belki ilginizi çeker
  1. · zirveye gelen bayan yazarların çirkin olması
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · recep tayyip erdoğan
  3. · domuz gribi
  4. · aşkın yedi seviyesi
  5. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  6. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  7. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  8. · assurancetourix
  9. · kitap okumak

karyenass  

1. kalktım geldim üniversiteye bir sene sonra bu adam geldi. tek tercih derecesi istediğim bölüme girdim, bu adam da aynı bölüme geldi. yurdumu değiştirdim, bu adam durur mu hemen oraya... bırakmıyor peşimi. çok severim kendisini, o ayrı.

uzun zamandır görüşemiyoruz, özledim bak bide. gel de içelim lan.
    edit: karyenass ne olm? ahaha.
    (dzingis, 11.08.2008 12:37 ~ 12:38)
  2. çarşı izinlerinin vazgeçilmez ekürisi, askeri sinema salonumun film kaynağı, "ankara'da içmeye nerelere akılır "sorusunun cevabı, okulu güzel, kendi güzel, hoş sohbet bir adam bu. sözlüğe fazla yazmıyor hep söylüyorum paylaş "yazı" kalıcıdır diye ama hareketlendiremiyorum bir türlü. "iyi ki tanımışım" insanlarından birisidir hayatımda.
    (rene, 03.06.2009 02:26)
  3. yıl hesabı yapmayı bilmem ama kendisiyle tanışalı 3-4 yıl oldu sanırsam. size kısaca olayı özet geçeyim, öğrencilerin takıldığı bir forumda gördüm kendisini. bütün kızların hasta olduğu, ortamın cool çocuğuydu kendisi. bir başlık açardı, altına bütün kızlar birşeyler yazardı falan.

"off karyen süper bi paylaşım yaff"

"çok harikaymış, emeğine sağlık"

"ayy ben senle aynı fikirdeyim"

falan filan. özel mesajlara değinmiyorum bile. yani resmen paçalarından akıyordu kızların. benim için dokunulur kılınmayan bir efsaneydi. çok sorguladım kendimi, birden karşıma çıksa ve seviş benimle dese ne yaparım diye. sevişirdim, 1 dakka bile düşünmeden.

ben bu adamın bir grupla tartışmasına şahit oldum, ya resmen ufuk uras adam. tatlı tatlı konuşuyor, anlatıyor filan.

işte geçen zirvede görüştük uzun süre sonra. hala eski cool, karizmatik adam modunda.

sevgilim dese ki biz karyenlerde kalcaz bu gece, gık demem. öyle güveniyorum bu adama.

hepsini geçtim insanlığı bile yeter. kızlara mesajım şu ki kaçırmayın bu adamı. daha iyisini nerden bulcanız? (ben de fena değilim yalnız)
    (onurene, 22.07.2009 21:46 ~ 21:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil