gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  4. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  5. · ezel
  6. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  7. · prison brake
  8. · karnıyarık
  9. · anna karenina

kayser sozer in gunlüğü  

1. -günlerden bir gün;
    sevgili günlük yine dertli yine sıkıntılıyım biliyosun toplumumuzun buna halen hazır olmaması yani mahalle baskısı, diğer yanda ise benim önüne geçemediğim dürtülerim yani 17 cm barajını geçen herkese verme arzum ne yapacağımı bilmiyorum günlük iyi ki sen varsın beni anlayan ve dinleyen tek varlık, iyi ki varsın gunluk...

-gunlerden başka bir gun;
    sevgili gunluk bugun başımdan geçen önemli bir olayı hemen senle paylaşmak istiyorum. benimle gurur duyacağından eminim; bugun istiklal de 4 tane genç yolumu kestı "ya paranı, ya götünü" dediler abartmadan soyluyorum gunlüğüm kimseye 5 kuruş kaptırmadım...

bulunduğu takdirde bu tür notların sıkça rastlanacağına inanandığım sırlar dünyası...
    (eyup kayra, 14.04.2009 17:43 ~ 20:08)
  2. içinde ''günlük'' kelimesinin 3 farklı şekilde yazılmayacağına emin olduğum günlüktür..

(bkz: gunlük)
    (bkz: günlük)
    (bkz: gunluk)
    (ilkokul esprisi, 14.04.2009 17:48)
  3. sevgili günlük yine sözlükte bir sürü ezik yazar bana bok atıp durdu.hiçbiri benim kadar dikkat çekemedi ve başarılı olamadılar ama kötülediler,kötülediler...üstelik benim üslubumu,kendimi tekrar edişimi eleştiriyolardı oysa ki kendilerinin bir üslubu bile olmamasına rağmen...zaten onlar sürekli aynı şeyleri yazıyor olsalar da kimse farketmezdi zaten...

bulunursa bu şekilde yazılarında bulunabileceği günlük.
    (mocococo, 14.04.2009 17:49)
  4. evet günlük,

yaaaa inanamıyorum bu insanlara! cidden inanamıyorum! değerlerimiz günden güne uçuşuyor derin boşluklarına evrenin. vurucu erkekler yasta. ya cidden yaa sözlükte kaç tane basit yazar gördüysem, kendileri ünlenemeyip, basit, kaka cümlelerle beni eleştiren, hepsinde bir kırıklık, bir vurdurma isteği mevcut. yazılarıyla, kullandıkları iğrenç kelimelerle her biri tokmakçısını bekleyen kelebeğimsi bir oğlan imajı çiziyor.

göt, vermek kelimelerini açıkca kullanmalar, eşcinsellik dürtülerine tavan yaptıran uydurulmuş hikayeler... yaaaa devam edemeyeceğim yaaa. benim gibi semsert bir erkeğin bile ağzına almaya üşendiği kelimeler bunlar.

ah onca gencin oğlanlıklarını elinden alan yüce azrail, tez götür bu gizli eşcinselleri maskülen zebanilerin yanına... unutma sen de benim kadar karizmatiksin, zebaniler de en az benim kadar vurucu...
    (sakuragikun, 14.04.2009 18:10)
  5. sevgili günlük,
    biliyosun ki seni sevmiyorum. yine yedin vay ezik.
    (mandalinaya parmağımı soktum parmağım şişti, 14.04.2009 18:15)
  6. (powerslave, 14.04.2009 18:17)
  7. günlük tutan erkekte gizli eşcinsellik olmasından* dolayı mümkün olmayan hareket.
    (grasp, 14.04.2009 18:30)
  8. evet sevgili günlük atalarımız bir daha haklı çıktı ne demişler "deveyi diken insanı siken" ben sözlükteki tüm yazarları aşağılasam da , hiç birini iplemesemde , sikimin keyfine göre yazsam da, onlar hala bana toz kondurmuyor o ünlü biz kimiz ki ona bulaşalım diyolar, tabi içlerinde ki büyük bölümü gurur ve haysiyet sahipleri hariç.
    (eyup kayra, 14.04.2009 18:38)
  9. merhaba sevgili günlük sana bu satırları yazıyor olmaktan... yaaaaa offf yaa başlığa gel dur günlük dur; pembe tüylü kırmızı kalemimi alayım (bkz: günlük tutan erkekte gizli eş cinsellik vardır). heh ne diyorduk ay bir dakika günlük... laaaaaann yine oldu işte (bkz: ay diyen erkekte gizli eş cinsellik vardır). bu gece yine sözlükte çok eğleneceğim günlük. bir yandan bez bebek adlı muhteşem dizimi izlerken diğer yandan da bu akşam nick nöbetinde olan hulusi'ye süper başlıklarımı sunacağım. off yaaaa süperim ya başlık dediğin böyle olur (bkz: bez bebek izleyen erkekte gizli eş cinsellik vardır). böyle harika bir sahibin olduğu için zevkten çıldırıyor olmalısın günlük. bez bebek başlamış, annişim sesleniyor. sçs.
    (r el mayer, 14.04.2009 19:53)
  10. azureel: olm wondrous, aklıma çok süper bir şey geldi. gel yazalım.
    wondrous: yok abi bir program yazıyordum tam. "ortam sizin! güzel yazın ha!"
    azureel: jugis, sen gel kız, güzel bir başlık açalım döktürelim.
    jugis nomen: tamam, spyder' ın da işi yok onu da alıp geliyorum.

evet sevgili günlük,
    bugün gene birleştiler, benim adımla bir şeyler yazdılar. gene türkçe' yi arada bir katlederek yarattıkları karakteri hiç bozmadan yazmaya devam ettiler. güzel de yazdılar haa! yaaa ama anlayamadığım, bebişim neden beni bazen böyle gey havasına koyuyorlar anlamıyorum. arada bir bunu sezinliyorum ama ben öyle değilim değil mi günlük. bak istatisklik dereceleri kısmında bu sefer en karasız olarak gözükmüyorum. hatasız da yazıyorlar bu aralar ama şuan sana bunları yazarken neler hissettiğimi bilemezsin. bebişim görüyorsun elim titriyor. sonuçta ciddi ciddi bir iş yapacaksam elime kağıt kalem alıp yazmaya başladım. editleyip imla hatalarını düzeltme şansım da yok. ellerim tittiryor vallahi. dün gene 6.nesillerden birisi bana mesaj attı. sen gerçekten kimsin diye. haha diyip güldüm ama çaktırmadı aslan modlar durumu. gerçek bir karaktermişim gibi o yazara mesaj attılar. ahh ahh, ellerine su dökemem vallahi. ama bu aralar açtıkları başlıklar pek ilgi görmüyor. neyse gene de seviyorum bu sözlüğü. ortamını, yazarlarını, kendi yazdıklarımı, zirvelerini... ah ah, keşke gerçek olsaydım! bu arada neden artık günlük yazmaya başladın dersen, "`günlük yazmayan erkeklerde gizli eşcinsellik varmış`."

edit: kim verdi lan o eksiyi?
    not: şaka lan şaka, günlük bu ne eksisi? rahat ol, bunu kimse okuyamaz. sadece sözlükten tek dostum olan sonra yazsam olmaz mi' ya güvenip veriyorum. o salakta beni gerçek sanıyor. mal işte...
    (sonra yazsam olmaz mi, 15.04.2009 16:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil