çok etkilenmiş benden , öyle diyor.defalarca mesaj attı , bi randevu istedi.yazılarımı takip ediyormuş , gerçekten ilgisini çekmişim de , pek çok yazımla ona ilham kaynağı olmuşum da , bla bla bla...
bakın , ben kayser ' in bi fenomen olduğunu inkar etmiyorum.bi akım başlatmış , ya da takipçisi olmuş.beni ilgilendirmiyor , herkes kendi çizgisinde ilerliyor.
ısrarlarına dayanamadım belli zaman sonra , '' facebook hesabıma gel canım '' dedim.tanıştık ettik , falan gırla muhabbet ; gizli eş cinsellerden , sevişmeyi bilmeyen erkeklere kadar ... onun uzman olduğu , benim uzman olduğum , onun çöm kaldığı pek çok alanda saatlerce etüt ettik.teorik kısmı , pratik kısmı ayrı tabi ...
bakın gerçekten , kayser ' den randevu alın ; size bir şeyler katabileceğine inanıyorum ben.şahsımın bizzat testinden geçmiş bi erkektir kendisi.hakkında pek çok spekülasyon dönüyor ; topu inşaata kaçmış da , eş cinselmiş de ... yalan! külli yalan !
ee , peki bu kadar mükemmeldi de neden reddettim değil mi ? net olacağım size karşı , duygusala sardı ! evet , o taş gibi , pragmatik adam , sinir uçlarından sinapslarına ilerleyen nörotransmitterlerine yenik düştü.aramızda geçen kısa bir diyalogla durumu özetlemeye çalışacağım :
kayser :'' kim , kaç gündür uyanınca seni düşünüyorum :) ''
(bkz: gülen yüz)
kim : '' kayser , bu sen misin ? ''
kayser : '' ne düşündüm biliyor musun ;) ''
(bkz: göz kırpan smiley)
kim : '' ne düşündün kayser , kimde gizli eş cinsellik buldun ? ''
kayser : '' öyle değil kim , bilemiyorum , senden çocuğum olsun istiyorum :'( ''
(bkz: ağlayan smiley)
kim : '' kayserciim , wondrous mesaj yollamış , döncem sana cnm. ''
off , şurda brief ederek anlattım.ne kadar uğraştım pc ' nin başından kalkmak için anlatamam.
bakın , kayser değerli bir yazar ve değerli bir erkek.onun kıymetini bilmeniz gerekiyor , seri eksi oy veren gizli ibnelere söylüyorum.kayser ' in sağ taşağında değilsiniz.ama bu tavırlarla onun şevkini kırabilirsiniz.adam en son çocuk istiyorum dedi yav , naptınız bu adama ?
kayser ' in son zamanlarda düşen populeritesi , girilerine olan duyarsızlık ; çocuğumun kayser ' in dna sını taşımasını istememe engel oldu.yani ; çabucak yanıp parlayan yıldızlar gibi , halbuki evrimsel süreç için güç değil , dayanıklılık önemlidir.gerçekten tek gerekçem bu , yoksa kayser ' in performansından şu kadarcık
şüphem yok.
bir yazar ellerimizden kayıp gitmek üzere , sevgili sözlükçüler.değerlerimize lütfen sahip çıkalım ve şu sıralar eski günlerine dönmesi için , döllenmek için bir yazardan spermlerini istemekbaşlığına talepkar bi biçimde rağbet edelim.rica ederim.