belki ilginizi çeker
  1. · kaybedilen seçim sonrası halka saldıran ezik yazar
gündem
  1. · demokratik sol halk partisi
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · the twilight saga new moon
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · cehennemin girişinde yazan söz
  6. · google wave
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · microsoft activesync
  9. · in the family

kaybedilen seçim sonrası halka saldıran ezik yazar  

1. herkesin onun gibi düşünmek zorunda olmadığını bilmeyen ve en iyi kendisinin düşünebildiğini savunan yazardır.
    (dünya koca bir yalandı gördüm, 23.07.2007 16:27)
  2. insanlığı sinirlendirmek için söylenen bir cümledir. dünden beri herkes evlat acısı çeker gibi ülke elden gidiyor feryatları yakınırken ezik muamelesi nasıl görür!? yazmayalım yazmayalım diyoruz da, bu siyaset işi iyice çığırından çıktı.. savaşlardan, şehitlerden, atatürkten bahsediyoruz; güzel günleri anıyoruz.. bunları düşündüğümüz içinde ezik oluyoruz ha? hatta inat uğruna oy verdiğinizi bile öğreniyoruz.. atın eksileride oh iyiki yazdım, huzurluyum.

(bkz: eziğim lan)
    (bkz: bu başlığı açan insansa ben eziğim)
    (madhate, 23.07.2007 16:28 ~ 16:46)
  3. objektif olamayan ve demokrasiye söven yazardır. kendi görüşünün yenilmesine kılıf uydurmak için diğerlerine çamur atmaktadır. saygı duymak gerek.
    (cursedpower, 23.07.2007 16:29)
  4. olayı ana avrat düz küfür boyutuna getirmeye başlamış yazardır.
    (ceceri, 23.07.2007 16:30)
  5. vatanın satılışına göz yummak istemeyen ama ses çıkarmak,bir şeyler yazmak dışında malesef hiçbir çaresi olmayan insandır.
    ata'yı düşünmek,vatanı düşünmek suçsa,bir iran olmak istememek suçsa;
    (bkz: evet eziğim lan)
    vatanı düşünmek eziklikse vatanı düşünenlere ezik diyenler ne oluyor acaba diye sormadan da edemem ayrıca..!
    (angelic lover, 23.07.2007 17:05)
  6. türkiyenin yüzde onu solcu, yüzde onu sağcı, yüzde onu vatan hainidir, geriye kalan yüzde yetmiş koyundur sözünün akla gelmesine yardımcı olan yazar tipi.

ayrıca (bkz: başkalarına ezik diyen ezik yazar)
    (acyberexile, 23.07.2007 17:19)
  7. kendi yanlışlarını kabul etmeyen halka saldıran küfür eden ve bu söylemleri karşısında battıkça batan yazardır
    (wasabie, 23.07.2007 19:40)
  8. aptallığa tahammülü olmayan, geleceğini, çocuklarının haklarını düşünen, atatürk'ü düşündükçe yüreği sızlayan, seçim sonuçlarını kendisine ve ülkesine yediremeyen, bir şeylerin farkında olan yazardır efendim..
    evet eziklikse eğer bu bende eziğim..
    eziklik akp nin iktidar olmasını hazmedememek ve hala ısrarla akp diyenlere karşı kusmaksa evet bende eziğim..
    hazmedemedim, hala kusmak geliyor içimden her gördüğüm iki kişiden birine..
    eziğim..
    akp karşıtı herkes gibi, eziğim..
    çok değil bir kaç yıl sonra akp ye oy verenlere, hala milletim diyip ağlayabilecek kadar eziğim.
    (anarsik kirmizi, 23.07.2007 20:14)
  9. yazarların'da halktan biri oldugunu düşünürsek ve ezik dersek eğer kendi kazdığımız kuyuya düşeriz. o yüzden g.tünden başlık açmayan geleceği düşünen ezik yazarlarda denilebilir. sonuçta ezik, geleceğini düşünüyor.tüh tüh terbiyesiz ezik(!)

(bkz: ayar vercem derken ayar almak)

(bkz: başkası yapınca ezik ben yapınca doğru)
    (seanpenn, 23.07.2007 20:17 ~ 20:18)
  10. kaybedilen seçim sonrası halka saldıran ezik yazardan sözlükte bolcana bulunmaktadır.
    aynı zamanda sözlükte halkın her kesiminden insan bulunduğunu ve buradaki insanların halkı oluşturduğunu da göz önüne alırsak, bunların çokça bulunması halkın da ezik olduğu anlamına gelir. demek ki neymiş; bu mantıkla, kaybedilen seçim sonrası ezik halka saldıran ezik yazar denmeliymiş.

(bkz: paradoks)
    (atalante, 23.07.2007 20:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil