kara böcükler   

adana çık aradan

1. gülşen'in rec by saatchi firmasından çıkan ama bir farkla albümünden bir şarkı .. şarkının sözleri bariz olarak erol köse'ye gidiyor.. yazıyım sözlerinide tam olsun ..

başkalarının üzüntüleriyle sevinip övünenler
    aslında insanlığını kaybedip gizlice dövünenler
    dostunun aşkının her hücresini tek tek sömürenler
    kötü kalpli plancı sevgi düşmanı
    çok sayın kara kediler
    mevlam benden uzak tutsun bunları artık çakralarım tütüyor
    kırıp döküp ezip geçip orgazm olanlar bi de benden medet umuyor
    yazık gözleri dönmüş kalpleri sönmüş yerli eksan düşünenler
    ruhunu kırıtan vicdanı kıvrak sırıtan kara kediler
    offfffff offfff yeter beee buraya kadar
    kalpleri acıtan aşkları kemiren kötülükle beslenenler
    gönlünü açmayan hiç konuşmayan gizli saklı delirenler
    geceleri avlanıp gündüzleri aklanıp her daim yok edenler
    aklımın almadığı sabrımın kalmadığı sizi gidi karaböcükler
    offfffff offfffff yeter beee buraya kadar

içim daraldı yeter bağrıma bağrıma vuranlardan
    yaşatmamam lazım bu böcükleri yoksa çalar balımdan
    kollayamam ki önümü arkamı bir ömür ölene kadar
    çitilemek lazım hiç leke kalmasın ruhumda zerre kadar
    okuduğum kitabın ismini bile aklımda tutamıyorken
    kurtulmam lazım aklımdan çıkmayan böcüklerden
    offfff offffff yeter beee buraya kadar

söz : ercan saatçi
    müzik : ufuk yıldırım
    (yes diyom sana, 13.07.2007 01:02 ~ 22.07.2007 10:54)

2. klibinde gülşen'e yapılan makyajın bizim boyacı eşref abi tarafından yapıldığını düşündüğüm şarkı. ancak eşref abi yapabilir o boyayı nitekim. bizim evi boyadı, arkasındaki boyayı hiç göstermiyor, çok başarılı bir iş çıkardı, aynı gülşen'in ten renginin belli olmaması gibi.

not : eşref abinin telefonu var, isteyene verebilirim.
    (strutter, 14.08.2007 14:49)
  3. (bkz: cankan)
    (biancocioccolato, 14.08.2007 14:57)
  4. tarz olarak beğeniyorum önceki o yatakta olsa ahh denilen kadın gitmiş benim daha böyle gözümü okşayan bi hatun gelmiş amma velakin çok enteresan da bi şarkı yapılmış.. yahu kadıın sen de ayna mı yok sen de tabiri caizse karaböcük değilmisin. ayrıca bi insan nasıl şarkıda "okuduğum kitabın ismini bile aklımda tutamıyorken" diyerek aptal olduğunu tüm millete duyurur.. karaböcüklerden sıyrılıp aptallar katagorisine mi girmek istiyorsun ben seni anlamadım ki.. ayrıca şu marjinal klip yapma modasından bi an önce sıyrılınsa iyi olucak gibi çünkü hepsi birer karabasan olmaya başladı..
    (brit pop, 14.08.2007 15:06)
  5. şarkının sözleri saçma ötesi,klip 3. sınıf,gülşen'in makyajını kim yaptıysa gitsin daha iyi bir uzmandan ders alsın. 6 yaşında olup annesine özenen küçük kızlar bile kendine daha kaliteli normal bir makyaj yapabiliyorken bu makyajı yapanı yada yaptıranı kutlamak lazım.nerde gülşen'in o çelişki,en şahanesinden şarkıları nerde bu.
    (antiasocial, 14.08.2007 15:21)
  6. yakında şarkı sözlerine bok atılırsa şaşırmayacağım olaydır. nitekim "sen beni öldürcen mi, çıldırtcan mı canım?" yada "kırcan mı belimi?" gibi sözleri türkçeyi bozduğu için büyük sorun yapmışlardı. o zaman "böcükler" kelimesine de laf etsinler. böcük de neymiş? böcek desinler.
    (premature bebek, 15.08.2007 08:57 ~ 08:59)