belki ilginizi çeker
  1. · gayser sozer
  2. · sözlükte erkek erkeğe sık mesaj atan ibnedir
gündem
  1. · ezel
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · beşiktaş
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · ugg
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · öss sevgili ve aile üçgeninde boğulmak
  9. · arı mayalı silgi

kayser sozer dışında herkes gizli eşcinseldir  

1. kayser sozer sayesinde kendimizle yüzleştiğimiz, sonra da bu durumu kabul ettiğimiz artık gizlimiz saklımız kalmadı dedirten durum. teşekkürler kayser...
    (yazar kafa, 19.11.2007 16:29)
  2. bir masa etrafında toplanmış yemek yiyen küçük çocuklar olan sözlük yazarlarının birbirlerine ipne demesi üzerine mutfağa giren anne kıvamında moderatörlerden ( niye bilmem tercihen wondrous ) birinin '' çooooğğğcum ipne demeyin birbirinize , kayzer sen de nohutu sokma arkadaşının kulağına , hem ne demekmiş nohut yiyen gizli eşcinseldir demek ne demek '' diye çemkirerek bastıracağı hadisedir.
    (albertkamuvicdanı, 19.11.2007 16:38)
  3. kayser'in "kayser sozer'de eşcinsellik arayanda gizli eşcinsellik vardır" diye bakınız vermesini boşuna bekleyeceğimiz ifade. adam hiç siklemiyor yahu. eskiden buna benzer biri vardı, sataşınca karşılık verirdi. bu tam "bana mazlum'u getirin" tadında. karşılık vermiyor. boşuna kürek çekmeyin. az sonra alakasız bir tespitle sol çerçeveden kafasını uzatır, siz de parmaklarınızı yorduğunuzla kalırsınız. tadı yok. cık.
    (eksiksizuyum, 19.11.2007 16:46)
  4. (ronn, 19.11.2007 18:04)
  5. (bkz: yürü be)
    (anarchistrockstar, 25.03.2008 22:09)
  6. (annem bana git ekmek al dedi, 29.10.2008 19:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil