|
|
- van den budenmayer'in de içlerinde olduğu sözlük yazarları...
...fakat vdb, ksk taraftarı değildir...
- halen orada oturmasada hayatının sekiz senesini karşıyaka'da geçirmiş olan betatron'u da kapsayan genelleme.
- (bkz: buyrun benim)
(sükun, 04.02.2007 18:01)
- aquila nın da içinde bulunduğu yazarlardır. ksk ile ilgisi yoktur, ikamet olarak karşıyakalıdır.
(aquila, 04.02.2007 18:03 ~ 18:04)
- karşıyaka doğumlu, karşıyaka sokaklarında büyüyen ve karşıyaka lisesi mezunu olarak guenhwyvar.
- (bkz: biz karşıyakalıyız)
düzeltme: karşıyaka taraftarı değilim. bu sadece bakınız.
- karşıyaka doğumlu, karşıyaka sokaklarında büyüyen ama liseyi bornova'da * okuyan ve de üniversite için güzel izmir'i terk eden atp.
tamamı da en asil duyguların insanlarıdır.
- bazıları 12 yaşına kadar karşıyaka'dan çıkmayan yazarlardır.
zaman olur ayakkabı almak gerekir ykm nedir bilmezler; barçın vardır onlar için... bir yerde mi buluşacaklar sevinç pastane'sini sadece mırıldanmalardan bilirler; karşıyaka iskele vardır onlar için... aslında karşıyaka onlar için, onlar karşıyaka için ama sözlük hepimiz için.
- bir yıldır da olsa karşıyaka sokaklarında gezinen, havasından suyundan nasiplenen tazmanya canavarı.
- organize edilebilecek bir zirveye iştirak etmelerini dilediğim yazarlardır...
- birkaç yıldır karşıyakalı olmamın yanıda, yeni bir sözlük yazarı olarak -hiçbirini tanımasam da- teoride dahil olduğum insanlar grubu
- kendi değilde kalbi karşıyakada kalan biri var o da elessar.
- (bkz: alsancaklı sözlük yazarları)
- "sezonun ilk karşıyaka maçında buluşalım" şeklinde çağrıda bulunduğum yazarlar..
- anladığım kadarıyla sözlükteki küçükçekmeceli yiğitlerden çekinen sözlükçülerdir.
- şahsımında içinde bulunduğu yazarlar grubu.
- artık sözlükteki küçükçekmeceli yiğitler'in bir numaralı düşmanları, zaten sanıyorum hiç bir karşıyakalı "hımpss hımps am kokuyor, hımpss hımps göt kokuyor" felsefesini benimsemiş insanları sevmez. varsın bu genç ergenler de bizi sevmesin.
(sükun, 02.08.2007 22:23 ~ 22:25)
- karşıyakanı sadece bir maçına gittim o da efes pilsenleydi.efes rahat aldı maçı ama ben o karşıyaka taraftarını gördükten sonra artık karşıyakaya da gönül verdim.kısacası karşıyakalı bir yazar sayılabilirim.
- sözlükteki küçükçekmeceli yiğitler ile fatal girl konusunda sıkı tartışmaya girdikleri, ancak karı kaldıracı aletinin patentini viyana patent enstitüsünden yiğitlerimizin alması sonucu zırlayarak kaçıştıkları, hayatlarında yedi tane küçükçekmeceli yiğidi beyaz şahin içerisinde göremediklerinden atıp tutup konuştukları, yiğitlerin ıslıklarla haberleşmesini bile çözemeyen sözlük yazarlarımızdır. küçükçekmeceliler her türlü şefkati onlardan esirgemeyeceklerini bildirmiş olmalarına rağmen, yiğitlerden tiksinmeleri ise muhtelif bir sosyoloji yüksek lisansının tez konusudur. sorunu burada çözebilmek için ilgili üniversitelerden yardım bekliyoruz.
- her biri kardeşim olan insanlar topluluğu.
(bkz: biz karşıyakalıyız)
- karşıyaka'da oturanlar için göztepeli sözlük yazarları bu kategoriye girer.
- bizzat onlardan biriyim.
(bkz: karşıyakalı olmanın haklı gururu)
- muhtelemen göztepeli sözlük yazarlarına seri eksi basan emektarlardır.
|