gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · the twilight saga new moon
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · apa belediyesi
  9. · olası nba takımı isimleri

kardeşin büyüyüp facebook da sayfa açması  

1. doğumundan yarım saat sonra gördüğünüz, ilk yürüyüşüne tanık olduğunuz ilk sözünü ederken yanında bulunduğunuz kardeşinizin büyüyüp koca adam olup facebook da sayfa açıp arkadaşlarıyla geyikler çevirmesidir...inanamazsınız ki...

ne diyim,nası sesleniyim bilemiyo insan evde olsa mammikkk die sesleniorm hemen efendim abi diyor..yanaklarından sıkıp kafasına vurup hadi git şimdi diorum gidiyo çocuk o da alıştı benim sevme stilime...şimdi tutup face de ona mammikkk yazsam sayfasına lan kız arkadaşları var sayfasında erkek arkadaşları var ayıp olacak şimdi...ismiyle seslensem çok resmi kaçıyo diyecek bir şey kalmıyor sözün bittiği yer resmen yaa..

aslında çok normal bir olaydır..olağan karşılamak gerekir ama karşılayamıyorum lan ben de mi bir sorun var varsa da vardır o hala benim gözümde küçücük çocuk..ne zaman koca çocuk oldun sen ne zaman internet aleminin sanal sayfalarına ismini yazdırdın lan kalem tutmayı bilmiodun kaç sene öncesine kadar...gelip gelip yanıma ''hadi abi ismimi yasdır bana'' diodun..ne oldu ne bitti büyüdün açtın lan sayfayı..

yaşlanıyoruz be sözlük...ah be sözlük ah...
    (çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor, 12.06.2009 22:57)
  2. 1999 doğumlu kardeşin sayfasında doğum tarihini 1987 olarak görüp 'peeehh' demektir. belli bir yaşın altındakilerin hesap açmasına izin verilmediği için kardeş yaşını büyük göstermiştir.
    (ayşen gruda, 12.06.2009 23:04)
  3. yaşlandığımızın göstergesidir.
    (chengchiseukaan, 12.06.2009 23:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil