gündem
  1. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  2. · beşiktaş
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · the twilight saga new moon
  6. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  7. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  8. · claude monet
  9. · bilgisayar mühendisliği kızları

kardeşim kurt  

1. kardeşim kurt,

öncellikle nasılsın iyi misin? beni soracak olursan ben çok iyiyim. büyükannem de iyi, yalnız senin karnından çıkardığımız günden beri üzerinde garip bir koku var. senin gastritinin olmasından şüpheleniyorum. ne dedim ki şimdi ben. yine saçmalıyorum. neyse, bu arada seni nehire bıraktıktan sonra bir bizans kraliçesi tarafından bulunduğunu öğrendim. senin adına çok sevindim. umarım battal gazinin gerçek baban olduğunu kral öğrenmez. yine karıştırdım galiba. neyse, mektubuma burada son verirken o kocaman gözlerinden öpüyorum.

sevgiler

kırmızı başlıklı kız

not: nasıl koyduk ama
    not2: sana mektup yazmaya niyetim yoktu ama ukteydi.
    (ronn, 06.04.2007 23:28)
  2. (höytfield, 06.04.2007 23:36)
  3. (bkz: atıl kurt)
    (kunduz, 06.04.2007 23:38)
  4. remzi kitabevinden yayınlanmış;michelle paver ın yazdığı tarih öncesi günlükleri isimli serinin ilk kitabı.

torak yaralı ve yapayalnızdır.korkuyla kaçmaya çalışmaktadır.
    tek yandaşı,ormanda bulduğu öksüz bir kurt yavrusudur.hayatta kalmasınıntek yolu ise avcılık yeteneklerini kullanmaktır.ama açlık,ormandaki tek düşman değildir.
    sık ağaçların arasından hiç bir klanın başa çıkamayacağı korkunç bir kötülük onun peşine düşmüştür.torak,sonsuza kadar kaçamayacağı bu düşmanla er geç yüzleşmek zorundadır.

fantastiğe meraklı arkadaşlarca sevilebilecek türden eser.
    (pandalari koruyalim, 07.04.2007 10:42 ~ 29.05.2009 23:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil