görseller
kariyer net 

belki ilginizi çeker
  1. · muhtar kent
  2. · cvtr net
  3. · secretcv com
  4. · apex team
  5. · yenibir com
  6. · alexa
  7. · yenibiris com
  8. · sizce sizi işe neden almalıyız
  9. · yenibiris com
  10. · kariyer siteleri
gündem
  1. · dünyanın en seksi şarkısı
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · ugg
  5. · beşiktaş
  6. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  7. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  8. · bixi cola
  9. · dedelerimi evlendirirken

kariyer net  

sayfa  / 3
  1. türkiye'de insan kaynakları ve özgeçmiş* veritabanı konusunda ortaya çıkan ilk site. ilkler özeldir kaidesi gereği, önemini ve yerini korumaktadır.

türkçe/ingilizce özgeçmişlerinizi bırakabilir, her tür pozisyonda iş arayabilir, kariyer yapma, mülakat vb. insan kaynakları mevzularındaki yazıları okuyabilir, kendinize sağlam ve fonksiyonel kişilik testleri uygulayabilirsiniz.

en yakın rakibi, doğan grubu'ndan yenibir.com'dur.
    (balta, 13.03.2006 03:13)
  2. aylardır 4 ayrı siteden iş arayan bir işsiz olarak diyebilirim ki türkiye'nin açık ara farkla en iyi iş ve işçi bulma sitesidir. en yakın rakibi olan yenibiris.com ile bile aralarında büyük fark vardır. tabi ki burada fark derken ilan sayısını kastediyorum. kariyer.net'e,takip ettiğim diğer üç sitedeki ilanların toplamından daha çok ilan çıkmaktadır. bu sebeple şiddetle tavsiye edilir.
    ayrıca yenibiris ve kariyer'in zorunlu tuttuğundan olacak,bu iki siteden yaptığınız başvurulara "aldık lan başvurunu dırıldama" tadında otomatik mesajlar da olsa muhakkak cevap gelir. secretcv.com'da ise cevap almak işe girmekle birdir.
    ara sıra da olsa staj ilanları falan da düşer bu siteye,bu sebeple takip etmekte yarar vardır. hatta şimdiki kafam olsa mezun olmadan iki yıl önce mesleğimle ilgili ilanları boş vakitlerimde takip eder,sektör hakkında bilgi edinmeye ve ne gibi özelliklerim eksikse onları tamamlamaya çalışırdım sayın okur ama hiiiç,kime söylüyorum (baba modu açık).
    (battal boy cekirge, 26.05.2006 00:05)
  3. http://www.kariyer.net adresinden ulaşılabilen insan kaynakları sitesi...
    (van den budenmayer, 26.05.2006 00:36)
  4. şirketler açtıkları pozisyonlar için uygun eleman seçerlerken, aradıkları özellikleri işaretleyerek o özelliklere uyan adayları görüntülemektedir. örneğin askerlik hizmetini tamamlamadıysa adayımız, şirkette bunu şart koşuyorsa, adayın başvurusu görülmemektedir.

bu biline, boşu boşuna hayallere dalınmaya
    (ynitm ynits, 03.07.2006 01:31)
  5. 29 ağustos 2006 arjantin türkiye basketbol maçı boyunca yayınladıkları gerzekçe reklamları ile kendinden tiksindiren site.
    (twinkle, 29.08.2006 14:38)
  6. http://www.4milyoninsanburadaneyapiyor.com gibi bir urlla internet browseri dile getirip ohannes dedirten oluşum.
    (hendryx, 10.11.2006 20:54)
  7. nasıl reklam yapacağını şaşıran site. ama akıllıca evet.
    (gxix, 10.11.2006 20:56)
  8. türkiyenin en iyi ik sitesi olarak geçinen ama sistemi sıçmış vaziyette olan site.arkadaşınızın size gönderdiği ilanın http://web9.kariyer.net/...
    şeklinde olan adresine tıkladığınızda güzelce arkadaşınızın hesabıyla kariyer.net içersinde dolaşabiliyorsunuz.session id yi url içinde saklamak gibi muhteşem bir sistemleri var.önceden anasayfaya tıkladığınızda sadece kullanıcı adı görünüp işlem yapmaya çalıştığınızda tekrar şifre isterken artık rahatça başka bir hesapta dolaşabiliyorsunuz.bu uygulamasıyla insan kaynaklarında şeffaflık olayına da yeni bir soluk getirmişler.takdir ediyoruz.
    (ocimen, 28.04.2007 17:19 ~ 11.12.2007 20:18)
  9. aldığım bir duyuma göre işe alım / başvuru sayısının ortalama 1/1000 olduğu site. buradan çıkarılacak sonuç, eğer ortalama bir cv ye sahipseniz hiç boşuna zaman kaybetmeyin. burası türkiye bulun bir dayı, tanıdık vs. bakın keyfinize alın margaritanızdan bir yudum...
    (ironbronze, 02.05.2007 01:42)
  10. (bkz: cvtr.net)
    (makaveli, 13.07.2007 08:56)
  11. bilgisayarı kırma isteği aşılayan site.

ilk zamanlar adam gibi başvurular yaptım. 1 allahın kulu da cevap yazmadı. kardeşim bi "siktir git, almıcaz seni işe göt" şeklinde de olsa bir cevap yazın. en sonunda önüme gelene başvurmaya başladım. delirttiler beni.

sonunda bir başvurumdan açık iş pozisyonuna uygun olmadığıma dair bir mesaj aldım. o kadar mutlu oldum ki anlatamam. coca cola' nın ceo' su olsam bu kadar sevinmezdim. baktım sekreterliğe başvurmuşuz. aslında benim vücut da fena değildi.
    (alkolik2000, 11.12.2007 20:15)
  12. internette iş arama konusunda kariyer yaptıran site.

bir iki aylık bir çabayla kariyerim zirvesindeyim. önüme gelen ilana başvuruyorum. bir allahın kulu da cevap vermiyor. ama sonunda oldu işte, kariyer net' ten bir başvuruma cevap aldım. şöyle demişler:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sayın alkolik2000,

x şirketine, "x*" pozisyonu için yapmış olduğunuz başvuru incelenmiş ve etkileyici bulunmuştur. tüm başvurular içerisinde yapılan değerlendirmeler neticesinde başvurunuzu şuan için olumlu değerlendiremiyoruz; ancak ileride oluşacak farklı pozisyonlar için değerlendirebilmek amacıyla başvuru havuzumuza kaydettiğimizi bilmenizi isteriz.

ilginize teşekkür eder, çalışma hayatınızda başarılar dileriz.

saygılarımızla,

x şirketi
    personel ve idari işler müdürlüğü

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

başvurumun neresi etkileyici kardeşim, normal tıkladım gitti. ha diyosanız cv çok güzel olmuş, gel görüşelim de. tüm başvurularmış, nasa mühendisleri başvuruyor sanki. havuzunuza işerim sizin. terbiyesizler. mesajın girişi nasıl da umut verici. bir işsizin umutlarıyla bu kadar oynanmamalı. ahım tutar, o şirket batar. buraya yazıyorum.

edit: bak bak bi de "çalışma hayatınızda başarılar dileriz" demişler. dalga geçiyo bide şerefsizler. görürsünüz siz. o şirketi batırmazsam...

edit: çocuk girisi olmuş lan bu. (gülen surat)
    (alkolik2000, 10.01.2008 01:28 ~ 04:31)
  13. iş başvurusu için yaptığın tüm başvurularda üçün birini alma ihtimalinin yüksek olduğu iş ve işçi bulma sitesidir. okunmamış 1 mesajınız var ibaresini gördüğünüzde sevinçle gelen mesajları okumak için açarsınız, ama çoğunda büyük bir hüsranla karşılaşma olasılığınız mümkündür.

genellikle üst düzey kurumlara ve kişilere hizmet etmektedir. üniversite mezunu olmanızda yetmez bu sitede. en az bir dil, olmadı iki dil, o da yetmez üç dil bilmeniz gerekmektedir. güleryüzlü, prezentabl, sigara kullanmayan olursa da katmerli olur.
    (ohannesburger menu, 10.01.2008 02:03 ~ 02:03)
  14. ana sayfalarında kariyer net üzerinden kariyer yapan insanların kariyer öykülerini aktaran, kariyer kelimesini bana bu cümlede bolca kullandırtan kariyerli site. lakin erkekseniz ve askerliğinizi tamamlamamışsanız ne bu site ne de bir başkası derdinize çare olamıyor bir şekilde. askerliğim tecilli diyip, askerlik şartı koşan ilanlara "ne olacak başvurayım" diyip başvurmanız halinde başvurunuz sadece 'ilana başvur' düzeyinde kalıyor nedense. aslında nedeni özgeçmişinizde "askerliğimi yaptım" kutucuğu işaretlenmemişse bu başvurunuzun başvurduğunuz şirketin database'ine ulaşmıyor olması; daha doğrusu filtreleniyor olması. yani siz binbir umutla başvuru yaparken, başvurunuz evinizdeki modemdeki converter'dan öteye bile geçmiyor. oysa umudunuz dağlara sığmıyor. böyle de hayallerinizi çalan bir site!
    (malpolitikası, 10.01.2008 02:22 ~ 02:24)
  15. memlekette işverenlerin yoğunlaştığı bir kaç belli başlı insan kaynakları sitesinden bir tanesi. buraya kadar eyvallah, görüntülü cv, iş bulmuş insanların açıklamaları, üye olan firmaların logoları vb. ögelerle bambaşka bir dünya, iş dünyasının internette vücut bulması gibi görünüyor ilk bakışınızda.

ancak belli başlı firmaları çıkarırsak, gazetelerde sık sık gördüğümüz sıcak satış-pazarlama, prim usülü satış, evinizden çalışın home office kurun vb., maaşsız, çoğunlukla sigortasız, önce kendin al sonra çevrene sat veya ürünü al kapı kapı gez, ilanları da bir kenara ayırırsak diğer firmaların insan kaynakları departmanlarının cv'leri ayrıntılarıyla incelediğinden bile şüpheliyim. incelemeyi geçtim şöyle bir göz gezdirmediklerine bile bahse girerim.
    üstelik tanıdıkla, torpille işlerin yürüdüğü bir iş ahlakının olduğu memleketim de, bu sitelerden faydalanma payınızın iyice düşmesi de cabası. başvurduğunuz ilana 1 yıl sonra cevap geldiği bile oluyor ki bunlar da robot cevaplar, klasik kopyala yapıştır mı diyeyim ne diyeyim, uygun bulamadık gibisinden. 1 yıl geçmiş üzerinden arkadaşım, koca bir yıl. uygun bulsan ne olacak dalgamı geçiyorsun benimle sen. buna bile şükrediyorsunuz geri dönüş olmamış onlarca başvurunuzu gördüğünüz de. bazen de ararlar aradan aylar geçmiştir. neye başvurduğunuzu unutmuşsunuzdur. aradıklarında da sanki başvuruyu dün yapmışsınız gibi, sanki telefonun başında aylarca yemeden içmeden, uyumadan o aramayı beklemişsiniz gibi, hayatınızın merkezi o geri arama olmuş gibi doğru dürüst bilgi vermeden, bir merhaba demeden, çok güncel ve önemli olan? konuya girerler,
    "kardeşim sen kimsin ?"
    "kimsin sen ?"
    "bi anlat bana açıkla"
    yarım ağızla söylediklerini, duymak için telefona yapışarak anlamaya çalışırsınız;
    "bize iş başvurusu yapmışsınız beyfendi"
    "mmhrtm nasn dasm şirketi"
    "ne anlamıyorum hanfendi ne diyosun ?"
    "başvurunuz hala geçerli mi beyfendi"
    "hangi başvuru aloooo ?"
    "*********** firmasına yaptığınız başvuru hangisi olacak beyfendi"
    "e yuh artık, gerçekten yuh yani."
    "ben 3 iş değiştirdim o ilana başvurduktan sonra, şaka mı bu ? ayıp gerçekten ayıp.
    "bu geri dönüşü yaşayamayanlar da var beyfendi sakin olun !"
    "siktir."

bunun yanında ülkem firmalarının tecrübeli sorumluluk sahibi, çalışkan insan kaynakları çalışanı yada çalışanları, atıyorum 10 aralıkta verdikleri bir ilanın başvurularını incelemeden, her 3-4 günde bir aynı ilanı tazelerler, yenisine başvurayım dersin, "daha önce 10 aralıkta bu ilana başvurdunuz" uyarısı ile apışır kalırsın. "cv'm kaç gere görüntülendi acaba en azından 1 yazsın orada" dersin bakarsın. hiç.
    başvurduğun gibi duruyor database de o cv.

(bkz: bu da böyle bir anımdır) kısmı;

bazen arayı fazla uzatıp özletmeden ararlar. mesela bir keresinde 1,5 ay kadar sonra geri arama oldu başvurumda. şu saatte şuraya geliniz mülakat için dediler. sigorta şirketi. yani şahsi yorumumla, zenginin parasına karşılık siz çenenizle saldıracaksınız. halt ederseniz para akıcak. sigortalı olucak. prim alıcaksınız. güzel takım elbiseler giyeceksiniz, bir de bond çantanız olur. şirketin prestijine, büyüklüğüne göre "notebook" falan da verebilirler. böyle bir iş. maaş + prim dir bunun olayı o kesin. ofis içerisinde ki işleyişte sabit bir rol almayacaksanız tabi. yani roldür, tv reklamlarında ki kravatlılar gibi olmaya kasıcaksınız. prezentabl ol, gülümse, dilini iyi kullan, dinamik ol bu. mülakat deyince aklıma karşılıklı görüşme gibi bir şey geldi. ama nerde.
    biri süresiz, diğeri 20 dakika süreli iki yazılı sınav, bundan öncesinde yarım saatlik şirketin tanımı, geçmişi, misyonu üzerine bir slayt gösterisi, firma da etiket sahibi kişilerin biyografileri falan filan oy oy oy. bu ön mülakattan sonra sizi arayacağız cevabı geldi yine. eyvallah.
    aradan 1 ay kadar geçti tekrar aradılar. test sonuçlarınız incelendi, yaptığımız elemeden sonra sizinle görüşmeye devam edeceğiz, yarın şu saatte burada olun. testlerde sorulan sorular zekayı, mantığı falan ölçmeye yönelik psikolojik şeylerdi kanaatimce. bu zamana kadar, yapacağınız işle ilgili tam olarak ayrıntılı bir tanım yok elinizde daha, sigorta şirketi işte sigortacı olursun geliyor aklınıza. arkadaşım sigorta nedir, biz ne iş yapıyoruz diye soran yok. sırf psikolojik takılımlar.

lobide çalışan insanları izliyorum. benim gibi görüşmeye gelmiş 1-2 insan daha var. ben hariç herkes pırıl pırıl, ışıl ışıl. en salaş benim, bu dokundu zaten ilk. kotlu tek adam benim lobide ki. herkes takım, herkes makyaj fıçısına düşmüş, herkes modayı yakından takip ediyor. ve herkes bir şeylerle uğraşıyor, dekor gibi hissetttim kendimi bi an. yanımdaki adayla konuşayım dedim. çocuğun beti benzi atmıştı, heyecandan eli ayağı dolanmış, üstünde başında bir kırışıklık toz zerresi falan varmı onu inceliyor. benim siyah deri ceketi kurcalamaya başladım bende, elimi gezdiriyorum orasında burasında boş durmayayım diye. hayır verdiğin saati neden geçiriyorsun, hadi arayıp ertesi gün sabahın köründe arada gün atlamadan çağırdın eyvallah, saat 8 dedikten sonra beni orda neden dekoratif bir biblo haline getiriyorsun, sinirlerimi mi deniyorsun, yoksa "ske ske bekleyeceksin, sistem böyle, iş bu iş, ekmek bu, beni kategorize etme" mi demek istiyorsun. naziksin o bakımdam söyledim. modern nazik hani.

biri bayan diğer erkek iki kravatlıyla bir odaya alıyorlar sizi. merhaba rene bey, merhabalar !?!?
    cv'yi inceliyor. soruya bak şimdi. iyi bak yalnız;
    benim ortalama 3 ayımı almışsın bekleme süresini de sayarsan, ilk mülakata kadar sokmuşsun üstelik, bir kelime konuşacak ortam oluşturmamışsın bana, denek gibi testlere tabi tutmuşsun sadece, kendi reklamını yapmışsın aklınca beni etkileyip vay anasını bedavaya çalışırım ben burda be kıvamına getiriyorsun, göze göz görüşüp şak diye çözmek varken;

-daha önce sigortacılık üzerine bir deneyiminiz yok okuduğum kadarıyla, böyle bir işte çalışmamışsınız yani.
    +evet çalışmadım!
    -peki neden başka sektörler değil de sigortacılık ?
    +ne bileyim ben !?
    -peki sigortacılık hakkında ne biliyorsunuz, daha önce hiç ilgilendiniz mi, veya şirketimiz hakkında bir bilginiz var mı.
    +hayır yok.
    -hmm. rene bey ?
    +buyrun
    -neden bizimle çalışmayı istiyorsunuz ?
    ya lütfen arkadaşım lütfen ya. (bkz: yapma canım yapma arkadaşım)

hayır deneyeyim dedim olmuyor. vücut dili diye bir şey var, açık veriyorum, yapamıyorum.

+eee..ööö.. şirketiniz alanında lider, bende sigorta sektörüne gireceksem kesinlikle sizinle çalışmalıyım dedim kendi kendime. en yüksekten başlamalıyım dedim.
    -peki deneyiminlerinize güveniyormusunuz başlangıç için kendinizi uygun görüyormusunuz bu sektöre ve şirketimize.
    +hayır.
    -eee.öömm nasıl ??
    +hayır görmüyorum.
    -????
    +ne yapacağımı bilmiyorum. ben tam olarak ne yapacağım burada ?
    -biz burada ne yapıyoruz sizce ?
    +insanların parasını....( burada uzun süre durakladım içimdekini dışarımı kustum bu vurguyla, bende anlamamıştım, insanların parasını alıyorsunuz diyecekmişim gibi çıktı ağzımdan ve sonrasını getiremedim resmen kitlendim)
    -"değerlendiriyoruz" diyecektiniz sanırım değil mi ( diyerek gülümsedi toparladı kravatlı adam)
    -onların geleceğini garanti altına alıyoruz.
    +hı hı evet, tabi ki.
    -peki rene bey, biz sizi arayacağız, eğer uygun bulunursanız, bölge müdür yardımcımızla karşılıklı bir görüşme yapacaksınız, onay gelirse, bölge temsilcimizle görüşeceksiniz ve umarım aramıza katılacaksınız.
    ( e artık yuh da faydasız burda hocam be.*
    bu görüşmenin ardından iki insana daha kendinizi sevdirmeniz lazım. bu cocuk olur onaylıyorum diyerek damgayı poponuza vurduktan sonra işe alınıyorsunuz. kaç para alacaksınız, mesai kaç saat, ofistemisiniz, gezicekmisiniz, ne yapacaksınız daha belli değil, ne yapıcam lan ben burda ha? ne ?
    departmanım ne olacak kurumsaldamıyım, çaycımıyım, bireyseldemiyim, neyim ? nedir?
    bana elle tutulur bir şey söyle, beni sorguluyorsun paso ya. neye kanalize olacağımı şaşırdım, savunmaya geçtim resmen.
    zaten o berbat görüşmeden sonra arasalar dı, and içmiştim, en berbat halimle gidecektim, kirli sakalımı iyice uzatacak, gümüş aksesuarlarımı takacak, postallarımı da çamura bulayacaktım, lobide beklerken de genzime bir şey kaçmış gibi tiksinç sesler çıkaracaktım, kendime verdiğim söz dü bu. ciddiyim.
    gerçekleştiremedim tabi.
    yaşadığım bu ufacık deneyimden sonra, lobide izlediğim o bünyelerin neden robotlaştığını, otomatikleştiğini az çok anlamıştım. nezaketsizlik değildi bu, veya ciddiyetsizlik. bu içiboşluğun, makineleşmenin, gerçekleri yansıtmadan giydirilen yapmacık rollerin üzerlerinde eğreti durmasıydı, ve bunun bende yarattığı mide bulantısıydı.
    o gece bir güzel içtim, kustum ve arındım.*
    (rene, 10.01.2008 04:09 ~ 12.01.2008 02:42)
  16. başarı hikayeleri adlı bölümüyle yaran sitedir.

işte size bir alıntı:
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

işe başladığım pozisyon : makam şoförü
    işe başladığım tarih : 12/2007

merhaba, ben de iş bulmak için kariyer.net'te 5 yıldır iş arıyordum, hiç bıkmadan aradım. sonunda kariyer.net'ten aradığım işi buldum, kariyer.net'e sonsuz teşekürlerimi sunarım. iş arayan insanlara tavsiyem yılmayın, kariyer.net'te size de bir iş var mutlaka.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

başarı hikayesine bakın, 5 (beş) yıl. makam şoförlüğü bulmak için adam 5 yıl kariyer net kasmış. makam şoförlüğünü küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın. ama onun yerine 5 yıl boyunca her gün coca cola' nın sitesine tıklasaydın, muhtar kent senin makam şoförün olurdu be abi. naaptın sen?

biz de 3 aydır bir mühendislik işi bulamadık diye siteye bok atıyoruz. özür diliyorum kendilerinden.
    (alkolik2000, 11.01.2008 02:35)
  17. başarı hikayelerinden feyz almaya çalıştığım siteydi ta ki bu başarı hikayesini okuyana kadar;

işe başladığım firma : x sistem bilgi ve iletişim a.ş.
    işe başladığım pozisyon : sistem operatörlüğü
    işe başladığım tarih : 06/2006

askerden nisan 2006'da geldim ve ilk iş olarak www.kariyer.net' teki cv' mi güncelledim. belki inanmayacaksınız ama henüz herhangi bir firmaya işbaşvurusu yapmamıştım ki x sistem'den beni aradılar ve kariyer.net veritabanında yapılan araştırma sonucu hakkımda bilgi edinildiğini ve istenilen pozisyon için iş teklifinde bulunuldu. teşekkürler kariyer.net...

ne diyor;"belki inanmayacaksınız ama henüz herhangi bir firmaya işbaşvurusu yapmamıştım ki x sistem'den beni aradılar" yuh diyorum ve pes ediyorum bundan sonrası için ve resme dikkatle bakıyorum eksiğin nerde olduğunu o an anlıyorum;

http://img225.imageshack.us/...

(bkz: iş hayatı ne tuhaf gayzerler filan)
    (abece, 15.01.2008 23:06)
  18. iş verenlerin ağızlarından salyarak akıtarak ilan verdikleri site. seçenek bol olunca oluyor tabi böyle şeyler. adamlar elemanlarda ne özellik isteyeceklerini şaşırmış durumdalar. hepsi birer robocop aynı zamanda deha olmalı.mantıksızlık diz boyu vesselam. manyağın biri 25 yaşında, üniversite mezunu, 5 yıllık deneyimi olan, iyi derece ingilizce bilen, aktif araç kullanan, askerliğini tamamlamış, sigara içmeyen anadolu yakasında oturan eleman arıyor. bence böyle bir adam yok ama hadi buldu diyelim bu ilanı veren adam, elemana 700 ytl. teklif etmezse adam değilim ya da koca falan arıyodur belki. tuhaf.
    (bergerac, 27.01.2008 22:12 ~ 22:13)
  19. giriş yapılıp "iş arama"ya tıklandığında şöyle bir abla çıkıyor ["kiz" diye kaydetmişler siteye de]

(görsel: kariyer net/13001)

istisnasız, her seferinde monitörün epey soluna, oturma odasının girişine bakarken buluyorum kendimi. daha dominant bir resim var mıdır acaba?
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 29.05.2008 11:28)
  20. adı sanı duyulmamış firmalara bile üç günde 500 başvurunun olduğu, bu yüzden nitelikleriniz tam olarak örtüşse bile insan kaynakları muhteşemleri! tarafından farkedilmeme riskinin bir hayli yüksek olduğu, insanın özgüvenini törpüleyen, sektörde ilk olduğundan pazarı parselleyip bok gibi para kazanan, anasayfasında sürekli profesyonel iş hayatından kesitler sunup özellikle yeni mezunlara "bak böle plaza firmaları ile görüştürecez sizi ehe ehe" gibi bir hayal kurduran ama sonra merdivenaltı firmalarına gittiğinde insanın acı gerçekle yüzleşmesine neden olan, " üniversite okudum rahat edecem artık" şeklinde hayalleri cam gibi parçalayan ve evet tüm bunları bana hissettiren kozyatağında yerleşik şirket.
    (archangel tyrael, 29.05.2008 17:09 ~ 17:10)
  21. sitesindeki kariyer hikayelerinde nedense sekreter, makine operatoru , satış danışmanı gibi mesleklerden başka mesleklerin yok sayılacak kadar az olduğu sitedir. eğer üniversite bitirip sağlam bi yerlerde iş arıyorsanız pek de takmamanız gereken sitedir izlenimi de veriyor bu tabloyla kendileri.
    (merhemsiz kel, 09.08.2008 19:28)
  22. bugün gelen maille irkildiğim iş bulucu! site.

emailde iş tecrübeme göre birkaç uygun iş olduğu yazıyordu. tıkladım.

"çift katlı otobüste çalışacak hostes aranıyor"

özgeçmişim ingilizce ve içinde hiç otobüs kelimesi geçmiyor. hiçbir dilde.

sen kalk onca okul oku, sertifika al, sana bunu layık görsün. bilemedim ne desem.
    (right lane must exist, 22.09.2008 20:28)
  23. an itibari ile kriz=fırsat başlığıyla ilan verilmesini sağlamıs bir "iş bulma" sitesi.

ilan ise şöyle;

"her kriz bir fırsattır diyenlerdenseniz ve krizi fırsata çevirmek istiyor iseniz.

sıfır risk..ile kendi işini kurmak

..."

(bkz: ben bilemedim şimdi)
    (jayhunx, 24.11.2008 22:13 ~ 22:14)
  24. askerden önce, hiçbir görüşmeye çağırılmamam üzerine, ilanlara boşuna başvurduğumu düşündüren, askerden sonra ise sayesinde birçok görüşmeye çağırıldığım ve iş sahibi olduğum kariyer sitesi.
    (chemen, 03.01.2009 03:21)
  25. ahiret soruları gibi cv hazırlama adımları bulunan gaydırıguppak site. ben de monster'ta cv hazırlamak işkence diyordum ki kariyer.net eşeğin bi yerlerine tazyikli su sıkmış.
    manyak mısınız olm kariyer net?
    (keyif pezevengi, 09.01.2009 01:49)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil