görseller
katy perrykaty perry
katy perrykaty perry
belki ilginizi çeker
  1. · melis birkan
  2. · ur so gay
  3. · i kissed a girl
  4. · zooey deschanel
  5. · katy perry kız arkadaşım olsa gayliği bırakırım
  6. · hot n cold
  7. · pin up
  8. · zaten o da işi gücü bıraktı bize bakacak
  9. · waking up in vegas
  10. · anna friel
gündem
  1. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · ugg
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · the twilight saga new moon
  7. · disko kralı
  8. · kıkırdaklı sudanlı zenci siki
  9. · itü sas

katy perry  

sayfa  / 3
  1. i kissed a girl parçası ile çıkış yapmış bağyan. madonna kendisine geleceğin pop starı demiş. ne kadar doğru, zaman gösterecek.

(bkz: http://www.katyperry.com/)
    (weirdlola, 17.06.2008 21:08)
  2. (bkz: ur so gay)
    (eaugunia, 13.08.2008 10:53)
  3. sesi güzel. çok tanıdık bir gırtlağı var. memeleri de öyle. ehm ! pardon. güzel de hatun. amma sevdiceği var maalesef... gym class mı ne, öyle bi grubun vokaliynen şeyapıyorlar. eleman işi ciddiye bindirmeye karar vermiş felan feşmekan. ben olsam ilk gördüğüm gün bindiririm... ciddiye. lütfen !
    (hubede, 02.09.2008 23:59)
  4. güzel bir kadın. hatta baya güzel bir kadın.

o ne bakışlardır öyle, ulan fotoğraftaki bakışlarıyla bile bir garip oldum, acaba yüz yüze nasıl olurum düşünemiyorum bile.
    (onurene, 08.09.2008 13:34 ~ 13:35)
  5. yüzünde emily blunt ve marion cotillard karışımı bir ifade barındıran şarkıcı kadın. gerçi marion'un masumluğu yok, daha bir saman altından su yürütecek cinsten bu hatun.
    (los amantes del circulo polar, 08.09.2008 14:53)
  6. eş cinsellerle ilgili ya bir derdi ya da fobisi olan şarkıcı. ur so gay, ì kissed a girl...hayır bir alıp veremediğim yok da, sesi iyi, tipi iyi, güzel şarkılar yapsa da böyle sanki cinsellikten prim yaparmış imajından sıyrılsa daha bir güzel olacak.

(bkz: zaten o da işi gücü bıraktı bize bakacak)
    (kaldırımmühendisi, 16.09.2008 16:37)
  7. masum yüzüne tezat oluşturan cüretkar şarkı sözleriyle dikkat çeken şarkıcı.
    (abberline jack ın peşinde, 30.09.2008 21:16 ~ 21:16)
  8. kendisinin ısrarla dinlemediğim.lez şarkısı diyerek cinsiyet ayrımcılığı yaptığım i kissed a girl şarkısının ardından
    er ya da geç gözüme soktular.en son ntvspor da italya ligi gol özetleri sırasında çaldılar şarkıyı ki,tam da gollere uygun ritmi olunca baştacı yapmadan edemedim.

sonra da içten içe merak etmeye başladım.yahu böyle şarkı söyleyen kız neye benzerdi ki?

youtube sağolsun,klibi izledik.aklımız başımızdan gitti.efendim böyle güzel bir insan dünyaya sanırım sınırlı sayıda gönderiliyordur.

dersler azıttı unuttuk kendisini derken;bu seferde radyo da hot n cold şarkısıyla selam vermiş kendisi.ne de güzel eyliyor.

kısacası sözlük hani hayatta bazı insanlar vardır alt mı biter üst mü biter diye sorabilceğiniz..kendisi mutlaka üst biter.
    (seperated ways, 13.10.2008 20:07)
  9. mtv latin amerika ödüllerinde koca bir pastanın üzerine atlayıp sonrasında yalanmış olan ablamız(mış).
    (o kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim, 04.11.2008 22:22)
  10. wikipedia'dan falan baktım dostlar. huyu huyuma, boyu boyuma, benim yaşımda yani tam benlik bir hatun.

lafı uzatmaya gerek yok, ben bu kızı alacam, evimin kadını yapacam. anneme sordum nasıl buldu diye, "biraz fazla dekolte giyiyor, fazla açılıp saçılmasın, kadın dediğinin güzelliği saklı olur" dedi.

annemden de izini fifti fifti aldım anlayacağınız, sizlere düşen bu mutlu çifte mutluluklar dilemek.
    (strutter, 11.11.2008 15:40)
  11. (görsel: katy perry/37920)

senin tabiki de hoşuna gidecek..senin de benim de..sen kimi öpsen hoşuna gider zaten..gitmeyenin aklına şaşarım..
    (zeus, 17.11.2008 16:52)
  12. kliplerinde filan şahane giydirilen ancak sesiyle çok oynandığı iddia edilen şarkıcı.
    (psychick, 17.11.2008 17:40)
  13. kusursuz bir güzelliği olmamasına rağmen bakışları, hali tavrı, gülüşü ve birtakım şirin hareketleriyle dibimi düşürmüş güzel insan. adını duymuştum da yeni çıkan fasofiso tiplerden biri sanmıştım, taa ki i kissed a girl'in klibini izleyene kadar. bu yaşımda bütün gün mtv seyreden ergenler gibi hatunun klibini seyrediyorum ya. sesi felan da güzel ama o bakışların yanında ses arka planda kalıyor yani.
    (henderson, 27.11.2008 19:38 ~ 19:39)
  14. insanı yerinden kaldıracak müzikler, biraz yavan sözler, ama dehşet bir hatun..
    dinletiyor kendini.
    (smooth, 29.11.2008 14:46)
  15. (bkz: hot n cold)
    (artibir, 26.12.2008 13:52)
  16. hasta olunacak bir şirinliğe sahip insan. canlı performansı da kötü falan değildir.
    http://www.youtube.com/... videosunda görebileceğimiz üzere kendisi kusursuzdur.
    (drps, 04.01.2009 01:38)
  17. madonna'nın da kendisinden övgüyle söz ettiği ur so gay, i kissed a girl ve hot n coldşarkılarının sahibi şahane kişilik.
    (stubborn, 04.01.2009 19:04)
  18. kız olsam verirdim kendisine. yanlış anlamayın dudaklarımı verirdim, öpmesi için.
    (drps, 04.01.2009 19:40 ~ 19:41)
  19. hot n cold videosu sayesinde kendimi salak salak sırıtırken bulmamı sağlamıştır. neyse alexander kabul etti sonunda da katy ablamız da evde kalmadı..
    (paramour, 07.01.2009 16:15 ~ 16:16)
  20. "baktık tatu tuttu, avril lavigne emoları gözünden vurdu bu ikisini karıştırsak çok para kapatırız" diyerekten bomba gibi patlatılmış popüler kültür şaheseri. bakalım ne zaman sönecek balonu. hayırlısı. ha, inşallah yalatır şu dediklerimi, orası ayrı.
    (zahidem gurbanımov, 08.01.2009 01:24)
  21. inanılmaz güzel gözleri olan ve bir şekilde melis birkan'a benzettiğim şarkıcı.. tabii katty perry daha güzeldir *
    (syntinen, 08.01.2009 02:21)
  22. bu kadını dinlerken insanları anlayamıyorum. yok gerçek sesi çok kakaymış canlı performansları bok gibiymiş. eğer ben kulaklığımı takıp, hiç sıkılmadan one of the boys'u 8 defa dinleyebiliyorsam hot n cold'u dinlerken keyifleniyor, self inflicted çalarken kendimi tutamadan sözlere eşlik ediyorsam canlı performansının arabanın içindeyken dışarıdan görülmediğini zannedip burnunu karıştıran sonra da yeşil kurumuş sümüğünü çıkaran adamın sıçtığı boka benzemesi beni neden ilgilendirsin?
    (drps, 10.01.2009 23:53 ~ 11.01.2009 10:09)
  23. kendinize güveniyorsanız (sadece amerika için geçerli olsa da) cbs düzenlediği bir kampanyayla 51. grammy ödüllerinde beraber şarkı söyleyebileceğiniz sanatçı.

kampanya şu şekilde:
    kate perry'nin "i kissed a girl" şarkısının 1 dakikasını kaydedip, siteye upload ediyorsunuz. oylamada birinci olup, grammy ödüllerinde kate perry ile bu şarkıyı söylemekle kalmıyor üzerine 5000 dolar ödül alıyorsunuz.
    (yazar kafa, 14.01.2009 19:31)
  24. şarkı sözleri pek güzel olan şarkıcı
    (ırnık kedi, 15.01.2009 23:10 ~ 23:11)
  25. (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 26.01.2009 00:56)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil