|
|
- katatonia gibi bir doom metal devinin deftones gibi nu-metalci tiplerin alt grubu olması olayıdır. katatonia bunu haketmez, haketmemelidir.
(bkz: yok artık)
- pek çok iyi grubun, pek çok iyi gruba konser ve turnelerde "alt grup" olarak eşlik etmesi pek normal bişeydir. sonuçta sidik yarışı değildir bu, müziktir. müzik sanattır. güzel, bir çok şeydir; tek bir şey değil.
ayrıca, deftones kıytırık bir nu metal grubundan çok çok ötesidir. bir fenomendir. dikkat etmek gerekir.(siyah, 21.06.2006 00:27)
- anathema'nın him'in altında ingiltere'yi turlaması ile kıyaslanabilecek bir hadisedir.
bana kalırsa denyoluktur; çilekeş, katatonia altta, headliner deftones. tiey allaam.
- kişilerin zevk ve tercihlerine göre elastik şekiller alabilecek hadisedir. bana göre deftones süperdir, hasta olunasıdır, sana göre katatonia harikalar diyarından bir demettir. bence deftones her daim headliner'dır, sence katatonia varken lafım bilem olmaz. neticede gider katatonia izler deftones 'un headliner olmasını kendince boykot eder izlemez gelirsin. organizatörler böyle buyumuş, katatonia 'da durumu kabul etmiş. bize pek birşey demek düşmez.
(troke, 21.06.2006 00:37 ~ 00:38)
- tibet ağırtan ve kırık kalpler'in, gökalp baykal'ın alt grubu olması gibi.
(ephendy, 21.06.2006 01:08 ~ 01:09)
- küçük emrah'ın, nuri alço nun bardağına ilaç atması ile kıyaslanabilecek bir hadisedir.
- placebo'nun depeche mode'un alt grubu olması gibi bişi.
(bkz: ben bunu gördüm)
(bkz: slovenya)
- şimdi efendim, bu tartışma bana geçmişten bir yaprağı, nirvana'nın guns n roses'ın alt grubu olarak katıldığı 1748 dünya turnesini hatırlattı. tevellütü yetenler hatırlar, bir dönem bu iki orkestra, bambaşka özelliklere sahip, ama her biri de kendi kulvarında başa güreşen musiki ekipleriydi.
ancak şu var ki, o zamanın rock yıldızları şimdikiler gibi olgun, sağduyu sahibi, serinkanlı kişiler değildiler. nice umutlarla başlayan dünya turuna, arıza insan kurt cobain'in "guns'ın şarkıları bok gibi; dinlemeye tahammülüm yok" şeklindeki demeci gölge düşürmüş, arızalıkta o'ndan geri kalmayan axl rose'un "bunların alayı duman-kafa; zaten courtney hamileyken bile eroin kullandı; ne dediğini bilmiyor yürüyen şırınga" mealli açıklaması da tüy dikmişti.
velhasıl sanayi devrimi öncesi işler böyle bir garip yürüyordu işte; tey tey...
- katatonia'yı beklerken deftonesi dinlemek zorunda olmadığımızı müjdeleyen haberdir. ne mutludur.
- popüler olanın daha üstün tutulmasının sonucudur.katatonia gönüllerin şampiyonudur.
|