görseller
kaya çilingiroğlu 

belki ilginizi çeker
  1. · senin benimle evlenmene karar verdim
  2. · biricik suden
  3. · tedavülden kaldırılması istenen ünlüler
  4. · odada biri horlarken hayaller kurmak
  5. · türkmax
  6. · zengin erkeklerin yakışıklı olması
  7. · nebuchadnezar
  8. · dirk benedict
  9. · objektiflere pipini göster çocuğum
  10. · tamer karadağlı
gündem
  1. · giyotine yolladılar gitmedim
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · ibrahim üzülmez
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  7. · ugg
  8. · bayrampaşa ben fazla kalmayacağım
  9. · sahabi

kaya çilingiroğlu  

1. çok ünlü ve bir o kadar da başarılı bir doktor olan babası*, büyüyünce büyük bir doktor olursa benim yapamadığım bazı şeyleri tamamlasın diye oğluna kendi adını vermiştir. oğul kaya çilingiroğlu doktor olabilecekken, tüccar olmayı kafaya koyduğu için dördüncü sınıftan tıp fakültesini terk etmiştir.
    (finch, 19.06.2006 15:38 ~ 15:44)
  2. bir magazin programında muhabirin "aldatmış olduğunuz doğru mu?" sorusuna "kimi?" diye cevap vererek beni yaran

ve soyadının artık nereden geldiğini çok iyi idrak ettiğim insan.
    (hansvoralberg, 19.07.2006 17:14)
  3. ne iş yaptığını çok merak ettiğim magazin insanı.
    (pqwer26, 24.02.2007 18:07)
  4. mal mülk konusunda şanslı olan ender insanlardan. doktor olan babası hemşehrilerine çok yardımı dokunmuş bir zat olarak trabzonlular tarafından ziyadesi ile sevilir. hayatta kendisi ile barışık olduğunu düşündüğüm bir kişi.
    (turfanda, 29.03.2007 01:40)
  5. sanki hep sarhoşmuş gibi konuşması olan adam..
    (crous, 26.04.2007 09:44)
  6. bodrum'da teknede gördüğüm insan.çok mu önemli şimdi bu !? biz ayrılırken onlar geliyordu,"yandakiler kayayla feraya sanırm..hmm neyse, neyse bize ne..." konuşmaları geçti.yan yana geçtiğimizde göz ucuyla da baktım bir. eğer kesin oysa, güzel vücudu olan insanmış.hatta sırf bunu söyledim diye beni arkadaşlıktan silme sınırına gelenler oldu...neyse konumuz o değil ...konumuz ne sahi!?
    (glenn, 25.07.2007 19:12)
  7. çirkin adam..çok çirkin..

edit: el insaf yahu..yakışıklı mı ki de eksileniyor??
    (divine spleen, 04.01.2008 20:22 ~ 20:47)
  8. az önce kanal d'nin magazin programında duydum ki yılın babası seçilmiş. kendisini tebrik ediyor, burdan kanal d program yapımcılarına sevgilerimi gönderiyorum. bundan daha güzel bir seçim olamazdı. kaçırdm artık ama ayni zihniyetin muhtemel yılın annesi adayları için tıklayınız:
    (bkz: seda sayan)
    (bkz: deniz seki)
    (bkz: demet akalın)
    vs vs...
    (ruya butun cektigimiz, 18.06.2008 02:26)
  9. yılın babası (!) seçilmiş olan kişi. "hayatın olmazsa olmazları çocuklarımız çok önemli. her baba çocukları ve ailesi için yaşar" demiştir bu seçim karşısında. iyi de sen değil miydin boşanmadan başka kadınlarla sevişen? onlardan da çocuk sahibi olan? sonra boşanıp evlenen? sonra eski eşin* de evlenmek istediğinde "kızımı üvey babaya ezdirtmem" gibi akıllara seza bir açıklamada bulunan. sen ki yılın babasıysan var benim dertli başıma.

http://www.ensonhaber.com/...
    (diazepam, 18.06.2008 16:05 ~ 16:06)
  10. istinye park burger king de kendisi ve kızı* ile beraber hamburger sırasına girdiğim şahsiyet. o günden beri istinye park'a gitmiyorum.
    (ambrassador, 02.01.2009 14:33)
  11. alkollü olduğu bir gece magazin muhabiririn sorusunu yanlış anlayıp,ferayeyle birlikteliğini ele vermiştir. (bkz: @829445)biz de artık sarhoşken being kaya çilingiroğlu oynuyoruz:

-kaya bey sizi sedanla görmüşler
    +sen sedayı nerden tanıyosun ya?

-kaya bey sizi renaultyla görmüşler
    +sen ranayı nerden tanıyosun ya?

-kaya bey sizi cadillacla görmüşler
    +sen kadriyeyi nerden tanıyosun ya?

-kaya bey sizi hondayla görmüşler
    +sen handeyi nerden tanıyosun ya?

-kaya bey sizi ladayla görmüşler
    +sen larayı nerden tanıyosun ya?

-kaya bey sizi suzukiyle görmüşler
    +sen suziyi nerden tanıyosun

-kaya bey sizi mazdayla görmüşler
    +sen meldayı nerden tanıyosun

-kaya bey sizi nissanla görmüşler
    +sen nisanı nerden tanıyosun

-kaya bey sizi serçeyle görmüşler
    + sen sezen aksuyu nerden tanıyosun ya?

-kaya bey sizi lamborghiniyle görmüşler
    +sen lamba cinini nerden tanıyosun ya
    (plensi, 04.02.2009 12:24 ~ 12:26)
  12. o olmasaydı gayrimeşru çocukları nasıl bağrımıza basabilirdik dedirttiren şiar(!) alınması gereken şahsiyet.
    kendisi bülent ersoy'un travestilere yaptırdığı sınıf zıplamasını playboylara yaptırmış bir devrimcidir(!).
    (süpersonikorjindeli, 21.02.2009 00:00 ~ 00:11)
  13. feraye tanyolaçla evliliği ardından sorulan “düğün yapacak mısınız?“ sorusuna “parasını kazanırsak düğün de yapmayı düşünüyoruz. bu devirde düğün yapan adamı akıl hastanesine yollarlar” diye cevap vererek ilk kez adam akıllı konuşarak takdirimi kazanmış kişi.
    (poppy, 05.04.2009 18:26)
  14. (defanstaki son adam, 20.04.2009 16:40)
  15. kendisinden sürekli iş adamı diye bahsedilmesine rağmen hala ne iş yaptığını öğrenemediğimiz kişi.
    (billy, 20.04.2009 17:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil