karizmayı çizen durumlar   

adana çık aradan

1. karizmayı resetleyen bir anda dibe vurduran durumlardır.hatırlarımda seneler önce arkadaşın doğum günü partisi olmuştu.kızlar ve erkekler kalabalık bir partiydi.tabiki güzel hatunlarda vardı.bende partide hava olsun diye işte çok içerim,sarhoş olmam,kusmam etmem diye sallamıştım.sonra ne oldu ilk sarhoş olan ve kusan ben olmuştum.bunu hayatımda hiç unutmam.artık ben çok içerim şöyleyim böyleyim diye geçinmiyorum.demekki insan hava civa olsun diye ortalığa bir şeyler sallamayacak.hey gidi gençlik yıllarım.
    (jamesdean, 29.01.2006 11:22)
  2. burunda sümük kalması
    (rüzgarakarşı13metreişeyenadam, 29.01.2006 11:24)
  3. hamburger yerken ağıza bulaşan ketçap
    (benikoyupgitmeneolursun, 29.01.2006 17:38)
  4. hoşlandığınız kızla konuşurken birisinin arkanızdan x koş ananı sikiyolar şeklinde bağırması.
    (bkz: daha kimsenin başına gelmemiş olaylar)
    (çarut, 29.01.2006 18:04)
  5. sandalet içine çorap giymek hele bide çorap beyazsa (evlere şenlik) ve yemek sonrası dişte maydanoz, domates, susam ve bunlara benzer maddelerin diş üzerinde ve arasında bolca kalması, bu da yetmiyormuş gibi kişinin bundan habersizce etrafa gülücükler dağıtması, etraftakilerin de ayıp olmasın diye veya gıcıklık olsun diye uyarmadıkları durumlar.*
    (sarı saçlarından sen suçlusun, 09.03.2007 03:56)
  6. sosyetik sevgilinin yanında arkadaşınızın "parfüm almaya gidiyorum sana da doldurtayım mı?" diye sorması. şahit oldum.olmaz olaydım.
    (adeleblochbauer, 09.03.2007 09:27)
  7. çoğu karizma marizma çizmeyen hareketlerdir. zira her üfürükte çizilen karizma, karizma değildir.
    (azwepsa, 09.03.2007 09:36)
  8. sevgilinizin kalabalık arkadaş grubuyla bowling oynarken,hem de şans eseri iyi bir puan yapıp ilk 10'a girdiğinizde,topu labutlara doğru atacakken topun elinizden düşüp geriye doğru yuvarlanmasıdır.
    (poison, 09.03.2007 09:52)