azureel: olm wondrous, aklıma çok süper bir şey geldi. gel yazalım.
wondrous: yok abi bir program yazıyordum tam. "ortam sizin! güzel yazın ha!"
azureel: jugis, sen gel kız, güzel bir başlık açalım döktürelim.
jugis nomen: tamam,
spyder' ın da işi yok onu da alıp geliyorum.
evet sevgili günlük,
bugün gene birleştiler, benim adımla bir şeyler yazdılar. gene türkçe' yi arada bir katlederek yarattıkları karakteri hiç bozmadan yazmaya devam ettiler. güzel de yazdılar haa! yaaa ama anlayamadığım, bebişim neden beni bazen böyle gey havasına koyuyorlar anlamıyorum. arada bir bunu sezinliyorum ama ben öyle değilim değil mi günlük. bak istatisklik dereceleri kısmında bu sefer en karasız olarak gözükmüyorum. hatasız da yazıyorlar bu aralar ama şuan sana bunları yazarken neler hissettiğimi bilemezsin. bebişim görüyorsun elim titriyor. sonuçta ciddi ciddi bir iş yapacaksam elime kağıt kalem alıp yazmaya başladım. editleyip imla hatalarını düzeltme şansım da yok. ellerim tittiryor vallahi. dün gene 6.nesillerden birisi bana mesaj attı. sen gerçekten kimsin diye. haha diyip güldüm ama çaktırmadı aslan modlar durumu. gerçek bir karaktermişim gibi o yazara mesaj attılar. ahh ahh, ellerine su dökemem vallahi. ama bu aralar açtıkları başlıklar pek ilgi görmüyor. neyse gene de seviyorum bu sözlüğü. ortamını, yazarlarını, kendi yazdıklarımı, zirvelerini... ah ah, keşke gerçek olsaydım! bu arada neden artık günlük yazmaya başladın dersen, "`günlük yazmayan erkeklerde gizli eşcinsellik varmış`."
edit: kim verdi lan o eksiyi?
not: şaka lan şaka, günlük bu ne eksisi? rahat ol, bunu kimse okuyamaz. sadece sözlükten tek dostum olan sonra yazsam olmaz mi' ya güvenip veriyorum. o salakta beni gerçek sanıyor. mal işte...