belki ilginizi çeker
  1. · kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim
gündem
  1. · tanrıya sorulacak tek soru
  2. · domuz gribi
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · colin kazım richards
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · dersim katliamı
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · adı koyulmamış ilişki
  9. · outlook

karmapolice  

1. kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim abi” diyenlerden bu da. yazık lan diyerek giriş yapmak istediğim arkadaşım. özel birisi olduğu için biraz uzun yazacağım…

yamulmuyorsam ilkokul 5. sınıftan beri arkadaşız. (yanlış mı lan?) eşek kadar adam olduk ama halen ayrılmadık. evlenmeyi falan düşünüyoruz, “gay misiniz abi siz?” diyaloglarını sona erdirmek için…

özelliklerini sayayım birkaç adet:

* iyi bir sinema yorumcusudur.

(bkz: v for vendetta/@3602729)
    (bkz: a beautiful mind/@3596984)
    (bkz: filmlerde ölecek kişinin son sözü/@3601568)
    (bkz: constantine/@3596062)

* iyi bir arkadaştır. ki o kadar yıl olmuş, halen sabredebiliyorsam tek nedeni de kendisidir.

* çalışkandır, atılımcıdır, öss’yi kazanacaktır.

* radiohead’den sonra salim dinleyebilen kulaklara sahiptir. (asdkjahsdasd)

sözlüğe getirmek için bayağı bir kastım. “yok abi ben ekşi’yi okucam” diyordu. kırdım ağzını burnunu, getirdim buraya dek. (wondrous bana bir teşekkür borçlusun, bir ara hallederiz artık)

abi o değil de yuh yani. adam çaylaklığı yaptığı sinema yorumları sayesinde geçmiş. yuh. yeni dikkatimi çekti. ne beleşçi adamsın lan.

edit: “iyi de bunlardan bize ne?” diyenler olacaktır elbet. altıncı nesil yazar bu arkadaş. öyle yani, bi’ anımız kalsın istedim. ihi.
    (god, 24.06.2009 22:30 ~ 23:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil