sözlüğün yoğun çaba içersinde olduğu eylemdir. kayser sözer yazıp ara butonuna basınca bu konuda ne kadar yetersiz(!) olduğumuz gözler önüne seriliyor.
onu kötü kalpli ejderhanın elini kolunu bağlayarak, kapattığı kuleden kurtarırken yaptığım şeydir: ejderhanın nefesinde mangalımı yapıp rakımı içtikten sonra şişleri ejderhanın götüne saplayıp kan almaya başladım. o kadar çok kan aldım ki kan kaybından öldü ejderha. sonra kayser sozer bana kuleden saçlarını uzattı. bitli mitli tuttum, tırmandım çıktım yanına. elini ayağını çözdüm. bi teşekkür bile etmeyince ben de bitli saçlarını önce kaynar suyla yıkayıp sonra da kestim. bir kısmıyla halat yaptım. kalanıyla da bi kırbaç yaptım kendime. beraber indik ve yollarımıza gittik.
gereksiz eylemdir. adam oturmuş resmen bizimle taşak geçiyor biz burda onun derin analizlerine giriyoruz ki zamanında ben de yaptım. bir insan kendisinin ne kadar elit olduğundan dem vuruyorsa o kişinin elit olma ihtimali de o derece düşüktür. şahsen adına üzülüyorum bu kadar (un)elit insanın içinde yazı yazmak yıpratıcı olsa gerek.
"mayonuzdan tutun da plaj havlunuza kadar her şey kontrolden geçecek. sonuçta benim bi ismim, karizmam, elit kesimde şanım şöhretim marka değerim var." okurken gülmekten öldürüyor. aramızdan seçilmiş insanlar çıkacağına inanıyor ve bize güveniyor. o kadar yüce o kadar elit ki...*
eğerki bir direğe bağlı ve ortalık alevler içerisinde ise hemen yapılması gereken eylemdir.ama tabi ortamda aynı zamanda bağlı olan: bayanlar,çocuklar,yaşlılar,engelliler,askerler,hastalar gibi kişiler varsa önceliği onlara veriniz.
-evet bir işlem bir kelime yarışmasına hoşgeldinizz
-hoşbulduk
-hoşbulduk
-evet ilk kelimeniz hemen gelior evet harfleriniz
-ünlü
a
-ünlü
e
-ünsüz
z
-ünsüz
k
-ünsüz
y
-ünsüz
r
-ünlü
o
-ünsüz
s
-evet süremiz başladı..ne diyosunuz hocam zor bir kelime olacak sanırım
-evet bakalım yarışmacılarımız ne cevap verecek
dontt
- ziya bey kelimeyi alalım hemen kaç harf
-5 harf bir joker
-evet alalım
- yarak
-ohemm yarak..hocam
-a harfi joker olarak kullanılmış .....silah anlamında kullandınız sanırım
-aslında ben..
- neyse burhan bey sizin kelimeniz hazır mı
-evet 11 harf 3 joker
-inanılmaz merakla dinliyoruz
-kayserili özer
-efendim kelime olacaktı
-şiir gibi adamdır bizim özer ..mahalleden arkadaşım olur kendisi..
-hocam ne diosunuz
-doğrudur tebrikler burhan bey kelimeyi çözdünüz 6 puan sizin..alkış
işe "s" harfinden başlanmalıdır.
..
şimdi kayser sozer çıkıp, "lan daha nickimi doğru yazamıyon. neyimi çözücen allaan varoşu" dese nasıl cevap veririz bu adama ?
not: başlık editlenince uyarılırsam mutlu olurum.
edit: başlık editlenmiş. mis gibi olmuş buralar. (başlık "kayzer" diye açılmıştı. salak bi giriye dönüştü.)
bizim kapasitemizin, aklımızın hayallerimizin sınırlarının yetmeyeceği *, profesyonellerce yapılması gereken iştir. hem ne uğraşıyosunuz ki bırakın elalem çeksin. çocukluğuna dönerek ne kadar ezik bir çocukluk geçirdiğini, fakir geçmiş gençlik yılları ve özenmenin verdiği patlamayla çelişkili olarak varoşlara takmasını, hep olmak istediği ama bırakın anne kızı bir kadınla bile gerçekleştiremediği fantezilere sahip ikinci kişiliğini araştırabilirler belki de. ilginç bir çalışma konusu ama bir o kadar da vakit kaybı gereksiz iş. bir nevi çakma tyler durden çıkabilir içinden.
kayser sozer yeter artık senin üzerine tez yapıcak olan insanları hayal kırıklığına uğratma deme isteğini uyandırıyor ilk bakışta. kimileri için idol olarak görünme aşamasına geldin daha da kelimeleri yuvarlayarak karizma takılmana gerek yok ki be emmi.. ya da anlaşılmamış olmak için sergilediğin potporileri '70 yaşına gelmiş hala sekse doymamış' gibi gülünç ve ilgi çeken başlıklar altında toplayarak ve burda yer alan pek muhterem açıklamalarının-yoruımlarının- hikmetiyle iltifat eden insanlara bir güzellik düşün.. bir cemiyet kur al oklavayı eline kime denk gelirse sopayla beynine beynine vurarak -ya da sen vurucağın yeri iyi bilirsin- bir şekilde öğretmeyi dene..!
bizzat salt kendi fikrimi belirtmek az ve öz bişiler karalamak (mazur gör)gerekirse; birtakım insanların gazına gelip de çığır açan narsist tavrına saygı gösterdiğin kadar karşı tarafa da saygı göster kardeş..ukalalık hoş değildir en azından ben öyle düşünyorum. kısasa kısas yaparak şunu yapan eziktir bunu yapan maldır bu piçtir demek yakışı kalmıyor yani.. benim gözünde haylaz bir çocuğun ilkokul sıralarında öğretemene pandik atmasından farkın yok ilgi çekiyosun ama dediğim gibi ağırbaşlılık hiç yok sen de..
ne kayser sozermiş be arkadaş. ulan nereye baksam kayser çıkıyo ya. adamın adına açılan başlıkta 11 sayfa(25lik formda) var.şaka gibi arkadaş.
dikkat çekmeye çalışıyor
çok ezik
acınası bi insan
çok komik
hiç komik değil
ota boka tespit yapıyor
19 inch karşısındaki şişman gözlüklü adam
.
.
.
başka yokmu? nedir bu kayser kayser kayser. adamın eline bir klavye veriyorsunuz. belli kurallar koyuyorsunuz. ve bu adam bu kurallar dahilinde istediği gibi yazıyor. kurallara aykırıysa da çaylak oluyor hatta atılabiliyor. budur yani olay. o da senim benim gibi bi yazar. kendini ifade etme şeklini seversin sevmezsin o tartışılası bir durum. ben sevmiyorum. sevdiğim yazıları da var. ama abartılacak bir durum yok. ülke gündemini etkileyebilecek kadar çaplı yazmıyor,kelime oyunları ve tespitleriyle bişeyler karalıyor. hepsi bu kadar.
neymiş kayser sozer i çözmekmiş? neyini çözeceksin. bırak adamı kendi haline. oyunu verirsin ya da vermezsin. bırak gerisini. çözmeyiver.
- eheh boku yedin olum kayser çözdüm seni
- bastırılmış duyguların popüler bir kişinin ipliğini pazara çıkardığını sanarak gururlanmanı sağlasa da
- al işte yine başladın