bir zamanlar türkiyeyi sallamış uzun süredir piyasada görünmeyen güzel insanlar... bu aralar yeni album kayıtlarına başlamıslar diye duydum ama m.ş.ş. gruptan ayrılmış ve yeni albumun lyricleri nasıl olur bilinmez..
yeni albümlerinde koray, selim, serkan ve burak çekirdek kadrosunun korunduğu bilinen, mşş yerine ise athenanın bas gitaristinin parmak sallayacağı beklenen, mşş olmadan yaptıkları albümün gerek söz gerek müzik gerekse konsept olarak ne kadar iyi olacağı en son mşşsiz yaptıkları sen bir meleksin albümü ortadayken merak edilen, hakikaten türkiyede iyi işler yapmış, özellikle de yalnızlık mevsimi albümü bir kilometre taşı olan grup.
yıllar sonra şarkısının benim için özel bir yeri olan grup.grup üyelerinden serkan ı kadıköyde görmüş,yanına gidip sormuştum.o zamanlar beğenirdim kendisini.
makinanın kantinine cok yakısan sarkılar yaptıklarını dusundugum grup.
hep onlar çalınmalı sanki..
ayrıca yadikule konserinde koray'ın "bu saate kadar bu sogukta burdasınız.. bari beklediğinize değsin" diyerek şairin ellerinde ye başlaması da içimizi ısıtmıştı hani..
1995-2000 yılları arasında özellikle fırtınalar estiren rock grubu.ilk üç albümü kesinlikle tavsiye edilir..daha sonra çıkardıkları iki albüm biraz light kalmıştır...
iyi geçen bar sezonundan sonra bunun kaymağını yemek gerek düşüncesi ile stüdyoya girmiş olan grup. kendileri single çıkarıp yazı kurtarmayı düşünürlerken, gelen teklifle beraber cover albümü yapmaya karar vermişlerdir.
eskiye bakıyorum karşımda kalamış parkı, şairin elinde, boğaziçi, lanetlenmiş omuzlar, yıllar sonra gibi muhteşem parçalar fakat adamlar mşş in de yokluğuyla son 4 yıldır tam bir sıçış içerisindeler. bu grup bir daha toparlanır mı, bence çok zor, inan çok zor.
canlı performansları yüksek düzeyde keyif veren rock grubu. sahnede seyircileriyle kurdukları iletişim oldukça etkileyici. son albümde her ne kadar bir iki yanlış parça seçimi olsa da yaptıkları tüm coverlar oldukça başarılı ve dinlemeye değer. grubun bu kadar çabuk tanınma ve sevilme sebeplerinin başında, koray (solist) ve serkan'ın (klavye) visual pointslerinin bir hayli yüksek oluşu gelmektedir.
mşş den sonra yan basmış grup ki bunun üzerine serkanın yaptığı açıklamada;"mehmet in yazdğı sözleri biraz değiştirdik şimdi artık parçalar daha rahat anlaşılır hale geldi."dedikten sonra mşş nin açtığı dava sonucu asla konserlerde eski parçaların çalınmayacak olması beni iyice kargo dan soğutmuştur.
kargo'nun yıldızların altında albümünde bulunan sen ağlama şarkısının klibi henüz yayına girmiş,pek iç açıcı gelmemiştir.taş gibi adamlar kategorisinde bulunan koray nasıl bu kadar çirkin gözükmektedir pek anlaşılamamıştır.daha güzel bir şey olabilirdi...