|
|
- 2008 yılının şubat ayında çıkarılması planlanan yüksek sadakat grubunun yeni albümü. vokalistin kim olduğu belli değildir henüz.
edit: artık bellidir.
(bkz: kenan vural)(elanor, 25.10.2007 23:16 ~ 24.12.2007 18:51)
- çıkması artık gerçekleşmiş olan bir yüksek sadakat albümü.
01 aşk durdukça
02 ben seni arayamam
03 hiç bir şey yerini tutmaz
04 haydi gel içelim
05 babamın evinde
06 savaşcının yolu
07 kara göründü
08 yavaş
09 katil & maktül
10 içimde yağmur(sükun, 22.03.2008 18:00)
- konuk sanatçı listesinde zeynep casalini, sibel gürsoy, şenova ülker, uğur varol, gündem yaylı grubu isimlerinin bulunduğu yüksek sadakat'in yeni solist ve davulcu ile piyasaya çıkardığı albümü..
- birbirlerine mahkumdurlar.biri olmadan diğeri varolamaz.
(rout, 23.03.2008 01:09 ~ 01:32)
- "oyunun adı: aşk kan ve gül
sen katilsin bense maktül
çek hançerini son kez öp
ve beni öldür.."
nakaratına sahip * hüzünlendirebilecek güzel şarkı..
- yüksek sadakat'ın kendisine pek birşey katmadığı albüm olmuştur bu. kaldı ki sanılmasın bu bir eleştiridir ilk albümleriyle dahi bu arkadaşlarımız son derece özgün ve başarılı işler yapmışlardır. bu albüm az da olsa özgünlüğünden yitirse de kanımca vokalini değiştirmiş bir grubun çizgisini koruyabilmiş olması açısından başarılı bir albümdür. son derece dinlenesi yalanası yutulasıdır.
şahsım adına ise inanılmaz bir zamanlama ile çıkmıştır albüm. dinlediğim süre itibariyle birkaç şarkı konusunun o sıralar başımdan geçenlerle örtüştüğünü görüp duygu sağanağı şeklinde dinlemişimdir. gönlümde yeri ayrıdır.
- sözlerinin tamamı;
tek bir oyun, sonra kalkıp gidersin
sen her zaman risk almayı seversin
ben inerken en dibe ağır ağır
sen ilk gördüğüm günden bile güzelsin
oyunun adı aşk, kan ve gül
sen katilsin bense maktül
çek hançerini, son kez öp ve beni öldür
- iyi bir albüm olduğu rahatlıkla söylenebilir. içerisinde kötü şarkı yok. dinlendiği zaman hayal kırıklığına uğratmaz, ama bana kolay tüketilebilir bir albüm gibi geldi. neyse yapanların iyi işlerinin devamını diler, emeğe saygı der ve bu giriyi burada noktalarım.
- yüksek sadakat'in 2008deki albümüne ismini veren parçadır.ve kesinlikle albümdeki en güzel şarkıdır.ayrıca sözleri msn'e yazıldığında kanuninin fermanı etkisi yaratır.
" çek hançerini / son kez öp / ve/ beni öldür ! "
- yüksek sadakat'ın son albümüne ismini vermiş olan ve dinledikçe bağımlılık yaratan şarkı.
http://www.youtubeserbest.com/...(billy, 01.08.2008 12:37 ~ 12:37)
- sahile koşan bu dalgalar
dörtnala atlar gibi
özgürce yaşa hayatı
süzülen kuşlar gibi
kaybolma
adressiz mektuplar gibi
kaybolma
kumlardaki harfler gibi
dizesi anlatmaya yeter bu albümü.
- tek parçalık albümlere ve gruplara nazire yaparcasına hazırlanmış bir yüksek sadakat albümü.şu parçada olmasa olurmuş diyebileceğiniz bir parça yoktur.önceki albümden de alışık olduğumuz üzere kutlu özmakinacı teşbihin sınırlarını zorlayarak dilimize harika benzetmeler kazandırmıştır.(bkz: seni düşünmek namaz)ayrıca kendilerini zeytinli rock festte dinleme imkanı buldum ve canlı performansları da bir harika onu da ayrıca belirteyim sevgili sözlük.
|