dünyada var olan en zehirli örümcek türlerinden biri.özellike avustralya'da sıkça karşılaşılan bir mahluk olup siyah bedeninin üzerinde kırmızı bir leke vardır bu sekiz bacaklı cehennem zebanisi kılıklı hayvanın.
(bkz: arachnafobia)
not: latince ismi "latrodectus mactans" mış
iki erkek karadul örümceği konuşurlar:
-ya hani bizim bayanlar ilişkiye girdikten sonra erkeğini yermiş ya
*evet
-yalanmış o yaa
*nasıl?
-abi ben bi kızla tanıştım. böyle yedik içtik eve geldik. ehhh işte bişeyler de oldu. sonra işte bana ne kadar muhteşemesin,ne kadar harikasın dedi. hayatının erkeği olduğumu bensiz yapamayacağını söyledi.
*işte yemiş ya olum seni
altıncı nesil yeni yazardır kendileri, hoşgelmiştir sözlüğe. ayrıca belirtmeye gerek yok aslında ama nickini aldığı örümceği çok sever kendileri. özel bir hayranlık beslemektedir.
ve son olarak şahsıma neşeli entryler diliyorum efendim.
fazla bulunduğu bölgelerde insanların terliklerinin, ayakkabılarının içine bile girebilen örümcek türüdür. bu yüzdendir ki insanlar ayakkabılarını kontrol etmeden giymezler.
çiftleştiği erkeği yiyor muhabbetinin yarısı doğrudur bu hayvancağızın.
evet yer ama hepsini değil. ihtiyacı olduğu zaman, yaklaşık her on erkekten birini yer. gerçi günde yaklaşık 20-25 erkekle çiftleştiği için günde 2-3 gibi bir sayıya denk geliyor ama olsun. şanlı bir örümcekseniz canınızı kurtarabilirsiniz.