görseller
kaspersky anti virus 

belki ilginizi çeker
  1. · proteus
  2. · nod 32
  3. · antivir
  4. · scvhost
  5. · kaspersky
  6. · antivirüs programları
  7. · bitdefender total security 2009
  8. · avp
  9. · beşiktaş ta kedi gibi miyavlayan adam
  10. · virüs
gündem
  1. · google wave
  2. · cehennemin girişinde yazan söz
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · domuz gribi
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · giri ve nick uyumu
  9. · am ile amcık arasındaki fark

kaspersky anti virus  

sayfa  / 2
  1. rus yapımı şahane anti-virus programı. firewall o kadar da başarılı değil.
    (theking, 07.03.2005 18:00)
  2. biz con conların norton gibi kocaman ve ekstraları için para isteyen ürün olduğu için kullanmadığımız virüs koruma aparatı. "norton bilgisayarı kastırıyor" diyenlere "biz con conların bilgisayarları 15 günde bir yenilendiği için susun" deriz.
    (amon pa, 07.05.2005 17:00)
  3. norton gibi her işinize karışmayan,sessiz ve sakin bir şekilde sadece işini yapan programdır. norton'dan en önemli farkı,bilgisayarınızı virüslere karşı koruması,sizin arama yaptırmanıza gerek kalmamasıdır. oysa ki yüzsüz norton,sizin yaptığınız her taramada virüs bulur,bir de üzerine silemez,rezil olur.
    (battal boy cekirge, 21.05.2005 21:14)
  4. kullandığım en kötü antivirüs programı. sistem kaynaklarının canına okur, sayko kemal ve pokeimam animasyonlarını virüs diye düzer, her irc scriptin yanında verilen trojanlı sözde güvenlik programlarının temiz olduğunu iddia eder, güncelleme dosyaları çok büyük olduğu için güncellemesi de uzun sürer.
    bir de şu var;
    (bkz: avast/!goyathlay)

ve asıl kaspersky faciası olarak;
    (bkz: kaspersky anti hacker)
    (goyathlay, 03.06.2005 15:59)
  5. en önemli özelliği kişisel kullanım için bedava olmasıdır.
    (lightblue, 03.06.2005 17:25)
  6. hoparlorünüzü kontrol ediniz, kısınız ve full scana öle geçiniz aksi takdirde virüs buldum virüs buldum diye gıdaklamasıyla dudağınızın uçuklamasına neden olabilecek kadar korkunç bir sesi olan anti virus programı
    (mys, 28.11.2005 00:42 ~ 03:28)
  7. yüksek başarısı nedeni ile nasa bilgisayarlarına kurulmak istenen fakat rus malı olduğu için vazgeçilen anti virüs programı.
    (advoscotch, 28.11.2005 15:33)
  8. virüs buldum uyarı sesi(aldığım enformatiğe göre bir yaban domuzu çığlığı imiş) sandalyaden uçmanıza koltuğun arkasına saklanmanıza sebep verebilir. kalbiniz falan varsa aman dikkat
    (my dying bride, 11.01.2006 15:53)
  9. bilgisayarımdan internete bağlı değilken uyduyla tv seyrettiğim zamanlarda pop-up blockerının plop plop diye sesler çıkarıp haybeye bişeyleri kapatıyormuş gibi görünmesi beni düşündürse de bu işlerden anlamadığım için pek kurcalamadım... belki de uydudan pop-up geliyodur bilmem
    (maya, 11.01.2006 16:25)
  10. kurduğum saniyeden itibaren, dünyanın bütün hackerları benim bilgisayara dadanmış gibi uyarı mesajlarını ardı ardına sıralayarak, acayip kıllanmama sebep olmuş anti virus yazılımı. bilgisayarı çok kasmasıyla bilinir.
    (trouble everyday, 11.01.2006 18:37)
  11. bilgisayarı yavaşlatma kapasitesine sahip antivirüs programı.diğeri için (bkz: norton antivirus).

bilgisayarı açtığınızda eğer internete bağlıysanız öncelikle otomatik güncelleştirme yapar.bundan sonra da aktif hâle geçmesi yaklaşık olarak 30-40 saniye kadar sürer.bu süre içerisinde bilgisayarda herhangi bir işlem yapmak zordur.

programın en tartışılan yanı ise hard disk taranırken incelediği dosyalara 63 byte uzunluğunda bir veri eklemesidir.bu yüzden yeniden yapılan taramalarda:
    - ben bunu daha önce mimledim zaten,bu temiz.
    deyip o dosyalara sadece bir göz attığı,ancak virüs taraması yapmadığı da söyleniyor.
    (stone cold, 16.02.2006 12:34)
  12. bir antivirüs programı olduğundan dolayı bilgisayarı yavaşlatmış, sonra silip avastı kurmuşumdur.
    (maddog, 16.02.2006 14:42)
  13. deneyimlerime göre piyasadaki en iyi, en hızlı,ayarları iyi yapıldığında bilgisayarı en az kasan antivirüs programıdır. personal 5.x.x.x sürümleri tercihimdir
    (sekizbit, 15.03.2006 22:32)
  14. virüsleri bulmasından ziyade temizlemesine hasta olduğum anti-virüs programı. ayrıca rus yapımı olmasından ötürü "kasperski" diye okunması muhtemel ancak bazılarının "kaspersıkay" diye okuduğu programdır.
    (karizmatik, 16.07.2006 15:33 ~ 15:33)
  15. 6.x.x versiyonlarını beğenmediğim için halen 5.0.237 versiyonunu kullanmakta olduğum, geçen 2 yıldan beri hiç bir virüsü kaçırdığına tanık olmadığım, bilgisayarı kesinlikle norton kadar kasmayan updatelerini düzenli yapınca tadından yenmeyen bir antivirüs yazılımı.

rus yapımı olarak bi kalasnikof bide kaspersky, ikiside yakaladığını affetmez.
    (sekizbit, 19.07.2006 12:24 ~ 12:26)
  16. (balta, 30.07.2006 15:40)
  17. anti-virüsler arasında birinci seçilmişti bu program. ikinci mcafee. dünyanın diline sakız norton da 13-14 o civarda birşeydi.
    (amuda kalkan imam, 30.07.2006 16:31)
  18. günaşırı güncellenen virus database’i ile hem bıkkınlık hem de güven duygusunu bir arada sunabilen tek anti-virus programıdır..bir arkadaşım kendisi hakkında şöyle bir şehir efsanesini anlatmıştı bana;

“olm var ya, bu rus yapımı anti-virus programlarını yükleyeceksin bilgisayarına..ne de olsa virüslerin çoğu da rus yapımı, adamlar virüsü yapıyor ki anti-virus programları satsın..anladın??”

anlamasına anladım da yine de ütopik geliyor bana..hoş, güzel, sistem kaynaklarına çok sömürmeyen, norton kadar da her şeyi burnunu sokmayan bir program ama yine de allah muamelesi yapmamak gerekiyor..basit arayüz tasarımı ve zorunlu aylık check-up’ları, sürekli güncellenen virüs database’i ve sistemi yormayan altyapısı programın avantajları arasında..olumsuz tek bir yanı var, o da network attack diye bir uyarı ekranı var, arada sırada çıkan..o çıktığı anda uyarı tonu olarak speakerlardan yükselen ve öd kopartan ses..resmen zıplatıyor insanı yerinden..

hepsini aynı bok diyen bilgisayar kullanıcılarına önerebileceğim bir anti-virüs programı..
    (zeus, 24.10.2006 21:04)
  19. son bi kaç haftadır kolpa lisans sahipleri biz terbiyesizlerin ağzına sıçmış olan programdır aynı zamanda. hayır satın alayım dedim kredi kartımı beğenmedi. bakalım neler olacak. beklemedeyiz.
    (tori, 12.12.2006 12:19)
  20. tüm türkiye'de zaten 10 tane mi ne key'i vardı bu virüs programının, inkar etmem ben de kırılmış versiyonuna yamanıyordum..ta ki geçen haftaya kadar, olan oldu, yapacağını yaptı ruslar, denetleme başladı ve eminim ki tüm kaspersky kullanıcılarına öeehh! dedirtti..o değil kaspersky kullananlar başka bir anti-virüs kullanmaya yeltenmez artık bu saatten sonra, sorun o..almak isteyenlere de bir mani oluyor, ne olacak cidden belli değil..

ama ben komplo teorimi kurdum..yine sağlam bir virüs vakası gelecek bunun peşinden göreceksiniz bak..köpeği olacağız yine bu rusların, abi anti-virüs abi anti-virüs diye*..
    (zeus, 12.12.2006 12:41)
  21. nod32 varken ihtiyaç duymadığım, ancak methini çok duyduğum bir yazılım.
    (bkz: @758554)
    (eglaia, 12.12.2006 14:02)
  22. hala yakalanmamış bir kaç key 'inin varlığı tecrübeyle sabit, alemin en gözüaçık ve delikanlı antivirüs programıdır. diğerlerinin kaçırdığını yakalayacak kadar iyi analiz eder.
    (lefteyenine, 12.12.2006 14:05 ~ 14:06)
  23. (bkz: avast)
    (ben bilmem beyim bilir, 12.12.2006 15:18)
  24. msn messenger'i kullanılamaz hale getirmiştir, tüm denemelerime rağmen sorunu çözebilmiş değilim. çok ilginç bir özelliği daha var, 256 adsl kullanıcısıyım,maksimum 25 kb/sn hızla download yapabiliyorum, başka bir downlad yaparken kaspersky de downloada başlayınca önceki downloadımın hızını kesmiyor, ne yapıyor nasıl yapıyorsa hızımı 50 kb/sn ye çıkarıyor ve başka bir yerden download yapıyor. evet, netlimiter öyle gösteriyor, şu anda 50 kb/sn ile indiriyorum.
    (galliani, 08.01.2007 19:05)
  25. proactive defense seceneğinin disable hale getirilmesiyle msn messenger in kullanılabileceği antivirus programı.
    (gulersem, 08.01.2007 19:09)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil