|
|
- www.karabukspor.net
- zonguldakspor başlığının yönlendiriliş yeridir. abestir. zira zonguldakspor çok defalar karabükspor taraftarını döve döve evine yollamıştır. forumdan bozma internet siteleriyle beni gülmekten yere düşürmüştür ayrıca.
zoraki edit: sağlam göt olmuşum meğer.ısrar ediyorum,dayak yeme olayı gerçektir. ayrıca forumları beni gülmekten hala yerlere yatırabilmektedir. çok başarılı.(peng, 08.05.2006 02:37 ~ 02:58)
- zannımca zonguldaksporun yandan yemiş halidir. renkler bile taklittir. (bkz: taklitlerinden sakının). evet bu kadar çok nefret ediyorum bu takımdan. ayrıca küme düşmeye oynayan zaten bitmiş bir takımın hala bu takımı 22 kasım 2005 te de deplasmanda yenebilmesi gariptir. güzeldir. takdire şayandır.
ayrıca (bkz: @802279)
- zonguldakspor u zonguldakta iki hafta önce 1-4 mağlup ederek 3.lige postalamış kırmızı mavi renkli takımdır.
- zamanında hakan ünsal, ibrahim üzülmez, vedat inceefe gibi futbolcuları bünyesinde barındırmış olan kulüptür.
- komik taraftarları olan takım. zonguldak-karabük maçlarına trenle gelmek isterler ama filyos kilimli çatalağzı gibi duraklarda yaka paça indirilip maçı izleyemeden evlerine postalanırlar.
- 2008-2009 sezonunda bank asya birinci ligi'de mücadele edecek takım.
- son haftaya liderlik koltuğundan üçüncü sıraya düşüp bank asya birinci ligini zora sokarak giren, evinde erzurumspor'a 7 tane atarak yüzümüzü güldüren takımdır.
mersin idman yurdunu da adana demirspor karşısında aldığı galibiyetten dolayı tebrik etmemek elde değil.
(bkz: şimdi onlar düşünsün)
- 1.lige bileğinin hakkıyla çıkmış, tebrik edilesi klüptür. kardemir milyarları havaya saçmaktan kurtulmuştur.
- zamanında açık farkla lig sonuncusu iken (bkz: ilyas tüfekçi)'nin teknik direktör olmasıyla yükselişe geçmiş, tüm türkiye'nin sempatisini kazanmış ve ligin son maçında zeytinburnuspor'dan son dakika golü yiyerek ligden düşmüş takımdır.
neden bilinmez herkes o gün karabükspor'luydu ve istanbul takımı zeytinburnuspor sanki yunanistandan gelmiş gibiydi. maçtan sonra zeytinburnusor kaptanı emektar kemal yıldırım bu durumu ağır bir şekilde eleştirmişti.
- adana demirsporun son hafta mersin idmanyurduna yenilmesiyle bank asya 1.ligine çıkan,mavi ateş esenler gibi taraftar grupları olan gidilmez denilen adana demir deplasmanına 17 otobüs kaldıran, son maçında erzurumsporu 7-0 mağlup eden, bu yıl aralarının fazla iyi olmadığı sakaryaspor ve bolusporla aynı ligde oynayacak olan takım...
|