gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · google wave
  8. · dark side of the moon
  9. · papak

karma felsefesine sahip spesifik halı saha zirvesi  

sayfa  / 2
  1. eskişehir'de düzenlenmesi planlanan, uniseks halı saha zirvesi olarak düşünülen zirvedir. amaç futboldan çok, eğlence zaten, ter atma işini başka maçlara bırakmak lazımdır bu maçta, zira eğlencenin daha ön planda olması planlanmaktadır.

maça bir adet de ufaklık olan maço isimli köpeğin gelmesi de muhtemeldir, futbolda onun da çok iyi olduğu söyleniyor.

gelişmeler ve son durum için;

http://www.itusozluk.com/...
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 19.04.2009 22:19 ~ 23:01)
  2. halı sahada top oynamaktan çok gırgır ve şamatanın tavan yapacağı organizasyondur. kanımca gülmekten etkinliğe katılacakların topu görmeyeceği gün/gece olacaktır.
    (henüz nick konusunda emin olmayan yazar, 19.04.2009 22:25)
  3. ehe lan şerefsizim aklıma geldiydi. kaleci aramayın lan benim o müthiş kaleci
    (myster, 19.04.2009 22:32)
  4. ben takımımda kız istemem nidalarının yükselmesini beklediğim maçlık zirvedir. *
    (gone with the sin, 19.04.2009 23:17)
  5. yer saat ve mekan olayları kesinlik kazanırsa süper olacak olan henüz yapım aşamasındaki bol gollü organizasyon.
    (arsenlupen, 19.04.2009 23:21)
  6. max. katılımın sınırsız olacağı zirvedir, 50 kişi olursa 25'e 25 oynayacaz artık, yapacak birşey yok.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 19.04.2009 23:57)
  7. 25 'e 25 maç olursa serbest vuruşlarda kale cizgisinde baraj kuracağım zirvedir.
    (myster, 20.04.2009 00:03)
  8. hakemin hali hazırdaki sözlük yazarlarından biri olma ihtimali yüksek olan aktivitedir.çünkü bu etkinlik kadrosunda, geçmişinde hakemlik yapmış olan yazarı barındıran katılımcı listesine sahiptir.
    (henüz nick konusunda emin olmayan yazar, 20.04.2009 00:07)
  9. organizatörlerden elera'ya en kısa sürede belirli bir sayının(yaklaşık olarak kimler gelecekse) belirtilmesi gereken zirvedir, haydi eskişehir, haydi yazarlar.

sürprizlerin hazırlanabilmesi için bunu yapın, yaptırın..
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 21.04.2009 19:05)
  10. organizatörlerin katılım azlığından şikayetçi olduğu zirve. "halı saha" lafını duyan futbolsever yazarlarımız tarafından heyecan ile karşılanmasına rağmen, bayan yazarlarımızdan ilgi göremedi. oysa ki, ponpon kızlık yapıp go karta gidebilirdik. yalnız kaldım sanırım...
    (elera, 25.04.2009 00:01)
  11. katılımı kapamak için son 10-15 dakika gibi bir süre kaldı, "daha fazla üye alımı yapmıyoruz" diyorlar. bana söyleyenlerin yalancısıyım ben de...
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 25.04.2009 17:27)
  12. kızların da futbol oynayacağı zirvedir. *
    (yazarım çok can yakarım, 25.04.2009 18:33)
  13. 26.04.2009 tarihinde esbay'da saat 16.00-17.00 arasında yapılacak olan halı saha maçı zirvesi olacaktır. umarız herkes dilediği gibi eğlenir, sürprizlerimizi beğeni ile karşılar.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 25.04.2009 23:07)
  14. sözlük sayfasının sağ tarafındaki ajandamda neden 7 nisandaki zirve gibi parıl parıl parlamadığını anlamadığım zirvedir. istemeden bir yere mi tıkladım naptım.
    pazartesi günü canıma okuyacak ödev-kuiz-konser üçlüsünün pazar günümü nasıl etkileyeceği netleşmediğinden bir türlü "katılıyorum" kısmına gururla tıklayamıyorum efendim.
    (bu kadar yürekten çağırma beni, 25.04.2009 23:18)
  15. zirveden sonra evine dönen ilk yazar olarak gelişmeleri sıcağı sıcağına aktarmayı kendime bir borç bilirim:

3'te başlaması düşünülen halısaha maçı saat 4:15 civarında başladı. zirvede kaydı olmadığı halde telefonla haber alıp gelen ve "+1" formasını üzerine geçiren bir martıyım ben'in sahada fırtına gibi esip bir de gol atmışken sakatlanması, zaten "bir an önce bitirsek şu maçı" düşüncesindeki yazarlara bahane oldu ve başlayalı yarım saat olmuşken bitirildi. ha futbol adına ne vardı derseniz; fair play vardı bol bol. onun dışında hangi takım kaç gol attı hatırlamıyorum, hatta kim hangi takımdaydı onu bile zar zor hatırlayabiliyorum.

neyse ki bir martıyım ben'in sakatlığı kısa sürdü. bacağına yapılan masaj ve koyulan buz sayesinde kısa sürede ayağa kalktı. o esnada yazarım çok can yakarım da nihayet oynamaya hazır bir şekilde aramıza katıldı; gel gelelim maç bitmişti bile... ama bu onun suçu değildi tabii ki, hatun ne güzel zamanında gelmişken "sen de oynayacan, çıkar şu babetleri, git spor ayakkabı al gel!" diyerek gerisin geri eve yollamışlardı... geri dönünce yazık acıdılar kıza, 1-2 kişi onunla birlikte sahaya çıkıp top oynadı. sonra da hep birlikte asıl eğlenceli kısımın başlayacağı go-kart pistine geçildi...

aynı anda 10 kişi piste çıkamayacağı için, kendi aramızda ikiye bölündük ve şahsımın da dahil olduğu ilk grup piste çıktı. ben zaten aylardır go-kart'a hasret kalmışım, ısınma turu falan dinlemeyip direkt kökledim gazı ama yazarım çok can yakarım'ın arkasına takıldım. bir süre yavaşça peşinden gittim, geniş bir viraja denk gelince bir anda gazı kökleyip roket gibi yanından geçmeyi düşünüyordum ama o da ne... ben onun tüm kapasitesi bu sanıyordum, meğersem hala ısınma turundaymış. tam onu geçmek için hamle yapacakken bir anda hızlanıverdi. tamponlarımızın arasında 1 karış bile mesafe olmadığı halde arka arkaya virajlara girdik çıktık, altımdaki arabanın motoru ağlarken bile geçemedim onu. sonra arkadan bi sor neden yazıyorumyetişti bize; artizlik yapıp kendisine hareket çekecekken bir anlığına direksiyon hakimiyetini kaybettim ve o birkaç saliselik toparlanma anında geçiverdi beni. ben de "heh şimdi uğraş bakalım bu kızı geçmeye" diye bıyık altından gülerek sıcak takibe başladım... aralarında yaşanan uzun çekişmeden sonra nasıl becerdiyse geçti, ben de çok sonraları önüne geçip fren yapmak suretiyle geçebildim ve olanca hızımla bi sor neden yazıyorum'u takibe başladım... sonrası bol bol viraj, düzlük, kontra, drift, falan filan işte...

derken 2. grup çıktı piste. bir martıyım ben bizi izlerken gaza gelmiş olacak; baştan go-kart'a çıkmayacakken bir de baktım en öndeki arabanın direksiyonuna geçivermiş... kendi adına güzel bir şey tabi de; diğerleri için pek iyi olmadı bu... hatun pistte en önde gidiyor sakin sakin, arkasında uzun bir konvoy... zannedersin asker uğurluyorlar. bir "en büyük asker bizim asker!" diye bağırmadıkları kaldı. hayır geçebilseler geçecekler, ama hatunun ne yaptığı belli değil ki... normal bir pilot olsa dersin ki "heh şimdi içten alacak, ben de dıştan geçivereyim" falan; ama anlayamıyorsun ne yapacağını... mecbur sakin sakin geldiler arkasından. aynı şekilde trafiği tıkayan biri daha vardı ama şimdi hatırlayamadım*. artık yorulmaya başladım o yüzden kısa kesiyorum, ilk grup olarak pist kenarında bayağı bir güldük ikinci gruptakilere diyeyim de bitsin.

artık harap ve bitap düşmüş bir halde saha kenarında çaylar içildi, muhabbet edildi, formalara bir şeyler karalandı, yağmur bastırınca zengin kalkışıyla hep beraber evlere dağıldık. bu kadar, bitti. yazamadığım daha bir sürü şey var zaten, öldüm yahu...

p.s: gelecem deyip de gelmeyenler... şimdiden hazırlayın nickaltlarınızı küfürlere. şaka şaka... belki de değil. yok len şaka. ama ya değilse?
    (janny, 26.04.2009 18:25)
  16. go-kart daki ilk turumda bazı yazar arkadaşları ezme girişiminde bulunduğum ama başarısızlıkla sonuçlanan pek keyifli dakikalar yaşadığım gelmeyenlere de içimden masumca sövdüğüm zirvedir. o değil de ben babetle de oynardım. *
    (yazarım çok can yakarım, 26.04.2009 18:34)
  17. şimdi efendim itü sözlük içerisinde çok fazla zirve yapmış, çok fazla organizatörlük yapmış değilim. böyle bir organizasyonun güzel olacağını düşünüp, hem kendim hem de katılanların eğlenebileceğini hesap ederek halı saha zirvesi yapmayı planladım.

hatta bunu bir hafta öncesinden bildirdim zirvetöre, gelecek gelmeyecek olanların zamanlamasını tam olarak yapması için. katılımın 14 kişi (+1'ler ile 16) olduğunu görünce de kapattım zaten alımı.

maç saatini, maç yerini, kaçta orda olunması gerektiğini orada belirttim. sonuçta burda yazan insanların birçoğu üniversite öğrencisi değil mi, tek tek "abii geliyosun de mi, he abim gelecen de mi" diye sorma gereği duymadım.

ee durum böyle iken neden "offf süper zirve olacak, çok eğlenecez yeaa" denilip de, bizi orda sap gibi bıraktı bu geleceğini belirtip gelmeyen yazarlar. aklım almıyor, kafama bir türlü yatmıyor bu durum.

ulan arkadaş madem gelemeyeceksin, "abicim ben gelemiyorum, bir sorun olur mu" niye denilmedi, bunu yapmak çok da zor olmasa gerek...

haa eğlendik mi eğlendik, geleceğim diyip de gelmeyenler afedersiniz ama sikimde bile değil zaten şu an itibari ile. maçımızı da yaptık, go cart ile de eğlendik.

haa neyi anlamış oldum, katılanlar 21-22 yaşında olsa da bir organizasyon yaparken tek tek 5 yaşındaki çocuk muamelesi yapılacakmış. (burada zirveye katılan yazarları tenzih ederim)

aslında maçtan ve go carttan sonra aklımda edeceğim daha bir sürü küfür vardı, neyse aklıma geldikçe eklerim gelmeyenler için.

saygılarımla.

(güzel eğlendik lan)
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 26.04.2009 19:59 ~ 20:16)
  18. tam anlamıyla yaralandığım zirve. geleceğini söyleyip gelmeyen yazarlara zaten yeterince laf söylenmiş, ekleme yapmama gerek yok. fakat onlar yüzünden ponpon kızlık yapacağımı düşünürken, kendimi formamla sahada bulup; üstüne bir de sakatlanmam gerçekten acınası. sol ayak bileğimin şişmesine sebebiyet verdiği için özellikle nick konusunda çok hassas olan yazara tebriklerimi yolluyorum*. 9 kişi ile yapmaya çalıştığımız maçın ardından, biraz dinlenmeyi ve eğlenmeyi hakettiğimi düşünerek, sakat halimle go carta gittim ki gitmez olaydım. en eğlenceli 10 dakikamı yaşamış olsam da, tebrik etmem gereken bir başka yazar daha varmış. gone with the sine buradan kucak dolusu sitemlerimi yolluyorum. pistin devamını benim aracımın üstünde ararcasına bana şiddetli bir şekilde çarparak, sağ dizimi morartması gerçekten şaşırtıcı bir durum. kör müsün kardeşim? sözüm sana "gwts", sürmesini öğren de gel. *
    uzun lafın kısası; az kişiyle ve kısa sürede biten, ama kesinlikle güzel geçen zirvedir.
    (elera, 26.04.2009 20:33)
  19. gelmeyenlere bolca sövülen zirvedir.iki gün boyunca 4 arkadaş kafa kafaya verdik hazırladık o t-shirtleri biz herkesin nicki için uzun uzun ugrastık isim yazmaydı boyamaydı derken öldük bittik ama nafile karşılığı bu olmamalıydı.

gelicem gelicem diyip bizi yüz üstü bırakan yazarlara yazıklar olsun diyorum. o kadar ayarlama yapılabilir dendi zirve hazırlanırken madem gelemicektiniz bunu haber vermek çok mu zor arkadasım ya... neyse daha fazla yazarsam sözlerim kırıcı olacak o yüzden gelmeyenler dogrusu umrumda bile değilsiniz artık.

gelen arkadaslara da teşekkürlerimizi sunarız, cok eglendik bir martıyım ben nickli arkadasımızın kısa süreli sakatlığı moralleri bozsa da kısa sürmesi cok sevindiriciydi.yazarım çok can yakarım nickli arkadaşımızın pisti şaşırıp go-cart aracını eve götürme isteği ise görülmeye değerdi.ayrıca pistlerde de yollardaki gibi maganda arkadaşlar olduğunu gördük.gone with the sin nickli arkadasımızın pistte de olsa bayan sürücüleri sıkıstırdıgını gördük tabi bu olay elera nın dizinde bir çürümeye sebep olsa da şaka maka iyi eğlendik.

gelen herkese yürekten teşekkürler, saygılar

edit: ekleme
    (henüz nick konusunda emin olmayan yazar, 26.04.2009 20:34 ~ 20:37)
  20. bir kısım fotoğrafların eklenmiş olduğu zirve. dahası gelecektir, emin olabilirsiniz.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 26.04.2009 21:03)
  21. yeni fotoğraflar eklenmiştir. saygılar.
    (yazarım çok can yakarım, 26.04.2009 22:00)
  22. hastanede olmam sebebiyle katılamadım zirvedir. katılanlardan ve organizatörlere özrü bir borç bilirim.
    (myster, 26.04.2009 22:15)
  23. 500 kişi olup da sıkılmaktansa 3-5 kişi olalım can ciğer kuzu sarması olalım hesabı zirve ya. ter attım, güldüm, enerjimi boşalttım. sonrasında çay muhabbeti ile dinlendim. herkesin şaka kaldırabilmesi en güzeliydi. ama bir çift lafım var ;
    bir martıyım ben sözüm sana sol fren be adam 2 kere söyledi. hala belim ağrıyor. *
    yazarım çok can yakarım go cart aracı ile eve gidilmez*
    lan o değil de kızlar nasıl benden fazla gol atabilir anlamış değilim. *
    (gone with the sin, 26.04.2009 22:37 ~ 22:38)
  24. yapım aşamasının fotoğraflarının eklendiği zirvedir. ilgililere sunarım.
    (henüz nick konusunda emin olmayan yazar, 27.04.2009 02:51)
  25. katılanların giyindiği formaların zirvetöre eklenmiş olduğu zirve.

ek : katılanların.

ayrıca ilgili bakınız;

(bkz: zirveye katılacağım diyip katılmamak)
    (bkz: ayıp etmek)
    (bkz: bol bol küfür yemek)
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 27.04.2009 02:58)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil