"sen git ara sana kolay gelsin" denesi önermedir. bırakın insanlar istediklerini yapsınlar. herşeyi illa ki bir benzerini yapan bir başka insana mal etmek, ona aitmiş gibi savunuculuğunu yapmak toplumsal karakterimiz zaten. açın televizyonları ona benzemeye çalışmak, şuna benzemek, yok taklit ediyor, yok kopya çekiyor, yok onun aynısın şunun benzeri(?). nedir bu kardeşim ?
herkes istediğini yapsın sen de eleştir veya ayar girini kapak olarak gir altına. illa ki kayser çakması olacak adam, yazıyı yazarken de aklına hep kayserin girileri gelmiştir zaten, kayserle yatıp kalkıyor aklından hiç çıkmıyor çünkü.
tamam çok etkilemiş olabilir bünyelerinizi, sizin hiç bir zaman gelemeyeceğiniz o tanınmışlık, iyi veya kötü adı geçmişlik durumunu görünüşte takmayan, ciddiye almayan (?) ancak iç dünyanız da "ah ben de böyle anılsam sürekli, anılamıyorum bari söz edeyim de bir yer bulayım gibi bir psikolojiyle tutuşuyor olabilirsiniz, ama olmaz. aşmak lazım artık bunları. ona benziyor yerine eleştir iki kelime bir şey yaz, olmadı sus otur yerinde madem. eleştirinin en basiti olan "bu tarz tecilliydi boşuna bık bıklama" stratejisini benimsiyorsun? sen de aç bir başlık içinden geçeni dök ortaya hadi?
söz de sevilmeyen ve entelektüellerin bok attığı adamın nick altına bir göz gezdirmek lazım kac sayfa giri var. bu kadar popülizm sevdalısı olunmaz ki arkadaş. adamın açtığı başlığın altında kıytırık bir
* vermek ( ben öyle yapıyorum ) bile bir tepki olabilir de, bu şekilde başlıklara anlam veremiyorum açıkçası. devam et hadi tamam.
"sevmiyorsan uzak dur, anma, seviyorsan kucakla" al sana motto. sevmeyenin ilgilenmeyenin de gözüne gözüne sokma sol frame de.