belki ilginizi çeker
  1. · kayser sozer
  2. · nolur geri dön dülay
  3. · yaran yanlış başlık okumaları
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · ugg
  4. · yeşim salkım
  5. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  6. · prison brake
  7. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  8. · espri yapan öğretmen modeli
  9. · arena auf schalke

kayser sozer geri dönsün kampanyası  

1. (r el mayer, 15.06.2009 22:34)
  2. (albastropos, 15.06.2009 22:35 ~ 16.06.2009 00:23)
  3. (esuele, 15.06.2009 22:38)
  4. (kim oldugumu bilirsin sen, 15.06.2009 22:41)
  5. bize ne olduğumuzu açıkça söyleyebilen, tüm kusurlarımızı yüzümüze vuran, ama bunu yaparken de elimizde olmayan eksikliklerimizin konusunu asla açmayan, aslında çok ince düşünen ve içten içe iyiliğimizi isteyen bir yazar kayser sozer.

şahsen ben, onun genellemelerinin içine çoğu kez giren bir insan evladı olarak istiyorum ki yine bana kusurlarımı söylesin, eksiklerimi yüzüme vursun, bana gizli eşcinsel desin. bir yandan da satır aralarındaki şevkati hissedeyim beyin kıvrımlarımın derinliklerinde. ohş.

kendisinin yokluğunda eksikliğini o kadar çok hissettim ki, kaşındım. (bkz: eskişehirdeki itü sözlük yazarları) siksik yaptım. olmayacak şeyler istedim insanlardan. beni hayal kırıklığına uğrattıkları için onlar hakkında olmayacak tasvirler yaptım. haliyle bir takım yetersiz insanların bana ayar verme çabalarına maruz kaldım. ama kimse dişe dokunur bir şey yazamadı hakkımda, bir türlü tatmin olamadım.

ben kayser'i istiyorum. geri dön sivri dillim. seni anlamayanlarla hep birlikte dalga geçelim. komplekslerini yüzlerine vuralım. her şey yine çok güzel olsun.

gerekirse ölene dek bekleyeceğim seni...
    (janny, 28.06.2009 18:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil