rock müzik türevleri içerindeki yaşamına kara metal durağında dur diyen şahsiyetler bıkmadan usanmadan iskandinav ülkelerinin balta,müzik,prodüksüyon girmemiş yaylaklarında yetişen garaj gruplarını araştırırlar.bu araştırmaların sonucunda adları bilmemneskogen gibi gruplar bulunur zar zor mp3lerine ulaşılır.grubumun sound özürlü şarkıları aslında dinleyiciye pekte zarar vermez neden çünkü ne kadar dandik sound o kadar undgroundlık,ne kadar undergroundlık o kadar saygılık demektir bu litaretürde.ardından haftalık kara metal tayfası; kadıköy-moda sahili,katharsis gibi mekanlarda buluşur saygınlıklarını üstün combolarla kapıştırırlar.muhtemelen şöyle diyalogların doğmasına sebebiyet verir bu durum
-necmi bi grup buldum isveçli o kadar underground ki albümü adamlar 100 ytlye yapmışlar olm gitarları duysan bıj bıj geliyor çok undergroundlar
-hassiktir lan benim dinlediğim grup daha underground hatta adamların distortion pedalının pili bitmiş adaptör için para topluyorlardı.hem logosuda çok güzel acaip bişi
görüldüğü gibi ego çarpışmaları içinde giden diyaloglar uzakdıkça muhabbetin geldiği nokta bir yerden sonra kaliteli sağlam sound'da black metal icraa eden grupları dinleyenlere bok atmaya gelir.bu adamların suçu işini layığı ile yapan ve bunun getirisi olarak kendi istekleri ya da tam tersi doğrultuda popüler kültürün bir parçası olan grupları dinlemektir.bu adamlar özentidir ve kakadır.bunuda aşan kara metalcilerimiz haftada en az 2 kere grupça kavgalara tutuşurlar.özellikle irc'nin leş kanallarında oluşan siber kavgalarını mekanlara taşımaktanda hiç çekinmezler.
kara metalci arkadaşlarla dair yapılacak en büyük tespit bu grupların müziklerinin tamamen 2154325 metre önünde bulunan felsefeleridir.bu felsefenin ne olduğunu söylemeyip reklamını yapmaya gerek yok mazallah şeytan doldurur zaten.çok çok net anımsıyorum ''şeytanın bacağını kırmak'' deyimine tepki gösteren insancıkları.çok sonraları beyin ve beden geliştikçe kara metalci kardeşimiz kendini bulmaya başlar ince bir yol ayrımına gelecektir.ya bu olguların içinde yer alacak ya da müziğin evrenselliğini en önemlisi müzik için müzik kavramını benimseyecektir.
bugün itibariyle ilk kez dinlediğim ve çalan sağlam parçalarla beni şaşırtmış programdır.keşke bir de metallica attırıverse diyorum içimden ama..çalsana great dilemma yap bi güzellik..
himden the funeral of hearts çalarak geceye güzellik katmış programdır.neden bilmiyorum şarkıları radyoda karşıda birinin var olduğunu hissederek canlıymış gibi dinlemek ayrı bir güzelleştiriyor onları.
açar açmaz "iyi ki bi live consternation indirdi mnkym" dedirten bir dj'in , bir zirzopun , bir demonik kölenin programı. adından belli .. kara metal. metalin karası mı olur mnkym.,
edit : karaktersiz radyo yayıncılığında bir ilk. bir öncü. ilk olduğundan saygı duyulası. ama karaktersiz her halükarda. "...boynumdan kasıklarıma kadar akan kan kurumaya başlamıştı. o an bir ışık gördüm ve birşeylerin değiştiğini anladım.. bu.. uhh tarif edilemez birşeydi"
teknik sorunların kız gibi playlist'i yediği program. gerçi playlistinde değilim , benim de emeğim vardı canımı sıkan o. yoksa programmış falanmış filanmış beni enterese etmez. zaten pek tasvip ettiğim bi program değil. çok sert çalıyor. bağlantıyı kasıyor o derece.
ilginç program esasında. kendimizi ispatlamamız lazım bi şekilde çok ezik insanlarız çünkü. sertiz.. prim yolumuz da bu aslında. kız düşer diye uğraşıyoruz. ama bunları anlamak için biraz beyne sahip olmak lazım. gerisi sikimde mi? bence değil!
sertiz biz ööeh den ziyade sertiz biz "röeeaaahh" dedirten programdır. ayı metal diyince sert olucan bi yerde. anlamak zor , kim kimi anlamış zaten bu ülkede.
sadece, çarşamba gecesinin evinde oturup da, "ya canım da sıkıldı naapsam ben şimdi" diyenlerin değil, her telden her dilden her zaman ve mekandan insanın severek bağrına bastığı kulağına soktuğu radyo programı.. evet soktuğu.. çok sertler bunlar.. hepsi.. rörrrh..
"sertliğine vurulduğum, daha fazla dayanamayıp dj' e msn adresimi verdiğim programdır. eğer kabul ederse daha yakın olabiliriz! anladık mı?" dedi iç ses.