belki ilginizi çeker
  1. · gayser sozer
  2. · 90 larda gizli eşcinsel olmak
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · yasaklanması gereken şeyler
  4. · her yerinden öpüyorum rüştü
  5. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  6. · uludağ sözlük
  7. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  8. · orange county
  9. · tokat

kayser sozer in gay olması  

1. herşeyde gizli eşcinsellik arayanda gizli eşcinsellik vardır teorisinin kanıtlanması durumunda olması muhtemel durum.

ukte
    (ayrach, 15.08.2007 18:34)
  2. (nothing, 15.08.2007 18:36)
  3. monitördendir.
    (anfinindistortiondugmesi, 15.08.2007 18:42)
  4. "ulan kendimi tutayım, bak bu furyaya alet olmayayım," dediğim kayser sozer mevzularından birisi. hayır ciddiyetli yorum yapsam mı ona bile şaştım. başlayayım. haydi bismillah.

kasyer sozer gayeten de sikinin keyfine göre (edebiyat bilgim kıt olduğundan tarzına ad veremiyorum; denemeler mi desem, ne desem) yazan biri. hani türk edebiyatında yazarın biri vardı, "bana herhangi bir kelime söyleyin, onunla ilgili roman yazayım" demiş, işte öyle bir adam (veya karı, veya travesti... bilmiyorum). yazılarını baştan sona incelemedim, açıkçası o kadar uzun yazı okuyup aşmış bitirmiş üç beş tespit okuyup "vay amına koyim" tepkisi verecek enerjim yok. daha ziyade başka yazarların tepkilerini okuyorum ben. hani üniversite sınavında paragraf sorularını değil de şıkları okursunuz, soruyu öyle çözersiniz ya, işte benim için kayser sozer girileri öyledir, yani 100 metreden tanırım (anladınızı siz). sanırsam bu eşcinsellik olayına verilen tepkilere götüyle gülünce (ve sanırsam göt sağlığına verdiği değer diş sağlığına verdiği değerden daha fazla olduğu için) bu eşcinsellik olayına fazla yüklenmiş. ben de olsam aynısını yapardım. göt sağlığı şakaya gelecek bir şey değil. makat önemli.

ne diyecektim? gay ise beni ilgilendirmez. allah götüne zeval vermesin. kimseyi de ilgilendirmez. ha eğer gay değilse adamla ne uğraşıyorsunuz kardeşim? başka işiniz yok mu? işiniz yoksa bana adam lazım. toplanın gelin. bok borusu döşeyelim. atıksu meselesi önemli bir mesele. sıçmayı biliyorsunuz ama nereye gider bilmiyorsunuz. götümüze sahip çıkalım. başkasının götüyle uğraşmayalım. çok ayıp bir şey bu.
    (eksiksizuyum, 15.08.2007 19:08 ~ 19:10)
  5. (ketenkele, 15.08.2007 19:28)
  6. (rasputin, 15.08.2007 19:40)
  7. genç kızlarımız için içler acısı bir durumdur, onlar için toplu depresyona girme seanslarına bile sebep olabilir öyle ki.
    kendisinin öyle olduğuna inanmamakla beraber böyle bir hataya düşmüşse bir an önce kendisine gelmesini dileriz sözlük camiası erkekleri olarak.

ulan ciddiye alıp acaba diyorum ben üzülüyorum şerefsizim. kayser olmadan kim en yakın arkadaşının sevgilisini sikip hamile bırakcak bu dünya üzerinde, kim her sevgilisini ayrılmadan önce muhakkak hoplatacak, kim eski sevgilisinin kız kardeşini sikmeyi düşünecek. sorarım sözlük sana böyle bir dünya düşünebilirmisin?
    (anakin, 17.08.2007 10:31)
  8. (diazepam, 25.03.2008 09:07)
  9. kayser sozer ' in gay olması önemsiz bir ayrıntıdır. önemli olan kayser sozer ' in insan olmasıdır. gerisi boştur. şahsi kanaatim kayser sozer ' in homofobik olduğu yönündedir fakat bu ayrı bir yazı konusudur.
    (albertkamuvicdanı, 25.03.2008 10:01)
  10. (senoş, 11.07.2008 17:30)
  11. yazar: gayzer abi senin için ipne diyorlar!
    kayser: bi siktirip gider misin rica etsem?
    yazar: abi şimdi bu kalabalıkta olmaz ki! hani daha sonra buluşsak....
    kayser: yok yoook! öyle değil!
    (ad hoc, 11.07.2008 17:49 ~ 17:50)
  12. japon kızları için sevindirici durumdur. japon kızlar hem sempatik* erkekleri hem de yaoi* içeren şeyleri çok sevdiği için kayser sozer'in eşcinsel çıkması japon kızlarını sevindirecek,ancak kayser sozer onlarla ilişkisi kuramayacağı için bir o kadar da üzecek hadisedir.
    (exclurel, 18.07.2008 20:00)
  13. (selase, 18.07.2008 20:06)
  14. (gutter ballet, 18.07.2008 20:28)
  15. kuvvetle muhtemeldir.
    (shagrath, 18.07.2008 20:50)
  16. kayser sozer dışında kimseyi ilgilendirmeyen durumdur. öyleyse de yarasın!
    (esmeralda, 18.07.2008 20:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil