kara metal 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. rock müzik türevleri içerindeki yaşamına kara metal durağında dur diyen şahsiyetler bıkmadan usanmadan iskandinav ülkelerinin balta,müzik,prodüksüyon girmemiş yaylaklarında yetişen garaj gruplarını araştırırlar.bu araştırmaların sonucunda adları bilmemneskogen gibi gruplar bulunur zar zor mp3lerine ulaşılır.grubumun sound özürlü şarkıları aslında dinleyiciye pekte zarar vermez neden çünkü ne kadar dandik sound o kadar undgroundlık,ne kadar undergroundlık o kadar saygılık demektir bu litaretürde.ardından haftalık kara metal tayfası; kadıköy-moda sahili,katharsis gibi mekanlarda buluşur saygınlıklarını üstün combolarla kapıştırırlar.muhtemelen şöyle diyalogların doğmasına sebebiyet verir bu durum

-necmi bi grup buldum isveçli o kadar underground ki albümü adamlar 100 ytlye yapmışlar olm gitarları duysan bıj bıj geliyor çok undergroundlar
    -hassiktir lan benim dinlediğim grup daha underground hatta adamların distortion pedalının pili bitmiş adaptör için para topluyorlardı.hem logosuda çok güzel acaip bişi

görüldüğü gibi ego çarpışmaları içinde giden diyaloglar uzakdıkça muhabbetin geldiği nokta bir yerden sonra kaliteli sağlam sound'da black metal icraa eden grupları dinleyenlere bok atmaya gelir.bu adamların suçu işini layığı ile yapan ve bunun getirisi olarak kendi istekleri ya da tam tersi doğrultuda popüler kültürün bir parçası olan grupları dinlemektir.bu adamlar özentidir ve kakadır.bunuda aşan kara metalcilerimiz haftada en az 2 kere grupça kavgalara tutuşurlar.özellikle irc'nin leş kanallarında oluşan siber kavgalarını mekanlara taşımaktanda hiç çekinmezler.

(bkz: irc kanal toplantıları)

kara metalci arkadaşlarla dair yapılacak en büyük tespit bu grupların müziklerinin tamamen 2154325 metre önünde bulunan felsefeleridir.bu felsefenin ne olduğunu söylemeyip reklamını yapmaya gerek yok mazallah şeytan doldurur zaten.çok çok net anımsıyorum ''şeytanın bacağını kırmak'' deyimine tepki gösteren insancıkları.çok sonraları beyin ve beden geliştikçe kara metalci kardeşimiz kendini bulmaya başlar ince bir yol ayrımına gelecektir.ya bu olguların içinde yer alacak ya da müziğin evrenselliğini en önemlisi müzik için müzik kavramını benimseyecektir.

(bkz: sanat için sanat)
    (bkz: müzik için müzik)
    (bkz: nfs undergrounddan daha underground grup abi)
    (great dilemma, 26.06.2006 17:18 ~ 05.07.2007 10:53)

2. yılın kara metal starı yarışmaları için;

http://www.youtube.com/...
    (great dilemma, 29.08.2006 23:29 ~ 11.12.2006 14:42)
  3. gece yarısı başlayacak olan , yeme yanında yat radyo programı.
    (hplovecraft, 04.07.2007 23:13)
  4. "mikrofonsuz radyocu ayazda kalmış bekçi şeysi gibidir" sözünü bir kez daha hatırlatan tıfıl program. (bkz: ama çok güzeaaaağl)
    (chinaski, 05.07.2007 02:09)
  5. (bkz: jeg er antikrist)
    (chinaski, 12.07.2007 00:45)
  6. az sonra yayında olacak , içtiğim bir küçük rakının üzerine haydari gibi gelecek , great dilemma nın radyo programıdır.

(bkz: on air)
    (hplovecraft, 12.07.2007 01:02)
  7. ordan burdan çok kral çalıyo helal olsun. gözlerinden öperim böyle dj'in.
    (eolys, 12.07.2007 02:12)
  8. bu geceki yayınında türkçe rock ağırlıklı bir konsept belirlemiş çılgın dicey great dilemma'nın programıdır. dinlemeyenler ben rakçıyım demesin.
    (spotless mind, 25.07.2007 19:58)
  9. great dilemma nın yine metali karaya boyacağı , bizi de tiner kokusundan sarhoş edeceği programıdır.

(bkz: on air)(bkz: az sonra)
    (hplovecraft, 09.08.2007 01:06)
  10. metalin gazı, hası, karası nın bulunduğu itüradyodaki program. (bkz: on air)
    (lamb of bass, 09.08.2007 01:40)
  11. haplanıp da dinlediğim bi program zira kafam kaldırmıyor. barbarbarbar ne o öyle? olum içerileri hep radyasyon yapmışın.
    (ucurtma, 09.08.2007 01:43)
  12. bugün itibariyle ilk kez dinlediğim ve çalan sağlam parçalarla beni şaşırtmış programdır.keşke bir de metallica attırıverse diyorum içimden ama..çalsana great dilemma yap bi güzellik..
    (karamelize ekmek, 09.08.2007 01:58)
  13. himden the funeral of hearts çalarak geceye güzellik katmış programdır.neden bilmiyorum şarkıları radyoda karşıda birinin var olduğunu hissederek canlıymış gibi dinlemek ayrı bir güzelleştiriyor onları.
    (karamelize ekmek, 09.08.2007 02:14)
  14. vaadlerinin arkasında duran program. ikinci bölüm uykuya meyil yaratacak dedi sayın dj ve yarattı, içtenlikle tebrik ediyorum

not: ilk dinleyiştir, her an düzeltme gelebilir.
    (agnodice, 09.08.2007 02:18)
  15. açar açmaz "iyi ki bi live consternation indirdi mnkym" dedirten bir dj'in , bir zirzopun , bir demonik kölenin programı. adından belli .. kara metal. metalin karası mı olur mnkym.,

edit : karaktersiz radyo yayıncılığında bir ilk. bir öncü. ilk olduğundan saygı duyulası. ama karaktersiz her halükarda. "...boynumdan kasıklarıma kadar akan kan kurumaya başlamıştı. o an bir ışık gördüm ve birşeylerin değiştiğini anladım.. bu.. uhh tarif edilemez birşeydi"
    (chinaski, 16.08.2007 00:58 ~ 01:14)
  16. (bkz: coming soon)
    (dünyayı kurtaran adam, 30.08.2007 01:02)
  17. teknik sorunların kız gibi playlist'i yediği program. gerçi playlistinde değilim , benim de emeğim vardı canımı sıkan o. yoksa programmış falanmış filanmış beni enterese etmez. zaten pek tasvip ettiğim bi program değil. çok sert çalıyor. bağlantıyı kasıyor o derece.
    (chinaski, 30.08.2007 02:51 ~ 02:51)
  18. ilginç program esasında. kendimizi ispatlamamız lazım bi şekilde çok ezik insanlarız çünkü. sertiz.. prim yolumuz da bu aslında. kız düşer diye uğraşıyoruz. ama bunları anlamak için biraz beyne sahip olmak lazım. gerisi sikimde mi? bence değil!
    (great dilemma, 27.09.2007 01:23 ~ 01:24)
  19. sertiz biz ööeh den ziyade sertiz biz "röeeaaahh" dedirten programdır. ayı metal diyince sert olucan bi yerde. anlamak zor , kim kimi anlamış zaten bu ülkede.
    (chinaski, 27.09.2007 01:26 ~ 01:26)
  20. sadece, çarşamba gecesinin evinde oturup da, "ya canım da sıkıldı naapsam ben şimdi" diyenlerin değil, her telden her dilden her zaman ve mekandan insanın severek bağrına bastığı kulağına soktuğu radyo programı.. evet soktuğu.. çok sertler bunlar.. hepsi.. rörrrh..
    (dirtypain, 27.09.2007 01:32)
  21. "sertliğine vurulduğum, daha fazla dayanamayıp dj' e msn adresimi verdiğim programdır. eğer kabul ederse daha yakın olabiliriz! anladık mı?" dedi iç ses.

neyse efendim, uyanık tutan programdır esasında, kucak dolusu gülücükler, sevgiler yollarım...
    (agnodice, 27.09.2007 01:41)
  22. gece gece kulakların pasını silen program.
    (maglor, 27.09.2007 02:12)
  23. an itibariyle lucky çalan program.. nasıl havalara uçtum bilemezsiniz.. teşekkürler..
    (cellman, 27.09.2007 02:38)
  24. itü sözlük radyosu'nun en cabbar cevval programı..
    bu gece "alternatif"bir playlistle yayında..
    (dirtypain, 04.10.2007 01:01)
  25. bu geceki alternatif playlistini pek bi beğendiğimiz program.

güzelinden bir şarap açıp dinlenilesi program.
    (ameliepoulain, 04.10.2007 03:27)
 sayfa  / 2