|
|
- ukteci notu der ki: "hey maşalla... çok keskin lan bu"
ukteci notunu da okuduktan sonra bana imkansız gibi görünen hatta tdk internet sayfasından da araştırdığım, en uçuk sünnet yöntemi.
katana kelime anlamı ile ((öncelikle (bkz: kadana))) bir cins iri at demektir. iri bir at ile sünnet olmanın nasıl bir fantezi olduğu ben diğer yazarların hayalgücüne bırakıyorum. ben kendi çapımda bir senaryo yazmıştım paylaşayım.
katana ile sünnet olmak uktecinin notunda belirttiği gibi çok keskin bir şey ise bir katananın en keskin yeri olarak dişleri kullanılabilir. kesici alet olarak bir at dişi kullanılacak sünnet operasyonu için gereken penis ebadı da hepimizin bildiği üzere bir fillerde bulunur bir de rocco siffredi de.
gelelim sünnete. sünnet olacak er kişi bir katananın yularından salıncak şeklinde asılı bulunarak bacaklarını ve penisini hayvanın burnunun dibine koyar. penisinin sünnet derisi üzerine yarısı penisin üzerinde yarısı boşta duracak şekilde bir kesme şeker konur. kesme şekeri bir hamlede mideye indirecek olan atın huysuzlanmaması için karnı çok aç olmamalı ve bir gün öncesinden tımarlanmalıdır. at şekeri yedikten sonra fışkıran kanın temizlenmesi için belediyeden vidanjör, kopan derinin bağışlanması için de türk hava kurumu yetkilileri hazır bulunmalıdır.
sünnet sonrasında oldu da bitti maşallah ezgileri eşliğinde hem sünnet olana hem de ata narkoz verilir.
- (bkz: elf kılıcı ile sünnet olmak)
- ucundan azıcık kavramının değerini yitireceği eylem.
(bkz: katana)
(bkz: hattori hanzo)
- katana japonca da bıçak olarak da kullanıldığı halde, kasıt kılıçtır. hızlı ve kanlı olur.
- (bkz: katana ile sosis doğramak)
- japonyada görülebilecek muhtemel olaydır.
|