bugün itibariyle ilk kez dinlediğim ve çalan sağlam parçalarla beni şaşırtmış programdır.keşke bir de metallica attırıverse diyorum içimden ama..çalsana great dilemma yap bi güzellik..
himden the funeral of hearts çalarak geceye güzellik katmış programdır.neden bilmiyorum şarkıları radyoda karşıda birinin var olduğunu hissederek canlıymış gibi dinlemek ayrı bir güzelleştiriyor onları.
sadece, çarşamba gecesinin evinde oturup da, "ya canım da sıkıldı naapsam ben şimdi" diyenlerin değil, her telden her dilden her zaman ve mekandan insanın severek bağrına bastığı kulağına soktuğu radyo programı.. evet soktuğu.. çok sertler bunlar.. hepsi.. rörrrh..
gecenin bir yarısı bangır bangır şarkılarla yayına başlayan program. bu kadar sert müzikten kütür kütür konuşacak bir programcı sesi beklerken efendi, munis sesli bir beyefendi çıkmış bizi şaşırıp kalmış bırakmış program(cı)dır. neyse ki gecenin ilerleyen saatlerinde (bu saatler oluyor) daha sakin müziklerle dinlemeye devam ettiğimiz programdır.
mükemmel parçalarla geliyor, birazdan dinleyiciler halay çekerek boğaz köprüsünden bridge diving yapıp coşku seline orada devam edecek diye tahmin ediyorum.
bu zamana kadar farkedip de dinlemediğime beni bin pişman ettiren programdır. dj great dilemma nın müzik zevkine sağlıktır.. derken lifeless çalar, girinin sahibi kendini imha etmek üzeredir.
sadece müzik dinlemek isteyenlerin dinleyeceği radyo programı! tabi ki yalnızca bu gecelik! bi diğer yayında, diicey iki programlık konuşacak.. ben duydum..