|
|
- @2268068 girisindeki "...deliğe değil, deliğe epsilon kadar yakın bir yere sıçmak" cümlesiyle öldüren yazar.
(camel, 15.03.2008 23:28)
- her türlü konuda pek bir yardımsever olan insan. seviyoruz, ailecek takipteyiz.
- çok deli adam.
geçen sınav var, gittim fakülteye, çıktım kütüphaneye, bizim arkadaşlar falan var ama herkes kendi derdiyle uğraşıyor, anne çocuğunun feryadını duymuyor adeta. işte ben de karasazo denen şahısla yanyana oturmuşum, aman da şu ders nasıl kaycak falan derken biraz muhabbet eyledik, sonra adam bana baya baya ders anlattı, böyle öpesim falan geldi, dedim ikimiz de erkeğiz sonra dedim lan hayat ne kadar ibnesin, kız olsa öpemem sapık derler, erkek olsa öpemem ibne derler, hay mnskm.
neyse öpesim geldi bunu, daha ilk kez görmüşüz birbirimizi, adımızı bile bilmiyoruz, sağolsun çok yardımcı oldu, ha nedir, tabi onun için de pratik olmuştur sınav için ama olsun bence o süfer öpülesi bi insan. neyse sonra dedi "sen itüsözlük de yazıyor musun", meğersem zirvetörde fotoğrafımı görmüş, sonra da iyi nickaltı kapayım diye bana orda iyilik yapmış, yer miyiz biz karasazo*
işte bu da bizim karasazo ile nasıl tanıştığımızın hikayesidir. tam öpülesi adam yalnız onu söyliim.
- emo bir insandır. uzak durulasıdır. pek sevmem, tasvip etmem ben bu adamı. tanımayın etmeyin. ayrıca (bkz: cisız kırayz)
- tanıdığım karasazoysa baba adamdır kaptan mağara adamıdır hatta.
- (bkz: cisız kırayz)
(bkz: kedisever insan)
|