belki ilginizi çeker
  1. · nickinde o ö u ü olanların genelde eşcinsel olması
  2. · karate schnitzel
  3. · tavuk şinitzel
gündem
  1. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · aşk
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  6. · rasim ozan kütahyalı
  7. · galatasaray
  8. · bülent ersoy
  9. · batman

karate schnitzel  

1. kendisine sıcak bir karşılama gerçekleştirenlere içten bir şekilde teşekkür eden kişi.
    (karate schnitzel, 18.06.2009 16:57)
  2. öss'de türkiye derecesi yapmış bir kızı "müslümanlığımı yaşayamıyorum" dediği için eleştirirken aşağıdaki ifadeleri kullanmış ziyan yazar:

"sen 22. olmuşsun ama bu sınav ve eğitim sisteminin ne kadar sakat olduğunun en büyük göstergesisin bence. demek ki bir amip bile azıcık zorlayınca derece yapıyor bu boş sınavda."

ulan, bu kızın önünde sadece 21 kişi var. gerisinde kalmış fakat yine de dereceye girebilmiş onlarca insan var. bunların hepsi canlarını dişlerine takıp çalışmış, gecesini gündüzünü birbirine katmış zeki ve çalışkan insanlar. siz nesiniz peki ?

"aha müslümanlıktan, dinden, imandan bahsetti, dur şuna bir saldırayım" zihniyetiyle nereye kadar gidilebilir bunu mu öğrenmeye çalışıyorsunuz ?

yanlış. amipler biraz zorlayınca öss'de derece yapamıyorlar. sözlük yazarı olabiliyorlar sadece. bu zihniyetteki insanların sayısı neden bu kadar fazla sanıyorsunuz ? bölünerek çoğalıyorlar.
    (aggressive, 16.07.2009 13:06 ~ 17.07.2009 09:39)
  3. abidir,candır kendileri.karakartaldır hem de.işte bu sebeplerden dolayı sözlükte ender okuduğum yazarlardandır.
    unutmadan teknolojinin her konusunda yardım eder bana,severim sayarım karate schnitzel'i.
    (gattuso1903, 14.08.2009 15:12 ~ 15:13)
  4. sabah sabah en baba şakayı yapmıştır. yok yok kendisi çok ciddiydi ama bende şaka etkisi yaratmıştır bu bilgisizlik ve cehalet. ne demek yahu "emperyalizme karşı ama ipod'um olmadan çıkmam demiş, sabahtan akşama kadar bir cafede laptopla oturmuş." bu nasıl bir emperyalizm anlayışıdır? antiemperyalistler teknolojiye karşı sanıyor kendisi kanımca? bir anti emperyalistin neden ıpod veya laptop kullanmaması gerektiğini açıklasa biz de rahatlasak. emperyalizm nedir hakikaten? hayır ben aptallaştım burada.. bu nasıl bir mantık silsilesi ki? bilip bilmeden konuşmak bu olsa gerek. hala bu zihniyetlerin varlığından ben utanıyorum.

(bkz: @3836154 )

hatta olur da siler diye buraya kanıt koyalım.

"''emperyalizme karşıyız, o yüzden rock'n coke ta sahne almaktan vazgeçiyoruz'' diyen ama aynı tarihlerde bir tv programında ''ipod'um olmadan asla sokağa çıkmam'' diyen, şirketimin yer aldığı cihangir'de bir cafede gün boyu oturup laptopta takılan, kısacası düşündüğü ile yaptığı birbirini tutmayan sözde politik, kafası karışık insan. sırf müzik yapsa yeter, ama o da yeterli değil ki böyle laflarla gündem yaratıyor."
    (asayisberkendal, 18.08.2009 11:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil