gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · ezel
  3. · annelerin yakışıklı anlayışı
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · sevgilinin en yakın arkadaşına aşık olmak
  9. · tekila boom

kariyer yapan hatun  

1. kariyer yapan erkekten pek bir farkı olmayan insan evladı.

(bkz: ukte)
    (angesen, 28.07.2007 15:50)
  2. (zeus, 28.07.2007 16:38)
  3. kariyer yapan erkekten farkı bebek de yapabilmesidir, hanımlar kendinizi olduğunuzdan az görmeyiniz!

(bkz: sözlükteki hatunlara selam ederim)
    (myrmidon, 28.07.2007 16:39 ~ 16:40)
  4. dozu iyi ayarlamazsa güvenli veya serbest tavırlar sergilemesi sonucu feminist yaftası yemeye aday hatun.
    ayrıca bebeğine de her zaman başkaları bakacak mecburen. hepsini birden pek güzel kıvıranlara da rasgelinmiştir.
    (bkz: dört dörtlük olmanın güçlüğü)
    (z string, 02.12.2007 02:55)
  5. öcü değildir ,korkmayınız..ayrıca da ısırmaz, kimi cinsdaşlarının aksine cüzdan sömürmez..
    (uykutulumu, 02.12.2007 02:57)
  6. uyuz kadının tekidir. bu kadar açık konuşuyorum.

genelde bu tipte kadınlar liseden kendini belli eder. yok ben o kızı beğenmiyorum yok kıskanıyorlar yok çekemiyorlar derken üniversiteye gelir orada da aynen bu modda devam ederler.

böyle iyice pörsüyüp 32 yaşına geldiğinde kazandığı bi ton parayla kendine makyaj yaparken sokakta topuklu ayakkabısıyla ilerlerken yanından geçen elinde bebeği olan bir anne görünce kaçırdığı yılları aklına gelir bu şahsiyetin. cosmopolitan dergilerinde ideal erkek testleri çözen laptopuyla uyuyan, 10 sene sonra laptopu yerine jigolosu ile uyuyacak olan yalnız kadınlardır kısacası.

öyle de ped reklamındaki gibi "çocuk yaparım kariyer de" sloganıyla yürümez bu işler hanımefendi, kaçırdığın hayatın farkında olacaksın.
    (spaindustrial, 02.12.2007 03:13 ~ 03:20)
  7. (pinkpillsandblueshots, 15.05.2008 21:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil