belki ilginizi çeker
  1. · kardelen
  2. · komünist rusya
  3. · anadoluda bir kızım var öğretmen olacak
  4. · kardelenler
  5. · kardelen a ş
  6. · kardelen ayşe kardelen ayşe
  7. · hasancavus52 allah aşkına uçmasın kampanyası
  8. · kardelen08
  9. · kardelen
  10. · kardelen osman
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · ugg
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · geniş aile
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · onur öymen
  7. · new moon
  8. · sarhoş diyalogları
  9. · kimya labları

kardelen ayşe  

sayfa  / 3
  1. herkesin izleyip dalga gecip gülüp muhabbetini ettiği,pek sevmiyor olmama rağmen de 2 gündür televizyon izmememe karşın denk gelemediğim reklamın şarkısı..hayır youtube da da arattım yok,merak ediyorum kardeşim...
    (luthien, 09.10.2007 14:56)
  2. efendim yeni kardelen reklamının şarkısıdır.
    reklam şöyle:
    öncelikle tüm bir sınıf
    - kardelen ayşeeeğeee, kardelen ayşeeeğee. naapııyorsuun, biiiizeee söyleh!
    diyor.
    ayşe hanım kızımız da mıy mıy bir şekilde ileride öğretmen olmak istediğini belirtiyor, aynı melodiyle.
    sonra sınıf farklılaşıyor, aynı soruyu soruyor sınıfımız, aynı melodi ve aynı sinirlikle.
    bu sefer helecan yapıyorlar, ayşe yavaştan bir kadraja giriyor,
    - öğretmen oldum ben, sınıfımda kardelenler!
    diyor. <melodi aynı hep bak>

sonra da turkcellci amcamız konuşuyor, ve bizi en çok koparan şeyi söylüyor:
    - siz de destek verin hedehödö, kardelen elif(elif diyo lan, oha!) gibin öğretmenler şeyedin!

çok komik bir reklam vesselam.
    (jack, 09.10.2007 15:32 ~ 15:33)
  3. adı ayşe olmayan kişidir.

(biliyoruz kardeşim ayşenin 'mehmetçik' gibi geneli ifade eden bir isim olarak kullanıldığını, gelmeyin üstüme)
    (haşmet asilkan, 09.10.2007 15:36)
  4. şarkının tamamı:
    -kardelen ayşe kardelen ayşe napıyorsun bize söyleee
    -hayalimi yazıyorum,öğretmen olmak istiyorum
    aradan yedi yıl geçer...
    -kardelen ayşee kardelen ayşee napıyorsun bize söyle
    -bugün öğretmen oldum ben,sınıfımda kardelenler..
    (nickim konusunda kararsızım, 09.10.2007 15:51 ~ 15:51)
  5. dinler dinlemez dilinize dolanması,uzun süre hatta bazen farkında olmadan bile söylenmesi,dilinizden atmak için mutlaka başka bir şarkı dinlenmesi gerektirmesi sebepleriyle sinir bozucu olan reklam şarkısı.bir dolandı mı bir daha kurtul kurtulabilrsen.hayır susuyorum,bu sefer de bi bakmışım içimden söylüyorum!
    bu yüzden reklam çıkar çıkmaz kanalı değiştirmek gerek.yoksa yandık.söyle dur artık!
    (krem karamel, 09.10.2007 20:38)
  6. "orijinalinden daha berbat olan cover". orijinali de berbattı ama kardelen ayşe gerçekten bir şekilde insanın beynine işleyip tüm sinirini tepesine çıkartıyor ve yeni - psikopat bir bir cover yaratma dürtüsü uyandırıyor.

küçük ayşee küçük ayşe napııyorsun bize söyle ?
    bebeğimii boğuyorum, ona mezar kazıyorummm

küçük askerr küçük askerr napııyorsun bize söyle ?
    bıçağımı biliyorum ona kurban arıyorumm

küçük ayşee küçük askerr
    manyakmısınız bize söyle?????

melodisilye okunacak....
    (crow, 09.10.2007 23:19)
  7. kardelen öğretmen olduktan sonra öğrencilerde bir fıstıklaşma söz konusu. öyle kardeleni bana verinde bir güzel deleyim. hiaho...

(bkz: öğretmenine bak öğrencisini al)
    (bkz: sapıklaşıyorum muntazam)
    (0galya, 10.10.2007 16:01)
  8. duygusal ambiyansı bozmamak için özellikle öğretmen olan bir kardelen projesi öğrencisi seçildiğini düşündüğüm reklam.

edit: reklamın devamı da gereklidir.

-kardelen ayşe ne yapıyorsun.
    +maaş yetmiyor. ek iş arıyorum.

tv başındaki o kadar öğrenci idol olarak alacaktır ister istemez.

(bkz: türkiyenin gerçeği)
    (gone with the sin, 10.10.2007 16:04 ~ 16:06)
  9. normalde hiç duygulanmayacağım halde izlerken birden bir duygu seli içinde boğulduğum ama bu "hassaslığımı" o izlediğim günlerde regl oluşuma bağladığım reklam.

edit: izlemekten regl olmadım arkadaşım. regl olduğum için hassaslaştım. bilmem o arkadaşa durumu anlatabildim mi?
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 10.10.2007 16:05 ~ 16:36)
  10. demekki insanları izlemekten regl ediyor.

kardelen ayşe ne yaptın sen onlara söyle?
    (0galya, 10.10.2007 16:13)
  11. sinir bozucu şarkısı derinlemesine incelendiğinden diğer saçmalıklara bakılması gerekir. malum formayı en son ortaokulda(yani ortaokul varken pehh) giyiyor bu kız çocukları, bu kız cağız kardelen bir de yani okula muhtemelen geç başladı ama normal yaşında başlamış olsa bile 13 yaşında, 3 sene lise okudu 16 oldu şıp üniversiteyi kazandı 4 yıllık, 20 yaşında mezun oldu, eğitim fakültesinde okudu diyelim, formasyon dersi almasına gerek kalmadı bu kızın, eee kpss'ye de girdi hemen hatta mezun olmadan girdi kazandı, yine şıp atanıverdi üstelik kardelen sınıfına. pehh pehh. ya da turkcell kardelenler okulu mu? bilemedim bir an.

neyse birini de iyi bir reklam senaristi yapsaydınız diyesim var turkcellcilere..
    (kurutulmus kelebek, 10.10.2007 16:39)
  12. eğitimde haremlik selamlığa geçişe mi alıştırılıyoruz acabayı düşündüren reklam kampanyası.
    hayır sınıfta hiç erkek olmayan ilköğretim oklulu var da benim mi haberim yok ; veyahut mardin o kadar kızlarına önem veriyor ki bütün erkekler tarlada bütün kızlar okulda , vaziyet bu herhalde.

not: reklamda adı geçen okul mardin namık kemal ilköğretim okulu.
    (klavye gevezesi, 10.10.2007 16:46)
  13. izlerken insanı derin hüzünlere gark etmesi beklenirken uyuz edici şarkısıyla tam tersi bir etki yaratan reklam. ayrıca koskoca kadının çocuk sesiyle şarkı söylemesi olmuş mu? olmamış.
    (nisan cadısı, 10.10.2007 17:14)
  14. detone ayşe de diyebiliriz bu hanım kızımıza. yardım fonuyla okumuş etmiş, ailesini gururlandırmış, yüzlerini güldürmüş; okul başarılarıyla övünmek pek aklıma yatmasada ayşe' nin başardığı olay aklıma daha çok yatıyor, şimdi azminin keyfini çıkarıyor. e be kızım övdüm, teşbiği beliğ yaptım sana da sen ne yaptın ? yayın akışında aniden çıkan "viydürü viydürü" diye ikide birde sesi kaçan bir karakter oynadın. televizyonla aramda ferhat ile şirin ilişkisi kuruldu ki tuvalet banyo dinlemeden gidip stand by moduna geçiriyorum kendilerini. (bkz: ismail yk dan gelsin)
    (rouxdoux, 10.10.2007 17:53 ~ 11.10.2007 05:43)
  15. reklamı ilk duyduğumda(izlemiyordum o zaman) "kadın ayşe, kadın ayşe" diye algılayıp ne alaka demiştim, bugün gördüm ki(duydum ki) kardelen ayşe demektelermiş.

(bkz: ayşe kadın fasulye)
    (ornitrin, 15.10.2007 23:08)
  16. adı ayşe olan tonton ananeme bayram boyunca her gelenin melodisiyle beraber söylediği reklam sloganı..beynime kazındı.

(bkz: sezenehir )" onmousedown="return bkc('2015581','%60sezenehir%60+')">sezenehir)
    (the crestfallen, 15.10.2007 23:17 ~ 16.10.2007 20:14)
  17. ev arkadaşıma uyarladığım şarkı;

+ götveren evark, götveren evark, naapıyorsuun bize söyle
    - ben herkeesee veeriyoorum, paylaşmayıı seviyorum
    (7 yıl sonra)
    + götveren hüseyiin, götveren hüseyin, naapıyorsun biize söyle
    - bugün ameliyaat oldum ben, e-5 imdeee müşteriiler
    (hector, 15.10.2007 23:41 ~ 16.10.2007 14:56)
  18. "lan bu kardelenler birbirlerini öğretmen yapma üzerine kurulu bir kısır döngüye mi girdiler yoksa? " diye düşündüren kadındır..

(bkz: kardelen saadet zinciri)
    (aggressive, 15.10.2007 23:47 ~ 22.10.2007 01:26)
  19. bitlis'teki yurdum çocuklarının nedense istanbul ağzı ile şarkı söylediği reklam. türkçe'de hiç ağız yok zaten, her yerde aynı.
    (thedewil, 15.10.2007 23:55)
  20. büyük şirketlerin, son dönemlerde artan "sosyal sorumluluk" kahramanlıklarından bir örneğin yansıtıldığı reklam sloganı.oysa onların olmadığı bir düzende kar-delmeye gerek kalmayacaktır.
    (düzgün kayar, 17.10.2007 13:11 ~ 19:47)
  21. günlerdir bu "kardelen ayşe" lafı bana birşey hatırlatıyor diye düşündüm. sürekli dilimin ucuna geldi ama bulamamıştım. sonunda buldum...

(bkz: varyemez amca)
    (8844455, 17.10.2007 18:38)
  22. türkiyedeki öğretmenlerin halini bilmeyen bir çocuğun reklamı.hem neden "kardelen" anlamadım da.bu kız büyüyünce manken olur,haberlerde de yıllar sonra "işte kardelen ayşe" diye görürürz,mmmm ne kadar büyümüş diyerek tütütütütü şeklinde tükürükler saçarız etrafımıza.
    (grace slick, 17.10.2007 18:45)
  23. elif imenç. kardelen projesiyle okuyan ve her gün reklamlarda o sinir bozucu şarkıyı söyleyen kişi atanamadığı için vekil öğretmenlik yapmaktadır. okuttunuz da ne oldu diye soramaz, üç kuruş için mi emek verdim bu kadar diyemez. çünkü bilir: kutsaldır öğretmek.
    (picara, 17.10.2007 22:04)
  24. (bkz: kurumsal sosyal sorumluluk)
    (wondrous, 17.10.2007 22:09)
  25. ayşe isimli arkadaşımıza yeni bir nick kazandırmış reklamdır.

-kardelen ayşe kardelen ayşe,napıyorsun bize söyle
    +hayalimi yazıyorum,mühendis olmak istiyorum
    ..............
    -kardelen ayşe kardelen ayşe,napıyorsun bize söyle
    +dilencilik yapıyorum,ellerimde boş hayaller...
    (onbeşdakikareklammıolurbekardeşim, 17.10.2007 22:12)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil