ben şahsen katılmam bu kampanyaya.
- okudum girilerini, özellikle en beğenilmeyenleri. neden beğenilmediği açık, "her konuda taşak geçerim ben, elitistim, seksistim ama sana ne kardeşim" modunda.
ethnomethodology yapıyor arkadaş bir nevi. bir sosyolog olarak istemem böyle bir çalışma yapan adamın atılmasını, benim yerime veri topluyor işte.
- ayrıca bu kampanya demokrasiye de aykırı. sözlük kurallarına aykırı giri giriyorsa silersin. ama beğenmiyorum diye atamazsın bence. ne yani, seksistleri, elitistleri, argo yazanları atalım diyemeyiz, hayır sonu ne, 10 yazar kalır sözlükte.
- çeşit oluyor işte sözlükte, ne güzel. ha harbi salladığı, uydurduğu yerler var mı? var. okumazsın o zaman.
- adama kıl oldum ben de birçokları gibi, ama okunuyor adam, girilerini okuyor olmam beğeniyor olduğum anlamına gelmez ki. ha, kıl oldum diye adam atılmamalı bence sözlükten.
- ama nasıl
kayser sozer "ben istediğimi yazarım lan kime ne" diyorsa,
wondrous da "ben istediğimi atarım lan, kime ne, hele gıcıksam ayrıca atarım lan" diyebilir. orasını bilemiycem.
- sonuç olarak, bence gereksiz bir kampanya. sevilmemeyi hak ediyor belki, ama atılmayı hak edip etmediği yönetimi ilgilendirir tabii.