibi onunla sevişmek, hazzın ter kokan bahçelerinde doyasıya düzüşmek istemeleridir.

prensip sahibi bir sözlük yazarı olduğum için bu tür, isim üzerinden pirim yapma ve bunu yapmak isterken de isim sahibini cilalama işlerine pek iştirak etmeme kararı almış olsam da(saygıdeğer bir hareket), ne zamandır içimde birikmekte olan ve artık yeter deyip, sevişme isteğini kayser'e açıklamak ve buradan da benim gibi olan arkadaşların durumlarını da kolaylaştırmak istedim. ve evet sevişmek istiyorum bu libidosu tavan yapmış arkadaşla.

teşekkür ederim.

anlatmak istediklerimizi anlatalım, ama birkaç noktayı daha açıklığa kavuşturmakta fayda var:

- bu yazı ve bu yazı gibiler bir halta hizmet etmez. x adındaki adam üzerine açılan başlıklar(enbüyükgüçbilgidir ve türevleri gibi) adam uçunca ya da bırakınca açılan başlıklar, girilen giriler kaput**un içinden çıkıp gitmiş erkeklik organının, kaputu bulup da acaba nasıldı, ne kadardı vb gibi düşünsel jimnastik olayına girme esnasında bıraktığı boşluktan başka bir intiba bırakmaz kaputu bulan üzerinde. evet tam olarak anladığınız gibi, kayserimiz erkekliğin sembolü, erkekliğin alamet-i farikasıdır; kılıf da sözlüğümüzdür ve libido yüksek olduğu için şahıs sürekli boşalmakta, rahatladıkça daha çok azmakta, sözlüğümüzü döllüke çevirmekte ve büyük bir ihtimalle de bir şekilde sözlüğü dölleme ve buradan da kayser jr ların neşet etmesini ummaktadır/sağlamaktadır. eh bu da olmuyor değil. gün geçiyor, çok çok jr lar cirit atıyor, babalarının menilerinden en şanslıları olan bu arkadaşlar(üslup olarak) onun izinden gidiyorlar.

-bu yazının sözlüğün en verimli olduğu zaman dilimi içinde yazılmasına gayret gösterilmiştir. böylece sözlük zevatının vereceği tepki azami surette olacak ve bu yazıyı yazan ve yazıda ismi zikredilen şahısa iyi ya da kötü bol bol nam, ün, para, şöhret kazandıracaktır.
    bu zaten bir bakıma pseudo celebritylerin yükselişi tarzlarından başka bir şey değildir.

- bu yazıyı yazan şahsiyet kıyıda köşede kalmış bir bozuntu olduğundan, bu ve bunun gibi yazılar sayesinde ismini parlatacak ve belki çok şanslıysa yeni yeni hayranlar kazanacak, çok çok rep alacak ve belki de moderetörlüğe yükseltilecektir. katıldığı zirvelerde ismini kol, bacak, kafa vb uzuvlarına yazmış olanlar, sırf onu görebilmek için bekleyecekler, gördüklerinde ise aman allah'ım bu o, işte o vb gibi iç gıdıklanmalarla, bir kere dokunmak için, öpebilmek, sarılabilmek vb -ebilmek için kendilerini paralayacaklardır. eh kıskanılamayacak gibi değil.

- bu yazı reklam kokan bir harekettir. gazetede okuduğum şu kısım cukkalık olarak oturur buraya:

"nazarbayev, rahmetli özal'dan çok istifade ettiğini söylerdi. mesela, zeki ve hazırcevap oluşu özal'ı hatırlatır. son abd gezisinde, gazetecilerin, kazaklarla dalga geçen borat filmiyle ilgili sorusuna verdiği cevaba bakın: 'reklamın kötüsü olmaz' " - zaman

- kayser'in dediği gibi sözlüğe yeni yeni adamlar kazandırdığı doğrudur. ya da akla yatkın görülmektedir. kayseri okuyanlar, akabinde lan adama bak, ulan ben de yazar olayım bunun gibi yazayım benim de peşimden gelsinler lan demişlerdir. bu da kayserle sevişmek istemekte ne kadar haklı olduğumuzun göstergesidir. dahası sevgilisi olan ya da olmayan tüm hatunlara ayar vermesi, kendine bağlaması, bizi daha da şahlandırmış, sevişme isteğimizi kat be kat arttırmıştır. eğer buraya taşıdığı "gerçek"lerin bindebirini yatakta yapabiliyorsa beni ve benimgibileri kendimizden geçireceği, bizim biricik, küçücük, içidolu turşucuk seks tanrıcığ*ımız olacağı aşikardır. hatta bu yazıdan sonra bana saygıdeğer necmettin ile başlayan bir mesaj atacak, çok teşekkür edecek, benimle sevişebileceğini; ama bunun için defterine bakması gerektiğini, çünkü her gün en az iki kişi ile sevişmek zorunda olduğunu, ama en müsait zamanda sevişebileceğimizi söyleyecek beni bahtiyar edecek ve belki martılarla ilgili bir problemim olup olmadığını soracak, yok martıları çok severim ben dememe mukabil, en kısa zamanda sevişiyoruz diyecektir.

kayserle başlayan bilmem kaç tane başlığa ektir. sadece kayserle sevişmek isteyenler yazsınlar, yoksa boş yere işgal etmeyin. harf de değerli, zaman da değerli, söz de değerli; ama tabii bu ve bunun gibi yazılarda geçerli bir durum değil.

*bu yazı rtük kurallarına riayet edilerek genel izleyiciiçin uygun değildir. +13 ve korku/şiddet içerir.

kayserle sevişmek istiyorum, gereğinin yapılmasını arz ederim.

teşekkür ederim.
    (necmettin, 25.08.2007 21:37)
  2. (bkz: kayserse eğer sevişmeye değer)
    (sağ gösterip sağ vuran şaşkın boksör, 25.08.2007 21:43)
  3. (bkz: adım adım ibnelik)
    (assassin, 25.08.2007 21:44)
  4. enteresan bir iç güdü.

kayser sozerle sevişmek isteyen de gizli eşcinsellik vardır. hatta pek gizli değildir.
    (hansvoralberg, 26.08.2007 22:37)
  5. (bkz: adım adım çükü küstürmek)
    (gulersem, 26.08.2007 22:38)
  6. (bkz: kayser sozer i sikmek istemek)

(bkz: şaka lan şaka)
    (maslow, 26.08.2007 22:41)