|
|
- 1973 londra doğumlu kendisini ilk defa much ado about nothingde izlediğim ama farketmediğim asıl çıkışını pearl harborla yapan en son underworld adlı filmde hemşire karakterinden çok uzak kuvvetli bir vampiri canlandıran
önümüdeki aylar van helsingde hugh jackmanla izleyeceğimiz leydi
- underworld ve van helsing adlı iki gotik/vampirik aksiyon filminde ard arda oynayarak bizleri sevindiren, "blade 3'de de oynarsa tam olur" dedirten güzel mi güzel aktris.
- her filminde bir öncekinden daha çok ilgi çeken daha da güzelleşen ingiliz güzeli
- van helsing'i izledikten sonra insan olmadığına kanaat getirdiğim dişi yaşam formu. "bir insan ne kadar güzel olabilir?" sorusuna çarpıcı bir yanıt.
- serendipitydeki piti piti tarzıyla kendine aşık eden dünyalar güzeli ingiliz hatun. ingiltere'den pek fazla güzel oyuncu çıkmıyor ama çıkınca da çok başarılı oluyorlar.
(aqua, 25.06.2004 00:30 ~ 02.01.2005 23:40)
- yeni evlenmiş, internetten just married bikinisi alıp, kıçına kocasının soyadını yazdıran tatlı insan
- geceden sabaha nargileli sinema zirvesi'de geceden sabaha aklımda en çok yer edinmiş , konuşamadığım ama konuşmayı çok istediğim , ileriki zirvelerde kesinlikle konuşma hayaliyle tutuştuğum hoşsohbet arı. *
van helsing filminde oynayan dişi başrol oyuncusu , geceden sabaha nargileli sinema zirvesi'de kendini birçok arıya istemeden aşık etmiştir.(skuba, 01.08.2004 20:02 ~ 20:04)
- (bkz: georgie)
- aviator filminde de boy gösteren oyuncu. aksanı, konuşması etkileyici; fiziğinden bahsetmeye gerek görmüyorum tabi.
- hiçbir zaman the last days of disco'daki kadar güzel görünememiş ama yine de tek geçtiğim dünyanın en güzel şeyi.
- hatun nedir? sorusunun cevabı.
- (bkz: click)
- kendisinin oynadığı tüm filmleri izledim ve bir bok anlamadım..çünkü kendisini izlemekten konuya, filme odaklanamadım..femme fatale bir hatundur, güzelliği ile dikkat çeker..tanrı'nın varlığının dünya üzerindeki ispatlarındandır..
(zeus, 14.10.2006 09:37 ~ 10:24)
- makyajsız haliyle bile dehşet verici güzellikte olan oyuncu kişilik...
- vacancy adlı filmde depresif sorunlu hatun kişi rolünde sırıtmış ama idare etmiş bi arkadaşımız. halbuki sen gelsen bana bi underworld'deki haşinliğinle, 10 milyar borcum olsun o derece.
- mean magazine için anna karina'yı canlandırmış güzel yıldız.
http://www.sinemaestro.com/...
- çölde vaha gibi hem ingilizdir hem de güzeldir.
- (bkz: @2441963)
|