kaynak kıçım   

adana çık aradan

1. ing201'de kullandığım kaynak. fotokopisini çekip highlight etmedim ama, onu ihmal etmişim.
    (neverland, 08.04.2005 00:18)
  2. bu dünyadaki en geniş kapsamlı, en kolay ulaşılabilir, sonsuz paraphrase özelliğine sahip, deli gibi korkunç fazla quotation üretme imkanı olan ve her insanın hemen arkasında salyangozlar gibi götürebildiği taşınabilir çok işlevli (oturulabilir) kaynak, bilgi membası. bunca bilgiyi nerden aldığı da malum kerameti kendinden menkul.
    (hell guardian, 19.05.2005 22:54)
  3. cem yılmazın sahnede anlattığı hikayede geçen bir klişedir.bir televizyon programına katıldığından bahseder.sunucu bayan kendisine sorar;nereden buluyorsunuz bu esprileri cem bey,kaynağınız nedir?cem yılmaz da bu soru üzerine bu cevabı yapıştırır;kaynak kıçım!
    (psikoz, 09.01.2007 12:08 ~ 12:08)
  4. bu konuda en fazla kafa(!) yormuş adam cem yılmaz herhalde:

1)
    +kaynak gösterebilir misiniz?
    - şu anda üstünde oturuyorum,gösteremem.

2)
    +kaynak gösterebilir misiniz?
    - gösteririm ama iki yanından tutup ayırtmam.

3)
    + o kaynaktan bizde yararlanabilir miyiz?
    (sebil arkadaşlar,saldırın).

4)
    + kaynak gösterebilir misiniz?
    - hayır,hayır,hayır...önce arkadaşlar kaynaklarını göstersin,soyunsun.ben de coşarım zaten...
    (stone cold, 27.02.2007 12:39 ~ 12:45)
  5. poponun kaynak olması.
    (bkz: kaynak makinası)
    (bkz: serbest çağrışım)
    (capibara, 12.06.2007 16:24)
  6. ortaokul ve lisede dönem ödevlerinin sonunda yazılması gereken 'asıl' kaynak. cart ansiklopedi, curt kitap falan hikayedir. kaynak kıçtan kaynak ansiklopedi uyduran bile vardır. öğretmenler de bu ödevlerde kaynağın orası olduğunu bilir fakat nedense görmezden gelir.
    (viktorrap, 12.06.2007 16:45)
  7. yaşanılmış bir olayla ne olduğunu anlayabileceğimiz bir kavramdır.

kırşehir'de adını vermek istemediğimiz bir partinin propaganda aracı mahallenin tekinde dolaşırken gümbür gümbür anons yaparak partisinin iktidara gelirse neler yapacağını anlatmaktadır. propaganda da, anons da bir yere kadar. adamın artık aklına söyleyecek söz gelmez, mikrofonun açık olduğunu unutarak "zafer ağabey, daha ne uyduracağız kıçımdan" der.

ne de olsa demokratikiz, ne de olsa partiyiz, ne de olsa şefimiz eski polis şefi. vaatlerimizin kaynağı kıçımız.
    (compasino, 21.07.2007 17:45)
  8. son günlerde sözlüklerde oldukça fazla rastlanılan espri. yazar, sözlüğe bişiler yazar ''ehu dehu ne gommik olduk layn, yappik walla biz bu işi yappik. aaha'' falan tadında bişiler der. sonrada en alta kaynak yazar ve bir adet(*) verip içine kıçım yazar. götüm yazar ne bilim, üstünde oturuyorum kaynağın yazar. ya da bkz vermez direk yazar o kadar densizdir yani.

arkadaşlar yeter!

birşeyi tadında bırakmak lazım öyle değil mi? birisi yanınıza gelip aabızıttın mı? dese ve siz ''neee'' deseniz size ''zıt tokai'' dese hoşunuza gider mi? gitmez, neden bitti gitti. bana ''beni beğenmiür müsün'' tadında gelmeye başladı artık kaynak kıçım yazmak. en az onun kadar bayağı ve en az onun kadar basit. yeter ya.
    (jdpaeuuh, 16.08.2007 00:56 ~ 01:07)
  9. (bkz: lütfen kaynak yapmayalım beyler)
    (karizmatik, 28.08.2007 16:07)
  10. dünyanın en geniş tabanlı bilgi ağına sahip olmasına rağmen hataları olan kıçımızın kaynak gösterilmesi durumunda kullanılan, kullanılması gereken dipnot. efendim nedir o hatalar? bi kere akla ilk geleni ve en büyük hatası refere edilen olayların tamamına yakınının amerika da geçmesi.nedir o öyle ya?

+amerika da bi adam varmış abi. 20 yıl bitkisel hayatta kalmış sonra pat bigün hiçbirşey yokmuş gibi uyanmış!!
    +amerika da bi kadın varmış midesinden futbol topu çıkmış!!
    +amerika da bi iş adamı varmış....

amerika da amerika...

bi de bazen gerçekten abartılabiliniyor. ikinci örnekte olduğu gibi.
    (ekraba, 25.11.2007 23:34)
  11. http://www.fotomac.com.tr/...

bu kadar olur.
    (şeftali suyu, 18.07.2008 22:58)
  12. - orospuyum ben...
    - ne.. nereden biliyorsun?
    - kaynak kıçım.
    (electro, 18.07.2008 23:03)