görseller
karapakskarapaks

belki ilginizi çeker
  1. · yarın cennet olacak
  2. · hüznü gözlerinin arkasında
  3. · ikinci yol
  4. · bilekleri keserek intihar etmek
  5. · türk rock festivali şile ovası
  6. · altın vuruş yaparak intihar etmek
  7. · donarak intihar etmek
  8. · hüznü gözlerinin arkasında
  9. · köprüden atlayarak intihar etmek
  10. · nefes tutarak intihar etmek
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · thierry henry
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · tahrik edici erkek kokuları
  5. · colin kazım richards
  6. · yeşim salkım
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · ilk buluşmadan önce yenmemesi gerekenler
  9. · üst üste dinlenilmesi kaçınılmaz olan şarkılar

karapaks  

1. mavi sakaldan murat tümer gidince kaan altan, cevdet tosyalı, andy wand,sinan tansal , gökhan özcanın oluşturduğu grup, mavisakalın hazır olan şarkılarını söyleyecekmiş mışmiş..hayırlısı olsun
    (dibap, 13.09.2004 22:08)
  2. albümlerini kargonun eski basçısı mehmet şenol şişlinin stüdyosunda hali hazırda kaydetmekte olduğunu duyduğum grup.
    (joeykeys, 07.08.2005 11:56)
  3. sonbaharın ortasına kadar albümlerinin çıkacağını duyduğum grup. http://www.karapaks.com
    (possible dreams, 23.09.2005 23:57)
  4. çok şükela, tırsınç bir internet siteleri var. girer girmez bir korku ve melankoli oluşturuyor.
    (easy company, 02.02.2006 10:26)
  5. (bkz: yarın cennet olacak)
    (bkz: http://youtube.com/... )
    (anarsist, 23.09.2006 23:48)
  6. ikinci yol albümü raflardaki yerini almıştır kasım ayı itibariyle.
    (ben bilmem beyim bilir, 06.11.2006 20:37)
  7. (bkz: car parks) *
    (panavision, 06.11.2006 20:41)
  8. kaplumbağaların üst kabuğuna verilen isimdir.sırasıyla nuchal,marginal,central,costal,supracoudal kısımlarından oluşur.
    (woodpecker, 07.11.2006 00:40)
  9. albüm tanıtımı bahanesiyle 12 aralıkta balans'da sahne alacak olan grup. müthiş bir konser olacakmış, öyle diyorlar.
    (ben bilmem beyim bilir, 11.12.2006 00:28)
  10. + ee grubu topladık ama biz tamamız sen fazlasın abi..
    - aa ben napıcam olm ben de çalmak istiyorum.
    * bence sen şey yap, her bir parçada davulun arkasında perküsyon takıl böyle darbuka gibi..
    - hah o olur, olur di mi?
    + olur olur, takıl sen..
    (vikartindur, 11.12.2006 00:33)
  11. (bkz: http://www.karapaks.com/...)
    (ben bilmem beyim bilir, 21.12.2006 08:32)
  12. çok yakında itü'de canlı canlı izleyeceğimiz grup..
    çok heyecanlıyız çok..
    (eglaia, 19.03.2007 21:57)
  13. duyduğum en güzel grup isimlerinden biri.

ayrıca resmi sitesinde kaan altan'ın mavi sakal ile ilgili yazısının mutlak okunması gerektiğini düşünüyorum.
    (telesekretere konuşabilenlerdenim, 01.04.2007 01:02)
  14. mavi sakalın kan kokusu albümünün diğer tüm albümlerinden farklı bir albüm olduğunu ve baş tacı edilmesi gerektiğini düşünenlerin, o albümdeki kaan altan olayınıda (tüm söz ve müzikler ona aittir) düşünerek, "bu zat-ı muhteremin olduğu başka bir oluşum dinlenmez mi?" nidalarıyla, sabah akşam, gündüz gece, mütemadiyen dinledikleri, caanım türk rock grubu.

yukarda bahsi geçen kan kokusu albümünden hatırlarda kalan gönlümde şaheserinide, çıkardıkları ilk albümlerinde (bkz: ikinci yol) tekrar yorumlamışlardır ki; helal olsundur.

(bkz: yarın cennet olacak)
    (bkz: hüznü gözlerinin arkasında)
    (bkz: kraliçe karınca)
    (sfermera, 14.08.2007 20:41 ~ 20:42)
  15. öncesi için (bkz: kadıköy soundu)
    (z3yn3p, 14.10.2008 19:09)
  16. bu adamlardan daha iyileri ile karşılaşmadım. hem de enternasyonel anlamda. eminim türkçe, ingilizce gibi sömürge dili olsaydı. bu adamlar bir pink floyd, bir beatles olabilirlerdi. son bir yıldır bu grubu insanlara deli gibi tavsiye ediyordum. sonra birden bire kendi kendime çok saçma bir şey yaptığımı farkettim. onlar meşhur olmamalı. evet gerçek karapaks hayranları onların meşhur olmasını engellemeli. popüler kültürün bir ögesi olmamalılar. hep androjen kalmalılar.
    (günah duygusu gibi bir şey, 08.03.2009 05:02)
  17. yok abi yok bu adamlar bildiğin doom yapıyor. sözler falan...baymadan öldüren ender gruplardan.
    edit büdüt: bazı şarkıları yağni..
    (death, 11.07.2009 00:14 ~ 00:17)
  18. mavi sakalın devamı niteliğinde bir o kadar da farklı, tamamen özgün bir tarzda türkiye'de kaliteli olmayı başarabilmiş nadide gruplardan biridir. türkiye'nin pink floyd'u desem yeridir yahu. ayrıca popüler kültürün öğesi olmayan bir grup olduğu için herkes tarafından da pek bilinmez. grup yapısında ek olarak perküsyon da bulunduğundan kendine özgü bir sound yaratmışlardır. liriklerden bahsetmeye gerek bile yok. dinlemeli, dinletmeliyiz diyebileceğim bir gruptur karapaks.
    (black tape for a sacreneous, 11.09.2009 18:28)
  19. müzikleri iyi hoş, süper ötesi. sözler desen öyle. klipler kaliteli, örnek olarak (bkz: yarın cennet olacak). kaan altan desen coşturmakta. ama grubun en sevdiğim özelliği, ne gariptir, perküsyon kullanmaları. şarkılara çok ayrı bir hava katıyor perküsyon. süper.
    (koyden indim sehre, 11.09.2009 18:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil