bir okla yaralı kalbim,
boyacının sandığında;
güvercinim kâğıt helvasında;
sevgilim kayığın burnunda;
yarısı balık,
yarısı insan;
in miyim?
cin miyim?
ben neyim?
galatasaray lisesi'nden mezun olmuş eski ve yeni kuşak öğrencilerin ''karma albüm projesi'' adı altında bir araya gelerek oluşturdukları ilk albümün adı.2006 nın ilk aylarında piyasaya sürülmüştü.toplam 18 parçadan oluşmaktaydı.albümdeki sanatçılar ve çalışmaları şu şekilde:
1. candan erçetin - bu sabah
2. eren kazım akay- varsayımlar nafile
3. ali erenus - ben ölümden korkarken
4. dağhan baydur - sevince
5. murat çekem & mercury- sen olmazsan
6. tuna kiremitçi (kumdan kaleler) - sana dair
7. renan bilek - doğrusu
8. bora akad- petroselinum hortense
9. murat çekem - seninle varım
10. bora ayanoğlu - fabrika kızı
11. bülent yalçınkaya - gecenin büyüsü
12. durak - çalgıcı
13.mat- herkes biliyor
14. ctt band - inspector
15. the blue bubbafingo- don't try to fool me
16. numbs - spoiled
17. penta tonik - ortaya karışık beste
18. fikret kızılok -why high one why
facebook ta birçok kişinin "şu an ne yapıyor" kısmında yazan kelimedir. "hayat beni neden yoruyorsun?" , "bıktım artık yaşamaktan" gibi söz öbeklerinin familyasındandır.kişi bir şeyler yaşadığını sanarak,etrafa "hayatı çok yoğun yaşıyorum" imajı verme çabalarındadır.
eskişehir şehir tiyatroları oyuncuları emre basalak, devrim özder akın, çiğdem altuğ, berkay akın,elif melda yılmaz, zafer ergül, nagehan orhon,sermet yeşil, korel cezayirli ve elçin tezcan tarafından oynanan güzelim oyundur... ray cooney tarafından yazılmış haldun dormen tarafından yönetilmiştir...
çok ama çok severek seyrettiğim, her sahnesinde güldüğüm vodvil/fars tarzındaki oyundur... george rolüyle emre basalakın harikalar yarattığı ''hadi gel'' repliğini hala kulaklarımızda çınlatan oyundur...konusuyla, oyuncularıyla takdire şayan bir eserdir...10 kez gitmişimdir hala doyamamışımdır, olsa da yeniden seyretsek, avuçlarımız şişene kadar alkışlasak...
bir yerlerde tekrar oyun sahnelenmeye başlanırsa eğer, oyunculuklar ne kadar kötü bile olsa sırf oyunun güzelliğini görebilmek, çoğu replikle gülebilmek için seyredilmelidir... okunduğu zaman sahnedeki gibi zevk vermese de okunsa da gülünebilicek oyundur...
(bkz: seyretmeniz gereken ilk tiyatro)
(bkz: tiyatroyu karmakarışıkla sevdirmek)
emre basalak ın başrolde olduğu muhteşem komedi.oyunun aslında nina karakteri ( nagehan orhan ) yoktur .bir meksikalı rol kişisi yerine rus yaratılmış.zannımca dormen uyarlaması.yine zannımca başarılı hareket olmuş.hadi gel demeden oyundan çıkılmaz.