olabilir, cidden benziyor olabilir. daha önceki girilerimde de bahsetmiştim hatice adlı çok yakın bir kız arkadaşımdan, işte yine o çok yakın kız arkadaşım kayser sozer i görüvermiş rüyasında ansızın. direk benimle paylaştı tabi ki... hani siz itüsözlük üyeleri çok merak ediyorsunuz ya bu adamı, o yüzden sizinle paylaşmak istedim..ne adammış bu kayser!! dörtnala gençkızların rüyasına giriyor...
muammer güler e benziyormuş kayser sozer. aynı onun gibi karizmatik bıyıkları varmış, amma hafif dıknazmış, göbekliymiş, bakışları dik, gözlerinden ateş saçan vs vs... onca gösterişli yazı bu adamdan çıkıyormuş meğerse. hani kokarca sik kadar bir hayvandır ama kokusu çok keskindir falan ya. aynen onun gibi. meğer yıllardır çakma muammer güler e hayranmış itüsözlük ahalisi de haberimiz yokmuş. oturmuş uzun uzun sohbet etmiş kayser bizim haticeyle. sözlükten kız mı kaldırmaya çabalıyor nedir...
benden bahsetti mi dedim haticeye, sakuragikun dedi mi?
"bir de sakuragikun var, yüksek egom olmasa benden çok daha kaliteli bir yazar olduğunu kabul edeceğim, ezilmiş iktidarsız böcekler gibi kalıyorum yanında, çok hayranım ona , pek hayranım ona, nasıl bir karizma! nasıl bir tatlılıktır o yarabbim! yazılarındaki akışkanlık, sertlik ve göze hoş gelirlik, insanın eşcinsel damarlarını okşuyor. arkadaşıysan bir imzasını alabilir misin?"
şeklinde bir demeç vermesini beklerdim. ama vermemiş, hala kabul etmiyor, inat ediyormuş falan filan...
bu zamana kadar sürekli elinize verdiği için pişmanmış kayser,
mutluymuş,
çocukları varmış
bir suçlu kadar ezik,
size selam söylemiş...